Taekwondo a ..ulica?
Napisano Ponad rok temu
Jeden z kolegów będąc na kursie instruktorskim miał za zadanie przygotować cukl treningowy, więc po prostu przepisał to co było na sekcji. Prowadzący kurs kazał mu to zmienić bo się tak nie da i zamęczy ludzi. A my to robiliśmy. I to jest dwa.
Więc cos jest nie tak bo w końcu kurs prowadził facet z AWF-u, a my wbrew temu co twierdził wytrzymywaliśmy obciążenia.
Więc jeżeli ktoś nie jest w stanie czegoś zrobić nie przeszkadzał tym którzy to robią.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zostaną tylko najsilniejsi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Life is brutal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem wydaje mi się, że takiego było by ciężko oklepać. Chyba, że ma się więcej niż jednego przeciwnika ale nie przecze, że są sytuacje w których największy mistrz dostał by wpierdziel.
owszem,sa.nie widze sensu pisac o "silnej psychice" i innych pierdolach i dywagowac ze gosc robiacy 1000 pompek radzi sobie na ulicy lepiej niz tez co robi 100 pompek.bo na ulicy nie liczy sie wbrew temu co sadzisz tylko psychika i umiejetnosci.znam ludzi ktorzy nie podniosa nogi wyzej niz na wysokosc pasa a sklepali by nie jednego czlowieka z danem w dowolnym sporcie.oni po prosty POTRAFIA SIE BIC i maja do tego "talent"
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem wydaje mi się, że takiego było by ciężko oklepać. Chyba, że ma się więcej niż jednego przeciwnika ale nie przecze, że są sytuacje w których największy mistrz dostał by wpierdziel.
owszem,sa.nie widze sensu pisac o "silnej psychice" i innych pierdolach i dywagowac ze gosc robiacy 1000 pompek radzi sobie na ulicy lepiej niz tez co robi 100 pompek.bo na ulicy nie liczy sie wbrew temu co sadzisz tylko psychika i umiejetnosci.znam ludzi ktorzy nie podniosa nogi wyzej niz na wysokosc pasa a sklepali by nie jednego czlowieka z danem w dowolnym sporcie.oni po prosty POTRAFIA SIE BIC i maja do tego "talent"
Taa,jasne. "Oni potrafią się bić"-oni mają UMIEJĘTNOŚCI; mają do tego ''talent''-mają mocną psychikę. Sam widzisz jest sens o tym pisać.
Ps.Dan danowi nierówny,a umiejetność podnoszenia nogi wysoko o niczym nie świadczy(no może o rozciągnięciu :wink: ).
Napisano Ponad rok temu
Taa,jasne. "Oni potrafią się bić"-oni mają UMIEJĘTNOŚCI; mają do tego ''talent''-mają mocną psychikę. Sam widzisz jest sens o tym pisać.
Ps.Dan danowi nierówny,a umiejetność podnoszenia nogi wysoko o niczym nie świadczy(no może o rozciągnięciu :wink: ).
mocna psychike?znam okularnika (w szkole byl klasowym pomiotem)ktory pobil goscia cwiczacego kilka lat shotokan.gosc mial kompleksy jak stad do moskwy.i on mial miec twarda psychike?litosci
Napisano Ponad rok temu
A poza tym tzw. "psycha" to nie jest jedna cecha tylko raczej zespół.
Napisano Ponad rok temu
Jaką tezę próbujesz udowodnić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzę przy tym również duże oszczędności kasy i czasu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
itkf a wtk - przemyślenia
- Ponad rok temu
-
Ateny 2k4
- Ponad rok temu
-
materialy taekwondo, propozycja
- Ponad rok temu