Ultra ripped z efedryna ...
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku odchudzania wazylem 138 kg. Poprzez sama glodowke + aeroby zszedlem 13 kg. POtem stop. Zaczolem diete + ultra ripped non efedryna + l Karnityna i zszedlem do 113 kg. teraz skonczyla mi sie Ultra non efedryna ... cisnienie do normy zeszlo ... i mam pytanie czy dalej uzywac bez efedryny czy moze przezycic sie na te z zawartoscia efedryny. I czy sprawdzal ktos o ile cisnienie skacze jak sie uzywa z efedryna ? Aha czas chudniecia to 3 miesiace.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jesli brales therme bez efedryny to preparat byl slabszy w dzialaniu ale i przyjazniejszy dla organizmu, nalezy bowiem wiedziec ze termogeniki przyspieszaja tentno i podnosza cisnienie, wiec osoby ze schorzeniami serca i cholerycy wszelakiej masci od ECA powinni sie trzymac z daleka.
Ja mam forna granice normy i po ECA nic mi nie bylo niedobrego, ale ja to ja a Ty to Ty... mam nadzieje, ze wyjasnilem.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
UR bez efedryny jest bezpieczny. Jezeli chodzi o UR z efedryna to musisz sie liczyc z tym, ze to juz jest doping (efedryna w Polsce jest traktowana jako narkotyk oraz doping - lista zakazanych srodkow przez MKOL) i moze wywolac wiele skutkow ubocznych. Druga sprawa jak jak masz jakiekolwiek problemy z sercem, nadcisnieniem itp. to daj sobie spokoj z efedryna.
Jak bys mogl to napisz wszystko dokladniej jak dlugo i co brales.
Napisano Ponad rok temu

POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
bazujesz na opiniach ludzi ktorzy nie maja o temacie zielonego pojecia
potrzebujesz biochemika,fizjologa, ludzi z doswiadczeniem, a nie sprzedawcow czy tam forowiczow

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(....)Macie racje efedryna za niebezpieczna jest ... kupilem juz znowu bez efedyryny jakie bea efekty napisze. Jak zerowe to prosze o pomoc
w doborze innego srodka.
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu

zgadza sie, jesli po tym preparacie efektow nie bedzie, niewiele Ci tu ktos pomoze...
Napisano Ponad rok temu
Ja byl bym ostrozny - podobno na serce najlepiej nie dziala. Chociaz to chyba tylko w wiekszych dawkach (jakie przyjmujesz?)
ps ja sie na tym nie znam zbyt dobrze - powyzsze wynika z mojej wiedzy ktora moze byc ogranicozna

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z esedryna dalem sobie spokuj.
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje wyniku 25 kg w 3 miesiace to b. dobry rezulatat. Tylko nie zaprzestan wszystkiego jak juz bedzie usatysfakcjonowany bo efekt jojo bedzie nie unikniony. "UR bez ewki" mozesz brac max 2-3 miesiace pozniej sobie zrob przerwe.
Nie wiem jak u Ciebie z dieta, ale warto dorzucic bialka w postaci odzywki wysokobialkowej (jezeli nie jestes w stanie spozyc odpoweidnia ilosc z dietki), diety glodowkowe dzialaja na krotka mete, wiec tak bardzo nie glodz sie tylko po prostu jedz z glowa! ;-)
"bazujesz na opiniach ludzi ktorzy nie maja o temacie zielonego pojecia
potrzebujesz biochemika,fizjologa, ludzi z doswiadczeniem, a nie sprzedawcow czy tam forowiczow "
B. wielu osobom pomoglem w redukcji zbednych kg i wiekszosc jest zadowolonych. Tachi znowu pijesz do mnie tylko nie wiem czemu?
Efedryna to pochodna amfetaminy (jej slabsza siostra). W medycynie stosowana jest w leczeniu astmy. Do kwietnia 2004 dopuszczona do legalnego obrotu w USA. Aktualnie w Europie i USA jej sprzedaz jest zakazana. Substancja ta nie umyslnie stosowana moze wywolac skutki uboczne!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak dla scislosci.
W stanach zaprzestano produkcji efedryny pochodzącej z roslinki zwanej
Ma Huang.
Syntetyk jest nadal produkowany oraz dostępny.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Spiete barki
- Ponad rok temu
-
Neo-Capsidern i moja kuracja :-)
- Ponad rok temu
-
kolka nerwowa
- Ponad rok temu
-
krótkie mięśnie
- Ponad rok temu
-
Rekonstrukcja ACL - porady przed operacją....
- Ponad rok temu
-
sposob na obite piszczele
- Ponad rok temu
-
Pij mleko bedziesz wielki
- Ponad rok temu
-
giga mięśnie
- Ponad rok temu
-
martial arts tricks, czy cos :)