Ultra ripped z efedryna ...
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku odchudzania wazylem 138 kg. Poprzez sama glodowke + aeroby zszedlem 13 kg. POtem stop. Zaczolem diete + ultra ripped non efedryna + l Karnityna i zszedlem do 113 kg. teraz skonczyla mi sie Ultra non efedryna ... cisnienie do normy zeszlo ... i mam pytanie czy dalej uzywac bez efedryny czy moze przezycic sie na te z zawartoscia efedryny. I czy sprawdzal ktos o ile cisnienie skacze jak sie uzywa z efedryna ? Aha czas chudniecia to 3 miesiace.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jesli brales therme bez efedryny to preparat byl slabszy w dzialaniu ale i przyjazniejszy dla organizmu, nalezy bowiem wiedziec ze termogeniki przyspieszaja tentno i podnosza cisnienie, wiec osoby ze schorzeniami serca i cholerycy wszelakiej masci od ECA powinni sie trzymac z daleka.
Ja mam forna granice normy i po ECA nic mi nie bylo niedobrego, ale ja to ja a Ty to Ty... mam nadzieje, ze wyjasnilem.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
UR bez efedryny jest bezpieczny. Jezeli chodzi o UR z efedryna to musisz sie liczyc z tym, ze to juz jest doping (efedryna w Polsce jest traktowana jako narkotyk oraz doping - lista zakazanych srodkow przez MKOL) i moze wywolac wiele skutkow ubocznych. Druga sprawa jak jak masz jakiekolwiek problemy z sercem, nadcisnieniem itp. to daj sobie spokoj z efedryna.
Jak bys mogl to napisz wszystko dokladniej jak dlugo i co brales.
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
bazujesz na opiniach ludzi ktorzy nie maja o temacie zielonego pojecia
potrzebujesz biochemika,fizjologa, ludzi z doswiadczeniem, a nie sprzedawcow czy tam forowiczow
(
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(....)Macie racje efedryna za niebezpieczna jest ... kupilem juz znowu bez efedyryny jakie bea efekty napisze. Jak zerowe to prosze o pomoc w doborze innego srodka.
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
zgadza sie, jesli po tym preparacie efektow nie bedzie, niewiele Ci tu ktos pomoze...
Napisano Ponad rok temu
Ja byl bym ostrozny - podobno na serce najlepiej nie dziala. Chociaz to chyba tylko w wiekszych dawkach (jakie przyjmujesz?)
ps ja sie na tym nie znam zbyt dobrze - powyzsze wynika z mojej wiedzy ktora moze byc ogranicozna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z esedryna dalem sobie spokuj.
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje wyniku 25 kg w 3 miesiace to b. dobry rezulatat. Tylko nie zaprzestan wszystkiego jak juz bedzie usatysfakcjonowany bo efekt jojo bedzie nie unikniony. "UR bez ewki" mozesz brac max 2-3 miesiace pozniej sobie zrob przerwe.
Nie wiem jak u Ciebie z dieta, ale warto dorzucic bialka w postaci odzywki wysokobialkowej (jezeli nie jestes w stanie spozyc odpoweidnia ilosc z dietki), diety glodowkowe dzialaja na krotka mete, wiec tak bardzo nie glodz sie tylko po prostu jedz z glowa! ;-)
"bazujesz na opiniach ludzi ktorzy nie maja o temacie zielonego pojecia
potrzebujesz biochemika,fizjologa, ludzi z doswiadczeniem, a nie sprzedawcow czy tam forowiczow "
B. wielu osobom pomoglem w redukcji zbednych kg i wiekszosc jest zadowolonych. Tachi znowu pijesz do mnie tylko nie wiem czemu?
Efedryna to pochodna amfetaminy (jej slabsza siostra). W medycynie stosowana jest w leczeniu astmy. Do kwietnia 2004 dopuszczona do legalnego obrotu w USA. Aktualnie w Europie i USA jej sprzedaz jest zakazana. Substancja ta nie umyslnie stosowana moze wywolac skutki uboczne!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak dla scislosci.
W stanach zaprzestano produkcji efedryny pochodzącej z roslinki zwanej
Ma Huang.
Syntetyk jest nadal produkowany oraz dostępny.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Spiete barki
- Ponad rok temu
-
Neo-Capsidern i moja kuracja :-)
- Ponad rok temu
-
kolka nerwowa
- Ponad rok temu
-
krótkie mięśnie
- Ponad rok temu
-
Rekonstrukcja ACL - porady przed operacją....
- Ponad rok temu
-
sposob na obite piszczele
- Ponad rok temu
-
Pij mleko bedziesz wielki
- Ponad rok temu
-
giga mięśnie
- Ponad rok temu
-
martial arts tricks, czy cos :)