250 PLN :(:(:(
Napisano Ponad rok temu
Ale nie to jest najfajniejsze przed wsadzeniem mnie do samochodu jeden z panów mnie przeszukał. Po wstępnym obmacaniu stwierdził "Czysty" i wsadził mnie do transportera (ja z tyłu{ nie w klatce tylko na siedzeniu} oni z przodu) a u mnie w prawej kieszeni zapięty na klipa Timberline Zambezi BackUp
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gdybym był naprawdę psycholem to zanim by sprawdzili moje dane to by ich nie było :twisted: ( siedzę sobie spokojnie za nimi a oni patrzą sobie na swoje papiery a nie na mnie). Dwa cięcia i koniec bajki. Tak więc ja mam 250 PLN do tyłu a panowie powinni się cieszyć że trafili na kogoś kto woli strącić 250 i mieć święty spokój a nie na psychola który zajebał by ich w 20 sec po wsadzeniu do transportera. Pozdrawiam panów szkolących policje w przeszukaniach.
Po pierwsze jestem załamany werdyktem panów (250 przy pustej drodze) a po drugie jakością przeszukania.
Nie wiem co myśleć o naszej policji(niby skuteczna bo mnie zatrzymali a z drugiej strony patrząc to tragedia [nóż w kieszwni po przeszukaniu] )
pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
rozumiem mozna argumentowac ze istnieje mozliwosc ze sie przewroce i wtedy stworze zagrozenie dla kierowcy ale bez przesady...jeszcze nigdy sie nie zdarzylo zebym sie na ulicy obalił
jakos dwa miesiace temu mialem podobna sytuacje tylko ze w dzien w niedziele wiec ruch znikomy a tu panowie mowia 250 zeta...naszczescie skonczylo sie na upomnieniu ale pol godziny nie moje... najlepiej sciemniac ze sie nie pracuje
pytanko: czy policjanci cos maja z wypisanych mandatow ?? znaczy sie jakis procent albo cos??
a sprawa z nozem to juz zupelnie inna dzialka
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Wiem, ze to nic nie da, ale idź i na typów złoz skarge. Nic im oczywiscie nie zrobia, ale przynajmniej Ty coś zrobisz a nie póścisz im płazem.
A potem "Skad tyle wrogosci do policji wśród obywateli"?
No własnie nie wiem....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hahahaha
250 zł to, według taryfikatora, jedyna możliwa kwota za przejście na czerwonym świetle. Nie ma tu widełek "od-do".
Buahahahahahaaaaaaa
Napisano Ponad rok temu
powiem ci szczerze że jakbym był w takiej sytuacji to bym sie głęboko zastanowił czy nie użyc noża!!!!
8O
w kazdym razie, nie wydaje mi sie, zeby oni postapili niezgodnie z prawem, wrzucajac Ci mandat, wiec ze skargi nici. A Wy zamiast krytykowac policje, powinniscie skrytykowac przepis ktory zabrania przechodzic na czerwonym w nocy - organ ustawodawczy, ze sie tak wyraze, nie wykonawczy.
Napisano Ponad rok temu
Głownie chodzi o to, że zastraszali go pobiciem i na początku zadali sumy dwukrotnie większej czyli 5OO zł.powiem ci szczerze że jakbym był w takiej sytuacji to bym sie głęboko zastanowił czy nie użyc noża!!!!
8O
w kazdym razie, nie wydaje mi sie, zeby oni postapili niezgodnie z prawem, wrzucajac Ci mandat, wiec ze skargi nici. A Wy zamiast krytykowac policje, powinniscie skrytykowac przepis ktory zabrania przechodzic na czerwonym w nocy - organ ustawodawczy, ze sie tak wyraze, nie wykonawczy.
Napisano Ponad rok temu
ale nie można jechać na wszystkich policjantów..trafił na debili ale wszędzxie się tacy znajdą..w zakonie, w mcdonaldzie , na uniwerku, wszędzie nie ma reguły..ale czy oznacza to ze mozna ubliżać ludziom tej profesji za to ze kilku z nich to kolesie z kompleksami chowający się za mundurem?!
chyba to przesada...poprawka to jest przesada.
rei all
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprawa jasna -wykroczenie popełnione -kara wymierzona. mlodyraduh Ty mogłeś ciać kosa a oni( wcześniej )mogli wywieźć Cie do lasu i zakopać --nie?.pozdro.A Wy zamiast krytykowac policje, powinniscie skrytykowac przepis ktory zabrania przechodzic na czerwonym w nocy - organ ustawodawczy, ze sie tak wyraze, nie wykonawczy.
Napisano Ponad rok temu
8O pobiciem gdzie to pisze Jeżeli chodzi o targowanie to zawsze mi opuszczają a czasem zdaża się wygadać 8) .Wszystko zależy ..pozdro.Głownie chodzi o to, że zastraszali go pobiciem i na początku zadali sumy dwukrotnie większej czyli 5OO zł.
Napisano Ponad rok temu
Polocja jak zawsze grozi pobiciem, zeby uzyskać posuszeństwo. Policja jest tak żęnująca i beznadziejnie głupia, ze mi się pisać nie chce. Ila na tym forum pomyji na policje wylano? Niech sobie "policjancie z forum" uswiadomoia wrescie pare rzeczy... profesjonalisci strzegacy naszego bezpieczeństwa
Wiem, ze to nic nie da, ale idź i na typów złoz skarge. Nic im oczywiscie nie zrobia, ale przynajmniej Ty coś zrobisz a nie póścisz im płazem.
No własnie nie wiem....
Boze ale ty zalosny jestes....
Napisano Ponad rok temu
mial 90% przekroczenie predkosci [ach te 50 po miescie :wink: ] zatrzymal go policjant i mowi 500+8pktow.
no i udalo sie wyjsc na upomnieniu [szczegolnie jak poliscjant zobaczyl, ze prawojazdy wydane 2 tyg wczesniej :wink: ]
Napisano Ponad rok temu
a za lanie mi dadzą spokój ?????.
Sam autor powiedział, ze grozili mu pobiciem.
Napisano Ponad rok temu
nie, Ty.Polocja jak zawsze grozi pobiciem, zeby uzyskać posuszeństwo. Policja jest tak żęnująca i beznadziejnie głupia, ze mi się pisać nie chce. Ila na tym forum pomyji na policje wylano? Niech sobie "policjancie z forum" uswiadomoia wrescie pare rzeczy... profesjonalisci strzegacy naszego bezpieczeństwa
No własnie nie wiem....
Boze ale ty zalosny jestes....
Takie komentarze to sobie mozesz...
Napisano Ponad rok temu
Mam wrażenie że autorowi chodziło jednak o oddawanie moczu (lanie)....Uprzejmie proszę!
Napisano Ponad rok temu
Buehehe no ja też tak zrozumiałem i też nie wiedziałem o jakie kurde pobicie chodziMam wrażenie że autorowi chodziło jednak o oddawanie moczu (lanie)....Uprzejmie proszę!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie trenować w Warszawie
- Ponad rok temu
-
zastój?
- Ponad rok temu
-
Procent napaści 1/1
- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc , czy dobrze postąpiłem bo nie wiem ... ?
- Ponad rok temu
-
Student - zawód wysokiego ryzyka????
- Ponad rok temu
-
śmierć kolejnego studenta w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Incydent
- Ponad rok temu
-
morlaniak