Zamawianie z zagranicy
Napisano Ponad rok temu
Tu pytanie czy ktos zwas kupował w tym sklepie.
Czy wysyłaka miedzynarodowa to 36$.
Czy znacie tańsze oferty tu prawie 190$.
Napisano Ponad rok temu
Chciałem zakupić Emersona Commandera satin finish i znalazłem w Knifecenter.
Tu pytanie czy ktos zwas kupował w tym sklepie.
Czy wysyłaka miedzynarodowa to 36$.
Czy znacie tańsze oferty tu prawie 190$.
Ja. Pierwszego Pinakla.
I wysylka byla niestety za tyle wlasnie.
Satin Finish ma NG ale wyglada ze tylko combo.
No i tutaj mozesz poszperac:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
oni w mejlu potwierdzajacym przesylaja nr konta (dolarowego) na ktore nalezy wplacic kaske.. jak mam nr konta to moge isc do jakiegos banku i tam wplacic na to konto dolary ktore kupie u nich itp..
..right?
pozdro i tymcza!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyslij im majla w 5 kopiach na raz. To ci powinni odpisac.
Napisano Ponad rok temu
Jaką opcję wysyłki wybieracie w New Graham aby nozyk przyleciał bezpiecznie do Polski.
Napisano Ponad rok temu
Mam natomiast dwa pytania pytanie w temacie zakupów w Flames. Blacha pisł że są konkretni i dobrze się u nich kupuje. I jak dotąd nikt nie pisał o przykrych doświadczeniach z tym sklepem.( Mili kosztuje 94,99$.)
Jak zalogować się na stronie. Z kąd wziążć login i pasword, tego wymagają czy też można kupować bez logowania. Bo z tresci całosci to nie wynika (mi nie wynika ).
Co należy wpisać w rubrykę ZIP {jest tu gwiazdka więc wnoszę że to rubryka obowiazkowa(może kod pocztowy?)}.
Poradzcie proszę.
Napisano Ponad rok temu
zamowilem z PVK Kacpera od CRKT:) zobaczymy czy przyleci:D i czy ominie clo:D w sumie powinien bo kosztuje 39.95$ niestety nie mieli czarnego griptiliana;( chyba zamowie go z new graham za jakis czas;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak zalogować się na stronie. Z kąd wziążć login i pasword, tego wymagają czy też można kupować bez logowania. Bo z tresci całosci to nie wynika
Co należy wpisać w rubrykę ZIP {jest tu gwiazdka więc wnoszę że to rubryka obowiazkowa(może kod pocztowy?)}.
Z Blachą składaliśmy zamówienie prawie równocześnie
Było trochę problemów bo nie mogli się pokapować czy kupiłem w sklepie czy na ibeju
Zip to kod ale najlepiej zrobisz jak wpiszesz cały adres tam gdzie jego miejsce a resztę zostawisz W razie potrzeby wpisz kod w zipa jeszcze raz
Nie trzeba się logować Może to dla stałych klientów a może dla diabli wiedzą kogo.
PSSSST Napisz żeby opisali paczkę jak trzeba Nieubezpieczone paczki warte 100$ łatwo znikają na różnych kurewskich urzędach pocztowych
Napisano Ponad rok temu
Własnie wysłałem do Blachy na priwa ww. zapytanie z nadzieją na odpowiedz. A tu niespodzianka i zaspokoiłeś mój głód wiedzy w tym temacie.
Chcę zamówić mili i Crawforda Caspera więc całość prawie 140$ bez wysyłki. Nie posuwałem się dalej na stronie rejestracyjnej więc gdybyś powiedział mi jeszcze czy znajdują się tam opcje wyboru rodzaju wysyłki. (Na stronie gdzie wpisuje sie adres nie ma, przynajmniej ja nie widzę . I jaka opcje ty radzisz.
Napisano Ponad rok temu
nie zgodzą sie opisać jako gift ale zgadzają sie na zaniżenie wartości
nie pamiętam dokłądnie procedury bo to sporo temu było
ale ZIP to kod pocztowy
loginu nie trzeba mieć
Napisano Ponad rok temu
Przesyłka o opisanej znacznej wartości może długo nie poleżeć na naszej poczcie.
Zreszą nawet w kraju zginął już nożyk w przesyłce Właścicielem był chyba Roberto
Napisano Ponad rok temu
Ubezpieczona jest o ile drozsza?
Ktoś na forum pisal że to 25-30$, czy też jest to procent od faktycznej wartosci ?
Napisano Ponad rok temu
Przeczytałem. WAR pisze ze rozmawial z pracownikiem poczty... co za świat.
Ubezpieczona jest o ile drozsza?
Ktoś na forum pisal że to 25-30$, czy też jest to procent od faktycznej wartosci ?
Ubezpieczone moga byc rozne - zalezy, czy sa wysylane poczta, czy roznymi UPSopodobnymi wynalazkami.
Jesli poczta - USPS Global Express - to jest to na ogol kolo tych 25$, przynajmniej w NGK.
Global Express z Knifecenter kosztowal mnie ponad 30$.
Niektore sklepy - jak AHS - wysla Ci np. Air Letter Parcel Post, jesli dobrze pamietam 14$ plus ubezpieczenie 2 albo 3$.
Ale to trzeba z nimi pogadac.
Napisano Ponad rok temu
Jak zwykle treściwa :wink: odpowiedż.
A dysponujesz może wiedzą jakie opcje oferuje Flames. (Kuszą mnie ceną Mili 95$).
Napisano Ponad rok temu
Albo spytaj Blachy
Napisano Ponad rok temu
Ale sam pisze że ma świadomosc ryzyka.
Zobaczę co oferują... (aby było bezpiecznie).
Jakby co dam znak :wink:
Napisano Ponad rok temu
albo najtańszą pocztą i z zaniżoną wartością - nie masz pewności czy nie zaginie po drodze (zawsze jakieś ryzyko jest) ale prawie napewno nie dojebią wtedy cła
wybór należy do Ciebie
nie da sie połączyć opcji ubezpieczenia przesyłki z równoczesnym zaniżeniem jej wartości
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanie o multitoole
- Ponad rok temu
-
ukryte ostrze
- Ponad rok temu
-
ostrość EDC
- Ponad rok temu
-
Otwieranie dynamiczne... flicking
- Ponad rok temu
-
kabura cqb1 zonk??
- Ponad rok temu
-
3 pytania
- Ponad rok temu
-
Maly, lekki EDC do zastosowan codziennych?
- Ponad rok temu
-
My, dziwni ludzie z nozami a sprawa Zlotu Budo
- Ponad rok temu
-
Buck Nighthawk
- Ponad rok temu
-
Nóż vs. Policja
- Ponad rok temu