martial arts tricks, czy cos :)
Napisano Ponad rok temu
w sumie nie pasuje mi ten temat do zadnej z grup tematycznych...dlatego tez jest tutaj. probowalem cos znalesc, ale albo kiepsko szukam, albo nic tu jeszcze nikt nie pisal.
wiec pisze. pytam
slyszal ktos o tym ? widziak ktos ? ma ktos swoje zdanie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
probojemy miec wspolnego z walka tyle ile tylko sie da
cyborgs battle arena, draka o podworko. polecam
choc do pierwszej ligii to nam cholernie daleko (jakies 10 lat )
Napisano Ponad rok temu
no wiesz.. niby kopniecia wykonuja i uderzenia. no i skads to wszystko wyniesli, a akrobatyka tylko pomogla.A ja sie zastanawiam na ile to ma jeszcze cos wspolnego z walka... Takie np Team Ryouko, nie powiem, wrazenie robia 8O Ale czy to MA ? Nieee :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zreszta - w trikach nie chodzi o skutecznosc tylko o ladny wyglad cos jak kata zreszta, robia artystyczne kata z roznymi smiesznymi trikami, ale to juz wyzsza szkola jazdy
Napisano Ponad rok temu
Moja rada - ciagnij dalej KK
Napisano Ponad rok temu
nie zniose juz takiego wysilku bylem ostatnio na treningu muay thai i myslalem ze mnie trzeba bedzie wyniesc
triki skacze sobie we wlasnym tempie i nikt mi nie karze nic robic
Napisano Ponad rok temu
Nie za stary tylko lenia lapiesz W KK trzeba pokonac siebie. Co do akrobatyki to to fajna sprawa. A triki trzeba robic szbko i dynamicznie zeby to jakos wygladalo. :wink:neee, na KK jestem za stary ;D
nie zniose juz takiego wysilku bylem ostatnio na treningu muay thai i myslalem ze mnie trzeba bedzie wyniesc
triki skacze sobie we wlasnym tempie i nikt mi nie karze nic robic
Napisano Ponad rok temu
Temat juz sie troche przewijal..poszukaj .dziendobry.
w sumie nie pasuje mi ten temat do zadnej z grup tematycznych...dlatego tez jest tutaj. probowalem cos znalesc, ale albo kiepsko szukam, albo nic tu jeszcze nikt nie pisal.
wiec pisze. pytam
slyszal ktos o tym ? widziak ktos ? ma ktos swoje zdanie ?
A jesli chodzi o moje zdanie...to trenowalem te bajery puki pewnego razu nie nabawilem sie powaznej kontuzji . Strasznie kontuzjogenna to sprawa , musze przyznac .
Ogolnie fajna zabawa ktora wiecej ma wspolnego z akrobatyka niz ze sztukami walki.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jesli jeszcze nie znasz tej strony....taka net'owa mekka trikersow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaaa kolanka... mam znajomego ,który trenuje trickowanie . Spadł 2 razy na głowe (tak to jest się rozmyślić w połowie salta ). 3 środkowymi palcami u prawej stopy w ogóle nie rusza . Co do tych kolan to już nie może trenować ,bo skrzypią ,są czerwone i ma jakiś syndorm "przedwczesnego przetarcia kolan" Było na forum w dziale multimedia o stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to tam troche było powiedziane o kontuzjach...
W saltach nie jest najstraszniejsze upadniecie na glowe tylko na klatke piersiowa z nogami przed soba ponad soba. Tak wlasnie mialem ja i mam teraz kontuzjie. Mimo to MAT jest forma do nauczenia sie. Jesli Twoj kolega ma dalej ochote potrenowac niech skontaktuje sie ze mna, potrenujemy razem.
Napisano Ponad rok temu
Owszem wyniesli, np takie Emerson Wong cwiczyl taekwondo, ale wystarczy zobaczyc ich trailery, wszystkie ich kopniecia wykonywane sa tak, zeby trafic w powietrze, chodzi mi o ulozenie stop itp. Jesli ktorys z nich kopnalby w cos twardego kiedys, wroze polamane palce u nog.
Tak, patrzac na to ze z zalozenia Xtreme MArtial Arts oraz Martial Arts Tricks sa trenowane przez czarne pasy z Karate. Dobra idea, ale znajomosc tematu niestety minimalna.
Polecam demonstracje US OPEN Katare Championships 2003 / 2004. Empty Hands Open Forms. albo Team Forms.
Prosze, gdy wypowiadasz sie na temat, mimo ze jestes z Karate, pierw zapoznaj sie z cala trescia i faktami.
Napisano Ponad rok temu
Prosze, gdy czepiasz sie moich wypowiedzi przeczytaj calosc, a nie jedynie fragment.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Żółtaczka
- Ponad rok temu
-
ODDYCHANIE W TRAKCIE BIEGANIA
- Ponad rok temu
-
Potrzebuje masy miesniowej :F
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu
-
Regeneracja miesni
- Ponad rok temu
-
HMB
- Ponad rok temu
-
lekarze chodzic czy nie chidzic?
- Ponad rok temu
-
Dr. Greg Ellis czyli jak dieta wygladac powinna...
- Ponad rok temu
-
Skutki uboczne gainerów.
- Ponad rok temu
-
siłownie w warszawie - lokalizacje
- Ponad rok temu