sklep power-zone 5% rabat dla vb
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem jak oni planuja rozwiazac kwestię produktów Olimp sprzedawanych na allegro oraz w mniejszych sklepach internetowych gdzie ceny pozostana nadal na bardzo niskim poziomie.
Faktem jest ze wieksze i bardziej znane takie jak wasz latwo kontrolowac ale maluchow nie beda w stanie sprawdzac...
Coz ich strata... i szkoda dla klientów...
Napisano Ponad rok temu
Co do nowej polityki cenowej OLIMP sam jestem ciekawy jak im sie to uda utrzymac...
Na poprawe humorow obnizylismy cenki na OPTIMUM NUTRITION nawet o 35%!!! :-D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozilla 1.6 windows i mozilla 1.2 linux -> ciemność widzę !!!
Dolaczam sie do ciemnej strony...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Korzystałem już z usług innych sklepów sprzedających suplementy dla sportowców via internet, więc mam odniesienie.
Na korzyść Power-Zone:
1. Korzystne ceny - naprawdę tanio + rabaty
2. Bardzo szeroki zakres asortymentu.
3. Wszystko w jasny sposób opisane.
4. To ważne - stały monitoring statusu zamówienia - wiadomo czy przyjęte, czy wysłane itp.
5. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia (czyli od przyjęcia do wysłania paczki)
6. hmm.. taka drobna i głupia rzecz a jakże ważna: luz w paczce był wypełniony workami - ostatnio jak zamówiłem w innym sklepie to po otworzeniu pudełka uderzyła mnie w twarz chmura odżywki - worek obijający się luźno w paczce eksplodował po pieszczotliwym traktowaniu przez pocztowców.
Od zamówienia do otworzenia paczki u mnie w domu minęly tylko dwa dni.
Wszystko ok - naprawdę polecam
Napisano Ponad rok temu
mianowicie :
1. Prosesjonalne doradzctwo - nie są nastawieni na kase, tylko pomagają wybrać najlepsze produkty i nie ściemniają
2. szybka dostawa jak przyszła mi odżywka (gainer) to z poczty dzwonili, czy zamawiałem jakieś wiadro z bóg wie czym pozdro dla poczty polskiej
3.szeroki asortyment, niskie ceny
4. wiarygodność
5. długie szczególowe opisy, wraz z dawkowaniem producenta i do tego dożucaja swoje dawkowanie.
BARDZO POLECAM
jeśli oczekujesz satysfakcji, szybkiej wysyłki, profesjonalizmu....
to polecam
pozdro Szymon
Napisano Ponad rok temu
Dodam tylko, ze to nie nasze ostatnie slowo caly czas rozwijamy sklep i go ulepszamy nie spoczywamy na laurach - moze byc tylko jeszcze lepiej.
Coz moge wiecej powiedziec - zapraszamy ponownie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem cos o tym, bo zanim zaczalem pracowac w POWER-ZONE to jakis czas kupowalem w roznych sklepach internetowych to kontakt, czas realizacji, a nie daj Boze jakas pomylka z ich strony dawaly bardzo duze powody do frustracji.
U nas macie pewnosc, ze jezeli zdarzy sie jakas pomylka/reklamacja (kazdemu sie zdarzaja wpadki) to po weryfikacji sprawe zalatwimy szybko i solidnie bez narazania na dodatkowe koszty klienta, a nie jak to potrafia robic inne sklepy - przejsc obok sprawy...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozwole sobie na obrone mojej skromnej osoby :-)
Sprawa wyglada tak, ze gdybym dostawal pare maili dziennie to dalbym rade odpowiadac na biezaco, jednak nieraz nie zawsze mozna pracowac 7 dni w tygodniu, a maili jest bardzo duzo kilkadziesiat dziennie. Druga sprawa, ze niechce nikomu odpowiadac na skroty, zeby kogos nie urazic. Kazdego klienta traktuje powaznie i chce, zeby moja pomoc go satysfakcjonowala oraz odniosla jakis efekt, mysle ze warto poczekac te pare dni jak ma cos byc dobrze doradzone itp.
Jeszcze raz dziekuje wszystkim klientom za mile slowa
Pozdrawiam
POWER-ZONE
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie dokonca, ale mozemy zrobic wyjatek tylko bys musial podjechac po odzywki bezposrednio do hurtowni na Wale Miedzeszynskim 646. Zamowienie zloz przez internet, a w uwagach napisz ze odbierzesz osobiscie. Spakowane zamowienie bedzie na Ciebie czekac, mozesz rowniez dla pewnosci przedzwonic czy wszystko jest od reki.
Pozdrawiam
POWER-ZONE
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strzelanie w stawie biodrowym(raz jeszcze)
- Ponad rok temu
-
Ubezpieczenie
- Ponad rok temu
-
Plan na masę niewstrzymujący wzrostu
- Ponad rok temu
-
rozciaganie , poradzcie
- Ponad rok temu
-
tabaka
- Ponad rok temu
-
Przegapić goryla (psychologia postrzegania)
- Ponad rok temu
-
Makiwara - co przez to rozumieć?
- Ponad rok temu
-
Rodzaje ćwiczenia mięśni
- Ponad rok temu
-
Woda
- Ponad rok temu
-
Bolące kolano.