giga mięśnie
Napisano Ponad rok temu
No to kiedy POWER ZONE zaczyna sprzedaż odpowiednich mutagennych specyfików??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tia pewnie mamusia brala jakis tajny-niemiecki-koksik hehe i teraz dziecko odpokutuje :?
jaki tam tajny
wszyscy wiedzieli że Niemki z NRD koksowały sie na potęge... a teraz dzieciak to nowy Superman Czekam aż ktoś sie urodzi Spidermanem
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Na miejscu kolegow w przedszkolu nie zabieralbym mu klockow :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hm ciekawa sprawa, czytalem juz pare takich doniesien, nawet takich wynalazkow, ktore za kilkadziesiat lat pozwola nam siedziec w fotelu obzerac sie i miec wyglad jak sredniej klasy kulturysta. Niestety bardzo bym niechcial zeby w takim kierunku to wszystko poszlo, ucieknie wtedy duch sportu itp. wiecie o czym mowie.
Dementuje plotki poki co POWER-ZONE nie ma zamiaru sprzedawac takich wynalazkow hehe
A slyszelisci moze o Richardzie Sandrak'u?
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga wiesz co sie z nim teraz dzieje ? W jakim jest wieku i czy ma jakies klopoty z kosciami itp. Wreszcie sadzisz ze on byl na kuracji hormonalnej ? Bo nie chce mi sie wierzyc, ze taka rzezbe i mase zdobyl na mleku z cycka
(dla tych, co nie wiedza, RS to taki maly chlopczyk ktory cwiczy od malenkosci silownie, dzwiga na klatke ponad 100 kilo i ma rzezbe oraz mase, jakiej pozazdrosciloby mu niejeden 18 latek)
Napisano Ponad rok temu
ps. zauwazylem ze mam beznadziejna skladniewczoraj ogladalem taki program super hero science i tam bylo o hulk'u pokazywali tkiego fajnego wirusa co przemyca odpowiednie geny do miesni zeby sie rozrastaly dali go myszom i jak zwykla mysz wazy okolo 25g to tamte mialy po 40g i byly tak napakowane ze nawet przez futro bylo widac podobno zachowuja ta podwyzszona sprawnosc do puznej strosci powiedizeli tez ze jakby ktos bardzo chcial to da sie wygladac jak hulk czyli 250cm i 450kg miesni
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o walki wschodu, to Richard ma już ponoć kilka czarnych pasów, bije też inne rekordy - zaledwie w 15 sekund wykonuje 30 kopnięć i 110 uderzeń.
buehehehe
"Jest pod opieką lekarza. Żadnego koksu, żadnego pakowania - tylko 100-procentowo naturalne odżywianie i ćwiczenia"
jeszcze wiekszy lol ...
A co do samego kolesia to jak dla mnie kaleka ... No i pojebani rodzice chcacy sprzedac swojego synka bez wzgledu na jego zdrowie ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
heh ciekawe jak jego wątroba
Napisano Ponad rok temu
Eksperymenty z IGF prowadzone na szczurach dawały niesamowite rezultaty. Nie wiem, czy specyfik wszedł w fazę badań klinicznych. Kichać sport - to by była świetna sprawa dla ludzi z rozległymi zanikami mięśniowymi (np. po urazach, długotrwałym unieruchomieniu) i starszych (więcej silnych mięsni- mniejsze ryzyko upadku - mniejsza szansa na uraz i hospitalizację).
Napisano Ponad rok temu
Ja jak bylem maly to latalem po drzewach, jezdzilem sobie rowerkiem i gralem w pilke. Ale czasy sie zmieniaja i wchodzi inna moda
Napisano Ponad rok temu
Nie mam jeszcze dziecka i przez najbliższe 10 lat go nie planuje, ale chyba 2 letnie dzieci to za bardzo chodzić nie umieją."Nie zdążył jeszcze skończyć dwóch lat, gdy zostali jego osobistymi trenerami i zamienili życie dziecka w niekończący się trening. Pod okiem taty, mistrza walk wschodu, Richard uczył się koncentrować, utrzymywać równowagę i wykonywać szybkie, precyzyjne ruchy.
Richard nie miał czasu pójść do szkoły, zaległości w nauce nadrabia w domu, z mamą. Ale to nie wystarczyło rodzicom.
Nadrabia w domu, żebym ja miał taką starszą to też bym arabskiego chciał sie nauczyć
A to całkiem mnie z butów wywaliło hahaha :-)"Jest pod opieką lekarza. Żadnego koksu, żadnego pakowania - tylko 100-procentowo naturalne odżywianie i ćwiczenia"
Napisano Ponad rok temu
Songo (ten z dragonballa) robil wiecej kopniec i uderzen i sie tym nie chwalil wszystkim w okolo ;0
Tak na marginesie to ciekawe czy ten Richard bedzie bral udzial w Pridzie i innych galach?
Juz widze te naglowki gazet "Szesnastoletnia bestia wazaca niewiele ponad 70kg pokonala wieloletniego mistrza wagi sredniej, wazacego 90kg Vandareila Silve"
Napisano Ponad rok temu
Waży zaledwie 38 kilo, bo jego ciało ma tylko 1,5 procent tłuszczu
Jak dla mnie to on długo nie pożyje :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
martial arts tricks, czy cos :)
- Ponad rok temu
-
Żółtaczka
- Ponad rok temu
-
ODDYCHANIE W TRAKCIE BIEGANIA
- Ponad rok temu
-
Potrzebuje masy miesniowej :F
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu
-
Regeneracja miesni
- Ponad rok temu
-
HMB
- Ponad rok temu
-
lekarze chodzic czy nie chidzic?
- Ponad rok temu
-
Dr. Greg Ellis czyli jak dieta wygladac powinna...
- Ponad rok temu
-
Skutki uboczne gainerów.
- Ponad rok temu