sklep power-zone 5% rabat dla vb
Napisano Ponad rok temu
sklep on-line, odżywki, akcesoria...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dla użytkowników vortalu budo 5% rabatu na wszystkie produkty w sklepie power-zone.
Aby uzyskać ten rabat 5% należy zarejestrować się w sklepie a następnie
wysłać email do power-zone z prośbą o ww rabat.
Napisano Ponad rok temu
Jestem konsultantem POWER-ZONE. Bede chcial sie podzielic swoja wiedza na temat suplementacji w tym dziale i doradzic odpowiednie wspomaganie, tak zebyscie mieli efekty, a nie tylko jedyny efekt w postaci dziury w kieszeni heh
Mam nadzieje, ze zostane dobrze przyjety przez rodzine VB.
Pamietajcie o rabcie w sklepie - 5%!
Ze sportowym pozdrowieniem
POWER-ZONE Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie od razu. Czy ten rabat 5% sumuje sie z tym rabatem 10% w 13 dni miesiąca?
nie sumuje się - napisane jest (kolumna po prawej stronie - mniej więcej w środku.
odnośnie sklepu - tam faktycznie same odżywki są, czy tylko ja jestem slepy i nie widzę reszty?
Napisano Ponad rok temu
Jestem konsultantem POWER-ZONE.
Czyli sklepu którego WWW nie działa pod Mozillą Firebirdem 0.7 (działa pod IE i Operą 7.2x). Wiecie o tym?
Napisano Ponad rok temu
Ja nie wiedzialem o tym, niezwlocznie zglosze to do naszego admina stronki. Dzieki za informacje.
Rabaty sie nie sumuja, ale przygotowujemy cos extra dla uzytkownikow BUDO. Tylko musze poki co poobserwowac co sie cieszy powodzeniem wsrod Was. Dostepne u nas odzywki, suplmenty, preparaty zdrowotne, akcesoria treningowe (bardziej nastwione na silownie).
Napisano Ponad rok temu
ide polookac jeszcze po towarach
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaka masz przegladarke? Moze w tym czasie nasz serwer byl nie dysponowany? Probowales ponownie?
Napisano Ponad rok temu
Hm klikasz na linka, pozniej trzeba kliknac na tego czerwonego kulturyste i jestes juz w sklepie.
Jaka masz przegladarke? Moze w tym czasie nasz serwer byl nie dysponowany? Probowales ponownie?
No właśnie tak robie, klikam kulturyste, niby otwiera się nowa strona tyle że na niej nic nie ma.
Używam Netscape`a 7.1. Nikt poza mną nie zgłaszał problemu więc to pewnie coś u mnie nie gra, sprubuje na innej przeglądarce, może zadziała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do Power-Zone to dodam że bardzo miła i kulturalna obsługa, miałem przyjemność być u nich osobiście i była to autentycznie przyjemność. Szczególnie że kilka chwil wcześniej byłem w Geancie i o przeżyciach z tamtejszym personelem (głównie ochroną) możnaby długo opowiadać
Napisano Ponad rok temu
Sam bylem zdziwiony jak tam zaczynalem, tam poprostu jest lepiej niz w domu. Pracuja tam ludzie, ktorzy robia to co lubia i to jest najlepsze, a rodzinna atmosfera w Power-Zone rzadzi nie ma co Zapraszamy wszystkich walecznych uzytkownikow na kawke lub herbatke 8)
Napisano Ponad rok temu
PZ mam problem chciałbym sie zalogować ale już tam jest wpisany jakiś koleś (dziwne,na moim ip!!),albo jestem ślepy albo nie widzę opcji dodania nowego użytkownika.
Ps.Extra że dajecie własne porady co do użycia suplementów.
poz.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z tego linka powinienes byc w oknie logowania. Ponizej okienek z adresem email i haslem masz pola do wypelnienia dla nowego uzytkownika sklepu, wypelniasz i klikasz rejestruj.
Jak sie zarejstrujesz to wysylasz mi wiadomosc, zebym Ci dodal do grupy VB i bedziesz wtedy zawsze mial 5% rabatu jak sie tylko zalogujesz do sklepu (po logowaniu wszystkie cenki sie obniza o 5%)
Napisano Ponad rok temu
Czy Power Zone rowniez podnosi ceny produktow Olimp i od kiedy?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak dostalem ta wiadomosc dzisiaj rano i mialem wlasnie o tym pisac, od ok. piatku ze wzgledu na naciski Olimp dotyczace zanizania cen jestesmy zmuszeni je podniesc do cen sugerowanych przez Olimp Ceny bede zmianiac juz w ten piatek
Napisano Ponad rok temu
a o ile Olimp zdrozeje?Witam
Tak dostalem ta wiadomosc dzisiaj rano i mialem wlasnie o tym pisac, od ok. piatku ze wzgledu na naciski Olimp dotyczace zanizania cen jestesmy zmuszeni je podniesc do cen sugerowanych przez Olimp Ceny bede zmianiac juz w ten piatek
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strzelanie w stawie biodrowym(raz jeszcze)
- Ponad rok temu
-
Ubezpieczenie
- Ponad rok temu
-
Plan na masę niewstrzymujący wzrostu
- Ponad rok temu
-
rozciaganie , poradzcie
- Ponad rok temu
-
tabaka
- Ponad rok temu
-
Przegapić goryla (psychologia postrzegania)
- Ponad rok temu
-
Makiwara - co przez to rozumieć?
- Ponad rok temu
-
Rodzaje ćwiczenia mięśni
- Ponad rok temu
-
Woda
- Ponad rok temu
-
Bolące kolano.