250 PLN :(:(:(
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie Policja to instytucja, która zajmuje się zapewnieniem mi bezpieczeństwa. I w moim odczuciu daje sobie z tym radę całkiem nieźle.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trzeba dorosnac
trzeba zrozumiec
i trzeba paru poznac
tak jak w rodzinie masz czarna owce
tak i w policji je znajdziesz.
pozdrawiam is adze ze wypowiedz adama mogla by konczyc dyskusjea taki wosowy folklor jest nuzacy
jakos wole spajka on chociaz wie o czym mowi i umie mowic z sensem
Napisano Ponad rok temu
ps. policja nie ma dowodów na to ,że oni okradają ludzie ,a oni nie mają dowodóe na to ,że dostają od policji hehe działa w 2 strony ... nie ważne jak grunt ,że działa
Napisano Ponad rok temu
Jak to działa , jak nie działa..... :roll:Tak 2x w tyg. odwiedza ich ten sam policjant ze świtą . Leją ich pałkami po nogach i każa mówić wierszyki . ... nie ważne jak grunt ,że działa
Napisano Ponad rok temu
Wiesz jak te gnoje to masochiści to niech dostają po łbie oni bardzo lubią się gonić ze sprzętem z kolesiami z innej ulicy ... Ci się zbiorą w 30 i lecą pobić 4 i odwrotnie ....Policja powinna być bardziej bezwzględna....dla przestępców oczywiście Tak jak zaczęli rozgłaszać ,że policjant postrzelił jakiegoś studenta w łodzi . Jak tak dalej będą tępić za to policje i obwiniać wszystkich to furkrcjonarjusze w ogóle będą się bali używać broni ,bo nóż kogoś postrzelą przez przypadek paranoja.....taka polska
[/list]
Napisano Ponad rok temu
dokładnie...tak..Policja powinna być bardziej bezwzględna....dla przestępców oczywiście Tak jak zaczęli rozgłaszać ,że policjant postrzelił jakiegoś studenta w łodzi . Jak tak dalej będą tępić za to policje i obwiniać wszystkich to furkrcjonarjusze w ogóle będą się bali używać broni ,bo nóż kogoś postrzelą przez przypadek paranoja.....taka polska
[/list]
XaiMoonie zgadzam się z waćpanem..
Napisano Ponad rok temu
a u mnie w prawej kieszeni zapięty na klipa Timberline Zambezi BackUp
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mlodyraduh
A ładnie to tak nosić kose do knajpy?
A gdyby to nie policja była tylko jakis starszy kolo (zwrucił by ci uwagę ze to jego blok i jak rano otworzy okno to mu poprostu śmierdzi) to co - kasą rach ciach??????
W sumie to moze i lepiej zebyś zapłacił 250 za głupote (sam sie przyznaleś), niz na nową kose (którą mugłbys kogoś uszkodzić).
Napisano Ponad rok temu
Jest u mnie na osiedlu taka grópa gnojków 15-19 lat ,którzy postanowili sobie zrobić osiedlowy gang . Tak 2x w tyg. odwiedza ich ten sam policjant ze świtą . Leją ich pałkami po nogach i każa mówić wierszyki . Jak zaśpiewasz piosenke albo wierszyk,a będzie nie ładny to jeszcze 5 razy dostaniesz . Teraz powiem tak ten policjant normalny raczej nie jest ,ale niewinnych to on nie tyka . Na takich gnoji to jest najlepszy sposób . Nie regulaminowe podejście do sprawy ,ale za to jakie skuteczne
ps. policja nie ma dowodów na to ,że oni okradają ludzie ,a oni nie mają dowodóe na to ,że dostają od policji hehe działa w 2 strony ... nie ważne jak grunt ,że działa
Skoro niema dowodów to na ich miejscu poszedł bym na komende.
Z tego co mi wiadomo to każdy jest niewinny dopuki winy nieudowodni mu niezawisły sąd. Takie coś, ze wiem ale niejestem pewien to sie nazywa pomówienie (i za to terz mozna siedzieć).
Widocznie masz do czynienia z sędzią Dredem który samemu zaprowadza porządki.
Napisano Ponad rok temu
ChWDP
Jak ktoś chce wiedzieć dlaczego tak uważam to niech zajrzy do tematu "Czy ktoś chciałby pracować w policji?" chyba na cross budo albo w dziale ulica. A z resztą co się będę tłumaczył.
Je*** policję!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Widocznie masz do czynienia z sędzią Dredem który samemu zaprowadza porządki.
No można tak powiedzieć ... on ogólnie sadysta jest
Ja już to kiedyś napisałem pod pseudonimem Biceps, ale powtórzę:
ChWDP
Jak ktoś chce wiedzieć dlaczego tak uważam to niech zajrzy do tematu "Czy ktoś chciałby pracować w policji?" chyba na cross budo albo w dziale ulica. A z resztą co się będę tłumaczył.
Je*** policję!!!!!!!
No stary ja nie jestem wielbicielem policji ,ale kiedyś Ci może być b. potrzebna . Niestety policja często jest zastraszona :?
Napisano Ponad rok temu
Lubisz być banowany? Tu się trochę mundurowych kręci...Ja już to kiedyś napisałem pod pseudonimem Biceps, ale powtórzę:
ChWDP
Je*** policję!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś ma problem do policji to niech napisze list do sejmu.
To nie jest miejsce na tego typu wypowiedzi.
Lordzie czyń swą powinność.
pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
ChWDP? Ch** W Du** Półgłówkom? Stary, chyba się łapiesz. Uważaj na odbyt.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
rozumiem ze to bylo troche po godzinie 1 ale oni odrazu jak podjechali to otoczyli samochod, zabrali kluczyki i wogole nic znami nie rozmawiali tylko traktowali jak podejrzanych w jakims wlamaniu (chyba mysleli ze stoimy w tym samochodzi na czatach)
ogolnie zmarnowali jakies 20 min i pojechali bo zadnego wlamania nie bylo
szkoda tylko ze nie byli tak gorliwi jak ukradli mojemu bratu rower albo pobili kolege.
tak wiec ogolnie to daleki jestem od wszelkich hasel typu chwdp aczkolwiek ilekroc widuje policje to nienajlepiej mi sie ona kojarzy pomimo iz nie jestem zadnym kryminalistą.
ogolnie to mysle ze policja to powinna popracowac nad PR (public relations dla malo wtajemniczonych)
Napisano Ponad rok temu
AdamD ... nie mozna zamykać całego tematu z powodu wypowiedzi jednego oszołoma (Biceps , Triceps , Czworoglowy Uda , Okrężny Mięsień Zwieracza, Trzymający Pałe ......czy jak tam sie nazywa ) , jestem przeciw a Mięśniakowi - bana na IP .pozdro.Tak jest. A Tricepsowi proponuję zablokować IP, żeby po wywaleniu nie pokazał się z powrotem ze swoimi rewelacjami jako Czworogłowy Uda.
ChWDP? Ch** W Du** Półgłówkom? Stary, chyba się łapiesz. Uważaj na odbyt.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
No dobra poniosło mnie! Bardzo pszepraszam i obiecuję że to już się więcej nie powtórzy. Następnym razem nie powiem nic i oleję temat.Ja już to kiedyś napisałem pod pseudonimem Biceps, ale powtórzę:
ChWDP
Je*** policję!!!!!!!
Gniewacie się jeszcze?
Napisano Ponad rok temu
gniewac się na ludzi którzy sa hmhm nie do końca inteligentni chyba ze porównac z szympansem..nie spoczko takich się ignoruje..No dobra poniosło mnie! Bardzo pszepraszam i obiecuję że to już się więcej nie powtórzy. Następnym razem nie powiem nic i oleję temat.Ja już to kiedyś napisałem pod pseudonimem Biceps, ale powtórzę:
ChWDP
Je*** policję!!!!!!!
Gniewacie się jeszcze?
teraz co napiszesz monografię o picasso bysmy uwierzyli w twój intelekt..
wies zstary każdy sobie rzepke skrobie..zachowujesz sie tak a nie inaczej i sam pracujesz na swoja opinie...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie trenować w Warszawie
- Ponad rok temu
-
zastój?
- Ponad rok temu
-
Procent napaści 1/1
- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc , czy dobrze postąpiłem bo nie wiem ... ?
- Ponad rok temu
-
Student - zawód wysokiego ryzyka????
- Ponad rok temu
-
śmierć kolejnego studenta w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Incydent
- Ponad rok temu
-
morlaniak