przygoda przygoda kazdej chwili szkoda....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak chodzisz najebany to mozesz miec do siebie tylko pretensje.
Wez se chlopie spraw - jak lubisz pic i imprezowac i wracac do chaty po nocach - chociaz jedna taka komorke:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I zobaczysz - jak cie poprosza o komorke to im od razu pokaz ta "komorke" - ochota im przejdzie jak reka odjal.
Albo jeszcze lepiej pokaz im jednoczesnie 2 takie "komorki" - jedna w lewej rece a druga w prawej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no stary, jak bedziesz sie tak oswiadczal to do zadnej knajpy Cie nie wpuszcza, nawet tej naszejnie jestem pijakiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2) może da się przenocować gdzieś w kącie u gospodarzy?
3) nie kupuj sobie noża, żeby się nim po pijaku bronić
4) sprężynka? ZAPOMNIJ. Jest cała masa innych sposobów na podniesienie się z gleby, i większość z nich nie naraża twojej głowy na odpadnięcie po spotkaniu z butem.
5) temat się kwalifikuje do forum "ulica".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piszę to po to, żebyś misał świadomość, że tego typu urazy mogą mieć skutki przez bardzo długi czas.
Pozdro - powrotu do zdrowia.
Napisano Ponad rok temu
Razu pewnego wracalem z zonka nocnym autobusem. Wlasnie wysiadalalismy, kiedy dostalem pare garsci w tyl glowy. Bylem juz na chodniku. Przez mysl mi przeszlo, ze powiem pare zdan o ich matkach, potem pewnie najblizszy sprzeda mi kopa w twarz a ja go zlapie za nozke i sciagne ze schodow. Potem pomyslalem o zonie i dalem spokoj.
Moim zdaniem masz nauczke. Odpysknales gostkom a na dodatek wyjales przy nich komorke (jak sadze) - duuzy blad.
A tak z innej beczki. Widzialem kiedys w autobusie kolesia co jechal z porzadna pieszczocha na reku. Zazylem wyobrazic sobie jak moglaby wygladac moja twarz po konfrontacji z takim facetem a tu patrze ma do pasa przytroczona siekiere z takim dlugim trzonkiem. Ludziska trza se radzic. Hej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak a oni wyciogna 2 razy wieksza komurko wbija mu ja w brzuch zwlaszcza ze byl pijany to predzej sam se zrobi tym krzywde.....A co mamy myslec ??? :roll:
Jak chodzisz najebany to mozesz miec do siebie tylko pretensje.
Wez se chlopie spraw - jak lubisz pic i imprezowac i wracac do chaty po nocach - chociaz jedna taka komorke:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I zobaczysz - jak cie poprosza o komorke to im od razu pokaz ta "komorke" - ochota im przejdzie jak reka odjal.
Albo jeszcze lepiej pokaz im jednoczesnie 2 takie "komorki" - jedna w lewej rece a druga w prawej.
Napisano Ponad rok temu
GDZIE JEST MOD I CO TU ROBI TEN WATEK??
Przepraszam ze sie unioslem, ale ostatnio prowadze stresujacy tryb zycia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lub inną starą cegłowatą.
Podchodzą do ciebie - wyjmujesz i pokazujesz bez skrępowania i robisz biedną minę jakby mieli zabrać ci samochód. Chłopakom sie robi szkoda biedaka i dają ci 5zł na piwo...
Sprawdzone - znajomy miał zegarek(który nosił bo lubił), ale jak chcieli go skroić kilkakrotnie jak był ze zajomymi. To pokazywali,że ma zegarek, dresiarze kazali im spieprzać, by sie takimi nie zajmuję
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fair play na ulicy?
- Ponad rok temu
-
obsrany temat :D
- Ponad rok temu