Zamawianie z zagranicy
Napisano Ponad rok temu
Kupowałem kilka razy przez ebay w flames-n-knives.Dochodziło z tym, że ostatnim razem baaaaaaardzo długo to trwało
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Ma być gift a samemu na razie nie mam możliwości (karty etc.).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Może macie inne warte polecenia miejsce, w którym można namierzyć Juice'a Leathermana xe6 w szarym kolorze?
2. Kupowaliście może na ebay u SUGARFREEBOB (sklep) - znalazłem tam fajną cenę no ale jeśli mam zapłacić a nie mieć upragnionego celu to trochę mi nie pasuje... :?
Proszę dajcie znać
Napisano Ponad rok temu
Jakiś czas temu poruszany był wątek sposobu płatności… stwierdzono że najlepszym rozwiązaniem jest zapłata kartą typu VISA – taka kartę wydaje np. mBank za 25PLN…
(to wszystko już wiadomo) niedawno pojawiła się „Allekarta”, która jest dodawana do konta24.pl w Banku Zachodnim WBK S.A. – trafiłem na to przez allego…
na pierwszy rzut oka konto24.pl nie różni się niczym od eKonta w mBanku… z tym że przez pierwsze dwa lata nie musimy płacić za „allekarte”, poźniej (czyli po dwóch latach) kosztuje ona tyle co w mBanku…
jeśli ktoś ma już taką kartę i konto24.pl… niech może powie nam czy to wszystko jest naprawdę tak tanie czy to tylko tak wygląda…
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamówienie:
Gdzie: NewGraham.com
Co: BM Griptilian 551 + kilka drobiazgów
Wartość: $80,56
Płatność: mBank VISA - eKarta (mój pierwszy zakup w NG)
Wysyłka: $9 (USPS Global Priority - nieubezpieczona), paczka opisana jako "TOOLS"
Kiedy: zamówione 12.10.2005, wysłane tego samego dnia, dotarło 18.10.2005 8O
Cło: nie stwierdzono
Puenta: nie kupujcie noży w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje 3 grosze do tematu.
Zamówienie:
Gdzie: NewGraham.com
Co: BM Griptilian 551 + kilka drobiazgów
Wartość: $80,56
Płatność: mBank VISA - eKarta (mój pierwszy zakup w NG)
Wysyłka: $9 (USPS Global Priority - nieubezpieczona), paczka opisana jako "TOOLS"
Kiedy: zamówione 12.10.2005, wysłane tego samego dnia, dotarło 18.10.2005 8O
Cło: nie stwierdzono
Puenta: nie kupujcie noży w Polsce
Dowalili Ci cło ??
Napisano Ponad rok temu
No właśnie nie, ale czytałem różne historie na ten temat, więc cieszę michę.Dowalili Ci cło ??
P.S. Najbardziej rozwalił mnie "upominek" od NewGraham - pudełeczko plastrów z napisem "You're Gonna Need'em!" Nie ma co, goście mają poczucie humoru.
Napisano Ponad rok temu
i zdziwisz sie jak szybko sie przydadzą :wink:
a mi właśnie trafił na cło BK7
w piątek musze jechac do wawki z kompletem papierów i bedą jaja neizłe kurwa
chyba sie skończy zamawianei ludzikom zza granicy bo nie widzi m isie jeździćspecjalnei po czyjść nóż do wawy
Napisano Ponad rok temu
[edyta]
może było, ale nie chce mi się szuakć ...
jaka jest procedura po wpłynięciu paczki na cło ? ...
Napisano Ponad rok temu
[dodane]
przypomniało mi się jak przechodziła paczka z nożem ceramicznym [pocztą], to była wersja : zawiadomienie o wpłynięciu na cło, telefon do oddziału poczty, wyjaśnienie co to przychodzi [wzieli lunetkę za wskaźnik laserowy] , przefaksowanie jakiegoś oświadczenia i numerów dowodu iwysłanie kasy na wskazane konto, i taka rozmowa z Panią:
-tu jest taki biały nóż...
-wiem, kuchenny
-bardzo ostry, wie Pan?
-wiem
-fajny jest, wiem Pan?
-no W RĘCE JESZCZE NIE MIAŁEM...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam maly problem;]
Chce zamowic noz w NG, mam e-karte z mBanku. Przy zamowieniu trzeba podac CVV number.
Poniewaz forumowicze stad juz zamawiali ta karta wiec mam pytanie: skad mam wziac ten numer? Jestem chyba slepy ale na e karcie tego nie widze;/
z gory thx za odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Mam maly problem;]
Chce zamowic noz w NG, mam e-karte z mBanku. Przy zamowieniu trzeba podac CVV number.
Poniewaz forumowicze stad juz zamawiali ta karta wiec mam pytanie: skad mam wziac ten numer? Jestem chyba slepy ale na e karcie tego nie widze;/
z gory thx za odpowiedz
A nie jest to 3 cyfrowy numer, ktory powinienes dostac oddzielnie z MBAnku?
Musisz to miec.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
We have received your order but due to international credit card fraud problems we like many US companies are no longer accepting credit card orders from new customers. We will however fill your order and allow you to pay by Western Union. If you would like to do this please let me know and I will make arrangements and give you the information and instructions you will need to do this. If not let me know and I will cancel your order.
Tom @ New Graham Knives
Czemu mi to nie przeszlo?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanie o multitoole
- Ponad rok temu
-
ukryte ostrze
- Ponad rok temu
-
ostrość EDC
- Ponad rok temu
-
Otwieranie dynamiczne... flicking
- Ponad rok temu
-
kabura cqb1 zonk??
- Ponad rok temu
-
3 pytania
- Ponad rok temu
-
Maly, lekki EDC do zastosowan codziennych?
- Ponad rok temu
-
My, dziwni ludzie z nozami a sprawa Zlotu Budo
- Ponad rok temu
-
Buck Nighthawk
- Ponad rok temu
-
Nóż vs. Policja
- Ponad rok temu