ja tez tego nie rozumiem. zwazywszy ze nigdzie czegos podobnego nie napisalem.a wiec o co Ci chodzi?bo nie rozumiem co Cie w szachach smieszy.
jesli jeszcze nie rozumiesz, przenikliwy szachowy umysle... to nie szachy mnie smiesza.
Napisano Ponad rok temu
ja tez tego nie rozumiem. zwazywszy ze nigdzie czegos podobnego nie napisalem.a wiec o co Ci chodzi?bo nie rozumiem co Cie w szachach smieszy.
Napisano Ponad rok temu
Widzisz synku, nie napisałem że to dla mnie nic, napisałem o dwutygodniowych zakwasach jakbyś wcześniej nie przeczytał. Jak piszę o pierwszym treningu, to jak sądzisz, kim byłem jak nie "człowiekiem z ulicy"? Ty przynajmniej ćwiczyłeś wcześniej boks a ja byłem zupełnie zielony. Wyjaśnij mi jeszcze jedną rzecz. Piszesz kilka postów wcześniej że boks ćwiczyłeś, że sparowałeś z kolegami z TKD, jeszcze gdzieś indziej że trenujesz TKD ITF, więc co ty piszesz że właśnie poszedłeś na pierwszy trening. Sciemniasz i ciskasz się po prostu.Wyobraź sobie że po pierwszym tygodniu z zakwasami chodziłem dwa tygodnie. Pewna ulga przychodziła tylko na treningach po dobrej rozgrzewce. 50 pompek na grupie początkującej nie było niczym wielki, raczej było standardem.To nie trenig jest taki mocny, tylko wy jesteście takie cieniasy.
Pozdrowienia dla emerytów .
wiec 100 pompek i 100 brzuchow nastepujacych zaraz po sobie to dla Ciebie nic?ok moze i cieniasy ale wez sobie gosciu jakiegos przechodnia z ulicy i powiedz zeby zrobil te 100 p. i b. i wyciagnij wnioski.to jest synku pierwszy miesiac treningu i niektorzy dopiero sie oswajaja a o kondycji beda mogli mowic moze za 2-3 lata.na trening nie idzie sie po to zeby sie zniszczyc i pozniej tydzien lezec w lozku.jesli twoim zdaniem jest inaczej to sory ale jestes zwyczajnie glupi.
chodzilem kiedys na boks i tam byly podzialy na grupy,poczatkujacy cwiczyli inaczej i mniej intensywnie.a tu ide i koles na 2 treningu kaze kilkunastu osobom majacym nikle pojecie o TKD kopac z wyskoku.
to jest chore
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
12.09.2004 napisałeś w innym temacie że ćwiczysz ITF, nie że zaczynasz tylko że ćwiczysz nie pisząc ile. Tutaj że zaczynasz. Sens tych wypowiedzi odbiega od siebie jeżeli nie zauważyłeś.
Jak jesteś taki znawca i oceniasz pracę innych to sam załóż sekcje i ją prowadź zamiast się wypyszczać, albo rozpisz treningi sam dla siebie i ćwicz w domu czy na trwniku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem że takie pojęcie jak "sens wypowiedzi" jest Ci nieznane.
Zanim zaczniesz pisać o debiliźmie odnośnie konretnych osób lub rejonów kraju zapoznaj się z samym pojęciem bo nie wygląda na to że je znasz. Jak chłopcze zdasz maturę porozmawiamy. Tornister na plecy i do szkoły marsz. Wieczorem polecam dobranockę.
P.S. To taki znawca jak ty nie rozpisze sobie treningu? Spróbuj ale na własną odpowiedzialność
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czytam sobie o tych 100 pompkach i pusty śmiech mnie ogarnia.Robisz tyle ile możesz i koniec.(czasami to,że ktoś liczy dalej pomaga wycisnąć z siebie odrobinę więcej niż wydaje się to możliwe).
MarcinZ,z całą pewnością ta konkretna sekcja Ci nie pasuje i najlepsze co możesz zrobić to ją zmienić.Nic na siłę!!! Tęsknić za tobą nie będą. Ciekawi mnie tylko dlaczego zmieniasz od razu styl.
Słyszałem,że trening w MT należy do "bardzo wymagających"(choć pewnie zależy jakie kto ma wymagania).
Ps.Może byłeś na zajęciach grupy zaawansowanej?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak sie składa że jestem studentem 5 roku, egzamin z logiki zdany już daaawno. A ty MarcinieZ?
Nikt nie powiedział ci że forum służy do wymiany zdań i doświadczeń? Do tego też trzeba dorosnąć jak widać.
Jak wstydzisz się przyznać że treningi są dla ciebie za ciężkie to sie nie odzywaj, to nic nowego, w końcu sam pisałeś że długo chorowałeś. Więc słaba kondycja jest usprawiedliwiona. Masz uprawnienia instruktorskie żeby oceniać pracę innych? Nie napisałeś tego a szkoda. Pominąłeś jeszcze rozpisanie treningu dla siebie. Bo taki wyedukowany jesteś więc dlaczego miałbys tego nie zrobić.
Ciekaw jestem skąd ta frustracja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie sa to co prawda sztuki walki ale nie ma to wiekszego znaczenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu