Pomoc w suplach...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Michał
Napisano Ponad rok temu
pewnie dieta była do dupy i takie efekty.poza tym olej hmb bo to szajs,który też mógł spowodowac redukcje tkanki tłuszczowej,chociaz rozkręca sie długo i może dlatego waga stoi.poza tym kreatyna nie służy do budowania masy jako tako.zrób przerwe ok 6 tygodni od cyklu i zapodaj Xpanda+dieta i powinno ruszyć,pamiętaj że dieta to podstawa i bez niej nic ci nie pomoże nawet jakbyś wziął storma albo innego zajebistego stacka.podczas przerwy jak Ci mono uja dało to po prostu trzymaj diete wysokobiałkową i dobrze gospodaruj węglami.Siemanko. Mam do Was pytanko. Otóż niedawno skończyłem swój pierwszy cykl na mono (UNIVERSAL Creatine Monohydrate Micronized 500g), który trwał 6 tygodni. Brałem do tego także HMB z Olimpa. I powiem tak siła poszła troszke w góre ale waga nic powiedzcie dlaczego... chciałbym teraz zrobić miech przerwy i potem nastęne mono. co polecacie na następny cykl jaką kreatynkę i co brać teraz podczas przerwy, żeby nabrać troche masy mięsniowej ?
Pozdrawiam, Michał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisałem Ci przecież...jak ma sie kase to dobrze jest brać buzera azotu,jak masz odpowiedni wiek to buzer teścia,i wysokobiałkowa dieta z odpowiednią ilością węgli.według mnie to wystarczy w zupełności no może jeszcze witaminki i bcaa jak masz hajsA Powiedzcie mi co najlepiej brać teraz podczas przerwy pomiędzy cyklami ?
Napisano Ponad rok temu
mam mutant massa i creatyne wiem jak dawkowac w dni treningowe ale nie wiem jak brac w dni wolne, brac mniej? czy wcale? a moze bez zmian? zgory dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
sorry ze sie wcinam w temat ale zeby nie zasmiecac forum nowymi tematami dla jednego pytania to pisze tu a wienc
mam mutant massa i creatyne wiem jak dawkowac w dni treningowe ale nie wiem jak brac w dni wolne, brac mniej? czy wcale? a moze bez zmian? zgory dzieki za pomoc
Na przyszłość zakładaj nowe tematy
W dni wolne 5g z rana i po paru godzinach też 5g a mutant według braków w diecie.