SportSklep.pl
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zaprosić do wyrażania swoich opinii nt. SportSklep.pl
Sklep stara się koncentrować na akcesoriach do sportów walki i fitness renomowanych firm polskich i zagranicznych, w tym Everlast, Masters i Shin-Do. Nieco poboczną działalnością mają być odżywki i odzież.
Można także wysłać emaila na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszamy do kontaktu także potencjalnych dostawców.
Pozdrawiamy,
SportSklep.pl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak da mnie ekstra. Spodziewałem się wyższych cen. Kumpel polecił mi Everlast'a, ale wspomniał o drogich cenach. Te ceny są w normie. Życze nowych produktów i wielu sprzedanych towarów.
Dziękujemy bardzo. Będziemy starali się robić jak najwięcej promocji, nie tylko na Everlasta.
Napisano Ponad rok temu
nadal nie dostalem ze sklepu infa o judogach opurcz
"Jest to plecionka i ma standardowe usztywnienia. Szczegółowej odpowiedzi udzielimy w ciagu kilku dni. "
czekam
a chcialem sie dowiedziec czemu tak tanio.
jakie sa to standardowe usztywnienia ?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ceny kimon poszly w gore ale nie znaczaca kolo 10 zl
"Jest to plecionka i ma standardowe usztywnienia. Szczegółowej odpowiedzi udzielimy w ciagu kilku dni. "
czekam
pozdrawiam
Wysłaliśmy odpowiedź, przepraszamy jeśli nie doszła. Judogi są bardzo trwałe, mają usztywnienia co najmniej takie jak krajowe produkty np. polskiej firmy Serwach. Mają wzmocnione plecy, kolana i piersi.
Przypominamy, że każdy produkt można zwrócić bez podania przyczyn w ciągu 10 dni zgodnie z polskim prawem, o czym wiele sklepów internetowych zapomina lub niechce pamiętać narzucając nielegalne ograniczenia co do wymiany towaru.
Napisano Ponad rok temu
ceny kimon poszly w gore ale nie znaczaca kolo 10 zl
czekam
pozdrawiam
Wysłaliśmy odpowiedź, przepraszamy jeśli nie doszła. Judogi są bardzo trwałe, mają usztywnienia co najmniej takie jak krajowe produkty np. polskiej firmy Serwach. Mają wzmocnione plecy, kolana i piersi.
Przypominamy, że każdy produkt można zwrócić bez podania przyczyn w ciągu 10 dni zgodnie z polskim prawem, o czym wiele sklepów internetowych zapomina lub niechce pamiętać narzucając nielegalne ograniczenia co do wymiany towaru.
Co do ceny to wynika ona z faktu, że kupujemy bezpośrednio u producenta z Azji.
Pozdrawiamy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamowilem bezplatny katalog everlasta za 10zl (wiem wiem zartowalem z tym 10zl, koszty przesylki i wogole ), ale nie wszystko co w tym katalogu znajduje sie w sklepie, czy jest mozliwosc zamowienia indywidualnego czy kiedys beda wszystkie stufy everlasta w sklepie
Prawie wszystko z tego katalogu znajduje się już w sklepie, reszta zostanie dodana w ciągu miesiąca chociaż część produktów będzie dostępna tylko na zamówienie (co nie znaczy, że drożej).
Czego brakuje Ci najbardziej?
Napisano Ponad rok temu
Czego brakuje Ci najbardziej?
Sauna Suit
jak to dziala?
Tak jak pas wyszczuplający na tułów - ogranicza oddawanie ciepła przez izolację ciała co skutkuje podniesieniem temperatury i przyspiesza spalanie.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bieganie
- Ponad rok temu
-
wybite palce
- Ponad rok temu
-