szkoda ze nie dzisiaj wystartowałeś bo to by Ci przyniosło szczęście wystartować w moje urodzinyMała poprawka. Wczoraj wieczorem wbiłem 1 ml treścia u udo. Chyba wyszedłem z wprawy, bo bolało jak diabli
Poza tym, spać mi sie nie chciało jakoś
Cyklon VaQ707- Zapraszam wszystkich :)
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Wracając do relacji. Mierzyłem sobie ciśnienie i o godz 11;00 miałem 136/89, puls 89/min. 20 min po treningu ciśnieniomierz nie łapał nic i wyskakiwało "EE" a o 12;30 było 141/100 puls 108/min. Trening zacząłem o 11;00 i trwał 50 min. Na treningu nie czułem jeszcze żadnego kopa, ale mnie spompowało troszki. Następna relacje zdam w czwartek.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Start cyklu
Postanowiłem zacząć dziś cykl. Rano i wieczorem zażyłem po pół tab antka. Pierwszy strzał treścia przewiduje jutro rano. Obszerniejsza relacja jutro wieczorem.
pzdr.
W jakim celu bierzesz Oxymetholone wieczorem
Napisano Ponad rok temu
"należy go przyjmować rano i wieczorem podczas posiłków..."
Napisano Ponad rok temu
http://xxx - nie podajemy linkow do konkurencji MaC406
"należy go przyjmować rano i wieczorem podczas posiłków..."
Dalej czytaj te internetowe brednie na temat Oxymetholonu a naprawde bedziesz wielki
Policze Tobie bledy podczas Twojego cyklu
Blad nr 1
Oxymetholone podwyzsza cisnienie tetnicze, powoduje uderzenia tzw ciepla do glowy itd oraz kto bierze sterydy na noc - milych snow i udanego wypoczynku/regeneracji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak mam nie czytać materiałów z neta, to co mam czytać ?
Ten material mialem w rekach w 1996/97 roku od tego czasu minelo juz grubo ponad 10 latek.
Teraz dowaliles pytanie roku Gdzie masz szukac materialow ... poczekaj pare lat podobno maja powstac fora internetowe na temat kulturystyki gdzie ludzie opisuja swoje REALNE doswiadczenia a nie wiedze podrecznikowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O, więc dlatego wspaniałomyślnie założyłem ten temat aby zaczerpnąć troche informacji-doświadczenia takich userów jak Ty
Widzisz Ja robie obecnie cykla i szuakalem opinii wielu ludzi przed rozpoczeciem. Nadal z Laska wymieniamy sie doswiadczeniami.
Kolego ty rozpoczeles cykl i szukasz porad tak sie nie robi.
Ja rozpoczelem cykl rowniez w poniedzialek jeden ze saa to oxy wiec jestesmy w takim samym polozeniu.
Opisze Tobie moj drugi dzien : podwyzszone cisnienie, brak zmeczenia, cialo napompowane, sila ogromna, apetyt nie do opanowania.
Zabezpieczam sie Acidophilusem z Pectinem, milk thistlem 1000mg/d, sojowa lecytyna 4800mg/d, saw palmetto 900mg/d, msm, glucosamina i N-Acetyl Cystein (NAC) to sa tylko ochronki
Jezeli masz pytania to sie pytaj ale Twoj cykl jest nie do przyjecia masz wszystkiego za malo i zle polaczenie, mogles kupic dwa srodki i pociagnac je dluzej.
Pzdr
PS Moj obecny cykl masz w moim profilu
Napisano Ponad rok temu
Wracając do mojej relacji, to nie ma rewelacji wielkiej. Na treningach ćwiczy mi sie tak sobie, Nadludzkiej siły też nie czuje, ale to musze przyznać że pompa jest nieziemska. W pon robiłem bary i plecy i zalało mnie swietnie. Do wagi dokładam +1.5kg. (rano sie ważyłem ) Ciśnienie mam podwyższone, regularnie biore osłonki,omege3, magnez, cynk i witaminy. Wczoraj bica i trica robiłem, no i musze dodać +1cm w łapie. Dodam jeszcze, że jakoś nie odczuwam nadmiernego apetytu ;/
Ładuje w siebie jedzenie do oporu, ale nie odczuwam jakiejś chęci na żarcie /...
Napisano Ponad rok temu
Bez dobrej suplementacji / diety mozna sobie zrobic duza krzywde i to wcale nie musi byc obecnie na cyklu ale np przy nastepnym uzyciu oxy poprostu nie wyrobisz.
Napisano Ponad rok temu
KURCZE MAM NADZIEJE ZE SIE NAM CHLOPAK NIE WYKONCZYL TYM CYKLEM JUZ POWINIEN DOBRZE BYC SPUCHNIETY A TU NIC NIE PISZE ?
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
EJ ZYJESZ JESZCZE BO COS NIE ZDAJESZ TEJ RELACJI?????
KURCZE MAM NADZIEJE ZE SIE NAM CHLOPAK NIE WYKONCZYL TYM CYKLEM JUZ POWINIEN DOBRZE BYC SPUCHNIETY A TU NIC NIE PISZE ?
Nie bede cytowal powyszego pytania.
Chlopie co tam Startowalismy razem ... Drugi tydzien, moj obwod karku to 55,5cm - moj oxy dziala a Twoj
Napisano Ponad rok temu
a tak na powaznie to chyba nic mu na tym cyklu nie poszlo bo jak by cos bylo to juz dawno by sie tym pochwalil
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To calkiem mozliwe ze moglo byc FAKENie możliwe żeby mu nie poszło chyba że ma wszystko wyjebki ale faktycznie miał zdawać relacji i jakoś jej nie widać
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten teść to syf, jedyne co może mieć dobre to propa z alchemii,
On nie ma w cyklu propa z alchemii
Napisano Ponad rok temu
Nie pisałem, bo komp mi sie zwalił i naprawa długo trwała
19.07 kończe oxy. Juz jestem nieźle spompowany, nie zauważyłem efektów ubocznych. Treść bity co niedziele. Siła idzie up.