Pozdrawiam, Michał
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'Grzywa', dnia 16 Lip 2009 - 14:46, napisał:
pewnie dieta była do dupy i takie efekty.poza tym olej hmb bo to szajs,który też mógł spowodowac redukcje tkanki tłuszczowej,chociaz rozkręca sie długo i może dlatego waga stoi.poza tym kreatyna nie służy do budowania masy jako tako.zrób przerwe ok 6 tygodni od cyklu i zapodaj Xpanda+dieta i powinno ruszyć,pamiętaj że dieta to podstawa i bez niej nic ci nie pomoże nawet jakbyś wziął storma albo innego zajebistego stacka.podczas przerwy jak Ci mono uja dało to po prostu trzymaj diete wysokobiałkową i dobrze gospodaruj węglami.Siemanko. Mam do Was pytanko. Otóż niedawno skończyłem swój pierwszy cykl na mono (UNIVERSAL Creatine Monohydrate Micronized 500g), który trwał 6 tygodni. Brałem do tego także HMB z Olimpa. I powiem tak siła poszła troszke w góre ale waga nic
powiedzcie dlaczego... chciałbym teraz zrobić miech przerwy i potem nastęne mono. co polecacie na następny cykl jaką kreatynkę i co brać teraz podczas przerwy, żeby nabrać troche masy mięsniowej ?
Pozdrawiam, Michał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'Grzywa', dnia 17 Lip 2009 - 09:12, napisał:
napisałem Ci przecież...jak ma sie kase to dobrze jest brać buzera azotu,jak masz odpowiedni wiek to buzer teścia,i wysokobiałkowa dieta z odpowiednią ilością węgli.według mnie to wystarczy w zupełności no może jeszcze witaminki i bcaa jak masz hajsA Powiedzcie mi co najlepiej brać teraz podczas przerwy pomiędzy cyklami ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'Lopez', dnia 17 Lip 2009 - 10:21, napisał:
sorry ze sie wcinam w temat ale zeby nie zasmiecac forum nowymi tematami dla jednego pytania to pisze tu a wienc
mam mutant massa i creatyne wiem jak dawkowac w dni treningowe ale nie wiem jak brac w dni wolne, brac mniej? czy wcale? a moze bez zmian? zgory dzieki za pomoc
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
POMOC PRZY PLANIE ĆWICZEŃ |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
cykl i porady co do winstrolu, prosze o pomoc. |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()