Zamawianie z zagranicy
Napisano Ponad rok temu
20 stycznia zamówiłem w PVK M21, dotarł 7 lutego z pieczątką urzędu celnego, ale bez cła, gdyż pakunek został oznaczony jako "tool set" warty 12$ (zgodnie z moją prośbą) oraz jako "gift" (własna inicjatywa PVK).
Przyłączam się do głośnego chóru polecających tą firmę.
Napisano Ponad rok temu
ciesze sie niezmiernie ze przeszlo bez cla...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 ostatnie przesyłki ( na różne adresy ) o wartościach około
50$ zostały oclone i co ciekawe przyszły pocztą z papierami celnymi
do domu (cło płatne u listonosza)
m.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ma ktoś może doświadzczenia z tym sklepem???może ktoś kupował?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
PLEASE NOTE THAT SKYLANDS CUTLERY DOES NOT ACCEPT INTERNATIONAL ORDERS. ONLY ORDERS FROM THE UNITED STATES AND CANADA ARE ACCEPTED.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myślę, że bezpieczniej będzie zapłacić 5 czy 10$ więcej i wiedzieć, że przesyłka dojdzie ...
Napisano Ponad rok temu
no wiem,ale podczas wypisywania formularza zakupu jakiegos towaru mozna zanaczyc Polske i nawet przesylke miedzynarodową więc to co napisali odnosnie zamowień miedzynarodowych jest jakies troche bezsensu.pewnie sie pomylili:)a szkoda
IMHO (nie wiem jak jest w tym wypadku) Wiele sklepów i innych działalności usługowych "popyla" na gotowcach ,a wszystkie funkcje zostawiają na wszelki wypadek . Może i ten też. Doradzałbym ostrożność . Jeśli Ci bardzo zależy sprawdź inne możliwości np: priv do VingDragon'a
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogle to moze znacie jakies inne rzetelne sklepy on-line poza tymi przodujacymi na tym forum???(tzn.NG,PVK,TAD) :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
da się to zrobić ...
Napisano Ponad rok temu
Wklej im to:
"My card is for Internet and MOTO transactions only. If you do not process the tranisaction as an electronic commerce or MOTO merchant (with proper indicators in the authorisation request), my bank will decline the transaction. In other words, if you send the authorisation request as if it was a standard key entered transaction, there will be no approval. Please check if you process the transaction properly. Please contact [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] for any additional information."
Napisano Ponad rok temu
Łatwiej będzie odsyłać zainteresowanych, a jeśli zamknie się temat to nie będzie rozrastał się o utrudniające znalezienie treści komentarze...
Dlaczego nie ja to zrobię? Bo nie zamawiałem do tej pory z zagranicy i nie chciałbym pominąć jakiegoś ważnego szczegółu, co jako lamie mogłoby mi się przydażyć.
Taki wniosek racjonalizatorski przy poniedziałku... ;-)
Napisano Ponad rok temu
I pomyslec, ze gdy dla swojej lubej zamawialem w MIlitary.pl Pikusia, to czekałem 3 tygodnie i zapłaciłem prawie 3 razy więcej...
Pozdrawiam, Thufir
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanie o multitoole
- Ponad rok temu
-
ukryte ostrze
- Ponad rok temu
-
ostrość EDC
- Ponad rok temu
-
Otwieranie dynamiczne... flicking
- Ponad rok temu
-
kabura cqb1 zonk??
- Ponad rok temu
-
3 pytania
- Ponad rok temu
-
Maly, lekki EDC do zastosowan codziennych?
- Ponad rok temu
-
My, dziwni ludzie z nozami a sprawa Zlotu Budo
- Ponad rok temu
-
Buck Nighthawk
- Ponad rok temu
-
Nóż vs. Policja
- Ponad rok temu