w sumie nie pasuje mi ten temat do zadnej z grup tematycznych...dlatego tez jest tutaj. probowalem cos znalesc, ale albo kiepsko szukam, albo nic tu jeszcze nikt nie pisal.
wiec pisze. pytam

slyszal ktos o tym ? widziak ktos ? ma ktos swoje zdanie ?

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Vince napisał
no wiesz.. niby kopniecia wykonuja i uderzenia. no i skads to wszystko wyniesli, a akrobatyka tylko pomogla.A ja sie zastanawiam na ile to ma jeszcze cos wspolnego z walka... Takie np Team Ryouko, nie powiem, wrazenie robia 8O Ale czy to MA ? Nieee :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_zerodead napisał
Nie za stary tylko lenia lapieszneee, na KK jestem za stary ;D
nie zniose juz takiego wysilkubylem ostatnio na treningu muay thai i myslalem ze mnie trzeba bedzie wyniesc
![]()
triki skacze sobie we wlasnym tempie i nikt mi nie karze nic robic
Napisano Ponad rok temu
budo_zerodead napisał
Temat juz sie troche przewijal..poszukaj .dziendobry.
w sumie nie pasuje mi ten temat do zadnej z grup tematycznych...dlatego tez jest tutaj. probowalem cos znalesc, ale albo kiepsko szukam, albo nic tu jeszcze nikt nie pisal.
wiec pisze. pytam![]()
slyszal ktos o tym ? widziak ktos ? ma ktos swoje zdanie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_XaiMoon napisał
taaaa kolanka... mam znajomego ,który trenuje trickowanie . Spadł 2 razy na głowe (tak to jest się rozmyślić w połowie salta
). 3 środkowymi palcami u prawej stopy w ogóle nie rusza . Co do tych kolan to już nie może trenować ,bo skrzypią ,są czerwone i ma jakiś syndorm "przedwczesnego przetarcia kolan"
Było na forum w dziale multimedia o stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to tam troche było powiedziane o kontuzjach...
Napisano Ponad rok temu
budo_Vince napisał
Owszem wyniesli, np takie Emerson Wong cwiczyl taekwondo, ale wystarczy zobaczyc ich trailery, wszystkie ich kopniecia wykonywane sa tak, zeby trafic w powietrze, chodzi mi o ulozenie stop itp. Jesli ktorys z nich kopnalby w cos twardego kiedys, wroze polamane palce u nog.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu