Pij mleko bedziesz wielki
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak myslicie czy warto cos takeigo kupic czy to sciema ?
Testowal ktos moze, zna kogos kto testowal ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli liczysz na niesamowity wzrost hormonu wzrostu to sie zawiedziesz, ogolnie jestem sceptycznie nastawiony na tego typu produkty i ich nie polecam, ze wzgledu na mozliwosc wyrzucenia kasy w bloto.
Pare osob chwalilo ten drugi produkt tj. aminki Multipower, ale byly to osoby, ktore nieszczedzily sobie kasy na suplementy i odzywki (np. zawodowi sportowcy) i mogly sobie pozwolic na stosowanie caly czas.
Jezeli masz pare groszy na suplementy, to nie wydawaj je na takie bajerki, bo mozesz poczuc efekt, ale w postaci dziury w kieszeni. Sa duzo bardziej skuteczniejsze preparaty.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 z taka opinia sie jeszcze nei spotkalem ale slucham co maja inni do powiedzienia
  z taka opinia sie jeszcze nei spotkalem ale slucham co maja inni do powiedzienia   

Napisano Ponad rok temu
Urosne w jakim sensie to rozumiesz? Chodzi Ci o wzrost, czy jak?
Napisano Ponad rok temu
Przeciez pierwszy link jest do "SHW – Stymulator hormonu wzrostu"
a drugi srodek cos pobudzajacy w mozgu.....(tam pisze
 )
 )

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Tak nawiasem mowiac polecam dlugie spanie w okresie dojrzewania...Mi to pomoglo z nawiazka

Napisano Ponad rok temu
Kiedys slyszalem ze wiszenie na drazku zawsze z rana pomaga, co do skutecznosci tej moetody nie wypowiadama sie bo jej nie stosowalem.
Napisano Ponad rok temu
 rownie dobrze mozesz sobie amulety na wzrost kupić . moim zdaniem to watpliwa metoda ,oniewaz wystarczy spojrzec na budowe kręgoslupa. to juz lepiej sie rozciągnoc na kole do łamania (tak jak w sredniowieczu) sam jestem w okresie wzrostu i nie wiem oc mam robic bo niby nie naleze do najnizszyh ale i jest kilku wyzszych ode mnie
   rownie dobrze mozesz sobie amulety na wzrost kupić . moim zdaniem to watpliwa metoda ,oniewaz wystarczy spojrzec na budowe kręgoslupa. to juz lepiej sie rozciągnoc na kole do łamania (tak jak w sredniowieczu) sam jestem w okresie wzrostu i nie wiem oc mam robic bo niby nie naleze do najnizszyh ale i jest kilku wyzszych ode mnie  (15 lat- 181cm i 66 kg) moze cos polecicie ale nie z odrzywek . wole tradycyjne metody
 (15 lat- 181cm i 66 kg) moze cos polecicie ale nie z odrzywek . wole tradycyjne metody

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 giga mięśnie giga mięśnie- Ponad rok temu 
- 
			 martial arts tricks, czy cos :) martial arts tricks, czy cos :)- Ponad rok temu 
- 
			 Żółtaczka Żółtaczka- Ponad rok temu 
- 
			 ODDYCHANIE W TRAKCIE BIEGANIA ODDYCHANIE W TRAKCIE BIEGANIA- Ponad rok temu 
- 
			 Potrzebuje masy miesniowej :F Potrzebuje masy miesniowej :F- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta Dieta- Ponad rok temu 
- 
			 Regeneracja miesni Regeneracja miesni- Ponad rok temu 
- 
			 HMB HMB- Ponad rok temu 
- 
			 lekarze chodzic czy nie chidzic? lekarze chodzic czy nie chidzic?- Ponad rok temu 
- 
			 Dr. Greg Ellis czyli jak dieta wygladac powinna... Dr. Greg Ellis czyli jak dieta wygladac powinna...- Ponad rok temu