Zamawianie z zagranicy
Napisano Ponad rok temu
Zamówienie złozyłem w lany poniedziałek, dwa dni pózniej Joshua Burbank udał sie na poczte. Narzędzie dotarło w takiej większej kopercie, bez uszkodzeń.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a z fotkami moze rzeczywiscie się rozpędziłem, za co serdecznie
wystarczyłby suchy raport, zamówiony dnia -odebrany dnia i komentarz jak na alegro np. polecam!
co nie zmienia faktu że wątek co zrobić by uniknąc cła przewijał sie dużo wczesniej.
A M 21-04 leży w Kalibrze za 260 pln, niby 60 zlotych więcej niż w pvk ale jak dojdzie cło i vat to będzie bolało
Napisano Ponad rok temu
A jak coś za dużo poszło, to napiszcie jeszcze raz. Przy szybkich akcjach taktycznych czasem są straty w cywilach
Napisano Ponad rok temu
może ktoś podzielić się radą co zabrać idąc do celników (CENTRUM EKSPEDYCYJNO-ROZDZIELCZE)W-wa ul. Łączny 3.
Potrzebna znaczki skarbowe ?
odbiór na miejscu ?
no i podobno dowalą 33% ?!?!
Napisano Ponad rok temu
a jeżeli chodzi o cło to nie wiem co trzeba zabrać - pewnie kupę kasy wystarczy. A swoją droga to jestem ciekaw. Opowiedz jak wrócisz...
Napisano Ponad rok temu
co sie okazało
karte którą mi przysłali nową musiałem aktywować w banku, niby powinna mi działąć stara jeszcze meisiąc ale okazało sie że stara już nei działa a nowa jeszcze nie.
dzisiaj miłe panie z infolini multibanku mi aktywowały nową karte i godzine późneij już zamówienie zostało przyjęte.
czekam aż mi kase ściągnie z konta i aż nożyk przyjdzie
jak dojdzie to dam znać
jeżeli dojdą nożyki to otwarły sie drzwi do nowego niezłego sklepiku.
pozdrawiam
ps. Piter - dobra robota.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na swoje usprawiedliwienei mam tylko to że z Jumbo kochamy sie czysto platonicznie
Napisano Ponad rok temu
czysto platonicznie
Nie wiem o co chodzi, ale czy to wtedy jak stoisz na tej śmiesznej beczce?
Ok, koniec offtopikowania, bo Nas tu wrzątkiem poleją!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tam trzeba kłamac aby dostac kartę,bo nie przejdziesz ich scoringu bankowego ,przerabiałem temat,napisałem prawde i nie dostałem karty:(,hehe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rulezz, a jakie robi wrażenie na kobietach...
Napisano Ponad rok temu
Mastercard Silver Credit Card BPH
Rulezz, a jakie robi wrażenie na kobietach...
na pewno nie takie jak gold ...
Napisano Ponad rok temu
Ale mnie Silver wystarczy do kupowania za granicą, jeszcze nikt się nie strzępił.
Napisano Ponad rok temu
TO JA.... to ja podałem Wam adres flames.... i nie żałuję!!! To ja po korespondencji z właścicielem firmy wynegocjowałem dodanie POLSKI w formularzu zamówienia.
Dziś odebrałem ze skrzynki śloczną małą kopertkę GLOBAL PRIORITY MAIL z równie pięknym SPYDRCO DRAGONFLY SS ATS55!!!
Wysłana 28.III !!!
Na deklaracji widnieje:
"collectable" "$20" i odręczny napis Ebay!
ZERO cła!!!
Nóż w kieszeni!
Nie przystoi się cieszyć w takim czasie... ale taka już ludzka natura!
Płaciłem net kartą z Multibanku - najlepsza karta do zakupów za wielka wodą pod słońcem!
Karta autoryzowana przez BRE - Bank Rozwoju Eksportu - to bank z największymi tradycjami transakcji międzynarodowych w Polsce i ich karty są akceptowane nawet w buszu.
Nóż wspanaiły. Piękno, prostota , stal SEKI - CITY Japan ATS 55 - okładziny stalowe...
Mały mocarz.
Polecam Spyderco. Polecam Flames
Pozdrawiam Brać
Harpy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanie o multitoole
- Ponad rok temu
-
ukryte ostrze
- Ponad rok temu
-
ostrość EDC
- Ponad rok temu
-
Otwieranie dynamiczne... flicking
- Ponad rok temu
-
kabura cqb1 zonk??
- Ponad rok temu
-
3 pytania
- Ponad rok temu
-
Maly, lekki EDC do zastosowan codziennych?
- Ponad rok temu
-
My, dziwni ludzie z nozami a sprawa Zlotu Budo
- Ponad rok temu
-
Buck Nighthawk
- Ponad rok temu
-
Nóż vs. Policja
- Ponad rok temu