Zamawianie z zagranicy
Napisano Ponad rok temu
Chcę się podzielić moimi doświadczeniami z zamawianiem z USA - pvk.
Zamówiłem nóż, 25.01., otrzymałem potwierdzenie z numerem zamówienia, następnie poszedł przelew z banku (mbank - ekarta), i cisza. Noża do dzisiaj jeszcze nie zobaczyłem.
Wysyłalem dwa meile do pvk (ostatni 22.02) z pytaniem kiedy wysłali przesyłke - brak odpowiedzi. Dla mnie to skaza na dobrym wizerunku tego sklepu.
Zbieram kase na następną stal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znajomy pracuje na poczcie, w centrali przy paczkach i twierdzi, że nie ma się co martwić, bo napewno dojdzie. Bardzo chcę podzielać jego optymizm, co innego mi pozostało.
Natomiast kwestia odpowiedzi pvk, a raczej jej braku, nie wiem co o tym myśleć.
Przesyłam pozdrowienia w cierpieniu EFFECTOR.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SF G2 - poltora miesiaca z NG, mini Grip - dwa miesiace z Cabelas, no ale to parcel post byl, mial prawo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A duzy Grip mi stamtad w trzy tygodnie przyszedl, wiec mialem nadzieje, ze i maly da rade.
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje za słowa pociechy, teraz rozumiem że nie tylko mnie testuje się na cierpliwość.
To moje pierwsze większe zamówienie z zagranicy i przez internet, mam nadzieję że nie zapłacę frycowego.
Na poczcie panie mni już znają i same biegną sprawdzać czy jest paczka z zagranicy. Przy okazji poznaje się nowe osoby, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Tylko gdzie jest mój nóż?
Napisano Ponad rok temu
Wątpliwe się to wydaje, gdyż paczek oni do Polski nie wysyłąją.Pytanko czy ktoś korzystał z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
Napisano Ponad rok temu
Nie potrafili poradzić sobie z Visą z banku Millenium. Wysłałem im ten użyteczny tekst "My card is for Internet and MOTO transactions only" itd. Odpisali, że nic ręcznie nie wklepują, wszystko robi automatycznie mądry komputer. Zatem - nie dla posiadaczy tego typu kart.
Napisano Ponad rok temu
a nie wiecie jak jest z Visą Electron z inteligo, bo nią można podobno robić zakupy w necie (tak przynajmniej podają na stronie inteligo)?
czy ktoś próbował kupować coś przy pomocy tej karty w NG?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
(...) Ja kupowałem cosik w NG już 3 tygodnie temu. Bez problemu, z tym że gorzej z wysyłką(chyba trafiłem na cło - albo komuś sie spodobał mój nożyk bo przesyłki jak nie było tak nie ma
Pozdrawiam.
Kurczę, zaraza ptasia jakaś czy co? Ja też czekam od 3 tyg. na noże z pvk.com i ani widu ani słychu :-( Karta obciążona, automacik wysłał natychmiast potwierdzenie obciążenia. Wysłałem dwa dni temu prośbę o potwierdzenie wysyłki - bez odzewu...
Pozdrawiam
Andrzej
Napisano Ponad rok temu
mam prośbę jak do kogoś dojdzie wreszcie coś dajcie znać i napiszcie ile czasu szło.
a tak w ogole ciekawe jak wygląda odzyskiwanie kasy w przypadku ubezpieczonej przesyłki, ja tu, a ubezpieczone przez amerykańską pocztę. Ktoś wie. Moja nie była ubezpieczona bo to nie miało sensu, ale zastanawiam się na przyszłość
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mowiac nie zdziwilbym sie, w koncu tam nie siedza debile a i internet majami to wygląda na jakąś zorganizowaną akcję polskich służb celnych
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mowiac nie zdziwilbym sie
no dobra ale jak to sa takie cwaniaki to niech prędko oclą i ślą do mnie, a nie podp...alają mi paczkę. Bo przyjadę do nich z HellCatem i zrobię porządek raz na zawsze :-)
Napisano Ponad rok temu
U mnie podobnie - juz ponad miesiac czekamw piątek minie już 5 tygodni jak czekam na paczkę z NG.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanie o multitoole
- Ponad rok temu
-
ukryte ostrze
- Ponad rok temu
-
ostrość EDC
- Ponad rok temu
-
Otwieranie dynamiczne... flicking
- Ponad rok temu
-
kabura cqb1 zonk??
- Ponad rok temu
-
3 pytania
- Ponad rok temu
-
Maly, lekki EDC do zastosowan codziennych?
- Ponad rok temu
-
My, dziwni ludzie z nozami a sprawa Zlotu Budo
- Ponad rok temu
-
Buck Nighthawk
- Ponad rok temu
-
Nóż vs. Policja
- Ponad rok temu