jeszcze raz kolana, masci , odywki
Napisano Ponad rok temu
Czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oprocz tego chce kupic glukozamine i msm,
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dieta jest caly czas, witaminy sa, tak ze z tym niema problemu , noi oczywiscie bede musial na basen chodzic
Napisano Ponad rok temu
Niema sensu się obsmarowywac dwoma maściami naraz , nawet przez wzgląd na ich cene Basen to lipka w tym względzie moim zdaniem nie wzmacnia on zbytnio .Przemcio.
Napisano Ponad rok temu
jak mi sie obecna masc skonczy to kupie jedna z tych ktore poleciles
Napisano Ponad rok temu
Ja tam uważam, że jak Ci w miare szybko nie przejdzie to lepiej podmuchaj na zimne i jeszcze raz udaj się do lekarza- najlepiej do takiego ortopedy, który zajmuje się sportowcami.
Z kolanami nie ma żartów, niedoleczone kontuzje paskudnie się odnawiają... Glukozaminke jak najbardziej polecam. I oczywiście wzmacnianie mięśni czworogłowych uda- to one stabilizują i wzmacniają kolano.
Ortopeda do którego chodzę co jakś czas (niestety... ) twierdzi, że kopnięcia obrotowe bardzo przeciążają stawy kolanowe, a dokładniej więzadła. Z pewnością ma rację... :? Ale jak tu zrezygnowac z kopnięć obrotowych, wiecie o czym mówię, prawda?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nutrend Flexit
MSM Olimp 120 kap.
Glukozamina Olimp 120 kap.
Witamina C Nutrend
Nic wiecej do szczescia z odzywek Ci nie trzeba :-)
Napisano Ponad rok temu
ALCATEL stosuje się zaraz po doznaniu kontuzji. Zapobiega obrzenkom, łagodzi stan zapalny itp(ja zawsze stosowałem to w wersji okładów). Ale na przyśpieszenie gojenia stosuj raczej jakieś maści rozgrzewające typu Voltaren. Pozatym IMHO zanim pujdziesz z tym ćwiczyć na siłownie postaraj się wzmocnić kolano mniej wymagającymi ćwiczeniami.
I jeżeli szukasz fachowej opini to zgłoś się na forum dla biegaczy, oni w tej sprawie mają więcej doświadczenia.
Napisano Ponad rok temu
Sorata nie stosuj wszelkich maści jak popadnie bo to się mija z celem.
ALCATEL stosuje się zaraz po doznaniu kontuzji. Zapobiega obrzenkom, łagodzi stan zapalny itp(ja zawsze stosowałem to w wersji okładów). Ale na przyśpieszenie gojenia stosuj raczej jakieś maści rozgrzewające typu Voltaren. Pozatym IMHO zanim pujdziesz z tym ćwiczyć na siłownie postaraj się wzmocnić kolano mniej wymagającymi ćwiczeniami.
I jeżeli szukasz fachowej opini to zgłoś się na forum dla biegaczy, oni w tej sprawie mają więcej doświadczenia.
to ALCATEL juz sobie odpuscic , stosowalem troche pozniej niz "zaraz" , jaka masc polecisz mi na teraz
Sorata polecam Ci taki zestaw od nas z hurtowni:
Nutrend Flexit
MSM Olimp 120 kap.
Glukozamina Olimp 120 kap.
Witamina C Nutrend
Nic wiecej do szczescia z odzywek Ci nie trzeba
a co myslisz o zestawie Hi Tec Glukozamina+MSM, macie to w sprzedazy za jakies 60zł , moze byc to??
Napisano Ponad rok temu
No chyba, ze chcecie komorke do kolana przykladac? Chodzi o wibracje, czy co? :wink:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ALCATEL taka masc na stluczenia, widzisz Ty tylko komory , pieniadze a my tu o kontuzjach gadamy
SORY
Ja i komory hahahahaha jak mi ostatnio zawibrowala w wewnetrznej kieszeni kurtki to prawie zawalu dostalam (pierwszy raz ja tam trzymalam) i od razu pomyslam - pajak!
hahahahahahaha
wybaczcie ten GUPI OT :wink:
Napisano Ponad rok temu
mianowicie ciagnie sie za mna od roku kontuzja barku(chodzi dokladnie o kontuzje stawu barkowego)-jest juz prawie ok ale jako ze trenuje Aikido to przy niekotorych dzwigniach bol powraca-najczesniej nastepnego ranka :?
chcialem sobie zrobic miesiac przerwy(czy to wystarczy??), brac przez ten miesiac glukozamine+powoli i systematycznie wzmacniac miesnie wokol stawu...
teraz pytanie: jakie cwiczenia proponujecie(w warunkach domowych, bo nie wiem czy dam rade chadzac na silke :? ) no i moze jeszcze jakies dodatkowe rady...
z gory dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z rady skorzystam w najblizszym czasie
Napisano Ponad rok temu
Częsty basen jest najlepsza rechabilitacją na taki uraz, do tego fizykoterapia.Jak masz jakąś powazniejszą kontuzję kolana odradzam ćwiczenia z wolnymi cięzarami,jak juz to cwicz czworogłowy na maszynie (prostowanie nog,wypychanie na skosnej)
poz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorata bardzo milo czyta sie takie opinie, ciesze sie ze kumpel jest zadowolony
Co do Twojego pytania, to bym odpuscil sobie ten zestaw, bo jest malo wydajny za ta kase mimo, ze to zestaw promocyjny. Znacznie lepiej cenowo wychdzi polaczanie Olimp MSM 120 kap. + Glukozamina Olimp 120 kap. Lacznie ok. 67zl i masz o ok. 50% wiecej substancji, a to ma znaczenie bo mozesz stosowac zalecane dawki dluzej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ochraniacze na kolana
- Ponad rok temu
-
Cynk+B6+magnez
- Ponad rok temu
-
Pływanie
- Ponad rok temu
-
Trening obwodowy=utrata wagi=utrata wytrzymałości???
- Ponad rok temu
-
Kolano
- Ponad rok temu
-
Cwiczenia w domu- czy mozna?
- Ponad rok temu
-
biceps-problem....
- Ponad rok temu
-
tai chi i nie tylko w Czestochowie?
- Ponad rok temu
-
Środki antykoncepcyjne - szkodzą zdrowiu czy nie?
- Ponad rok temu
-
co i jak??
- Ponad rok temu