Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
To sie nazywa mania przesladowczaWarte rozważenia są też słowa Bruca Lee, który mówił że jest przygotowany na atak zawsze iwszędzie. W każdym widział potencjalnego wroga - w kelnerce, taksówkarzu itd itp...

Napisano Ponad rok temu
Twoje ulubione zajęcie to obrażać i śmiać się z innych forumowiczów. Wystarczy poczytac inne twoje posty. Ale jak ktoś ćwiczy krav mage, to zbyt wiele nie oczekujmy. :roll:KrzysT nie wiem jak ty ale ja sioe wciąz smieje:)
nawet sobie wydrukowałem i kumplom pokazałem

Napisano Ponad rok temu
Za użycie określenia "mania prześladowcza" to się z lufą wylatywało z psychiatrii. Są to urojenia prześladowcze, najczęściej w zespole paranoidalnym, bądź w paranoji. Mania to element zespołów afektywnych, czyli coś zupełnie innego. Sorry, musiałem
 poklon
   poklon  Napisano Ponad rok temu
Możesz być z siebie dumny... :? Myślałem, że wystarczy, że kogoś kopniesz w jaja albo wydłubiesz mu oko. Zresztą, po jaką cholerę masz z kogoś się śmiać?? W czasie walki, żeby stracił morale, czy jak? A może w szkole, żeby inni czuli "respekt"? :roll:przynajmniej nas na KM uczą obrażać i śmaić się z innych.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Jeżeli ktoś ma mieć zaburzenia to właśnie osoby takie jak Ty czyli ćwiaczące krav mage. Dlaczego? Otóz:pozdrawiam wszystkich z zaburzeniami.
 Idą tam pojebani sadyści zafascynowani kultem brutalnej siły.
 Idą tam pojebani sadyści zafascynowani kultem brutalnej siły. Napisano Ponad rok temu
Otóz:
a) Idą tam osoby bojące się własnego cienia i marzące o posiąściu mocy "zdejmowania" przeciwnika jednym okrutnym ciosemIdą tam pojebani sadyści zafascynowani kultem brutalnej siły..

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a) Idą tam osoby bojące się własnego cienia i marzące o posiąściu mocy "zdejmowania" przeciwnika jednym okrutnym ciosem
Napisano Ponad rok temu
 Idą tam pojebani sadyści zafascynowani kultem brutalnej siły''
 Idą tam pojebani sadyści zafascynowani kultem brutalnej siły''Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
dziękuje starszemu bratu KrzysT:) za obrone:)

Napisano Ponad rok temu
Dobre!ja tam proponuje wywalenie tego pana z forum za demagogie i jasnowidzenie.
pozdr.

Napisano Ponad rok temu

ale boję się, że gdy bedę szedł z moj anarzeczoną ktoś nas napadnie i nie dma rady nas obronić..to straszne uczucie..kidy idę z nią ulica i mija nas jakiś typ z drugim o mordach zakazanych już w myślach analizuję jakny trzeba było walczyc..
masakra..
ma ktoś podobne doświadczenie..i jak sobie radzicie?!

, drugi nawet nie drgnal. Tak szczerze przyznam ze zaraz po tym zdarzeniu tez mnie oblecial jakis dziwny cykor i chyba stwierdzam ze ogolnie nie nadaje sie na zadnego rodzaju zadymy z powodu slabych nerwow
  , drugi nawet nie drgnal. Tak szczerze przyznam ze zaraz po tym zdarzeniu tez mnie oblecial jakis dziwny cykor i chyba stwierdzam ze ogolnie nie nadaje sie na zadnego rodzaju zadymy z powodu slabych nerwow  
   A tak do wiadomosci Wodnika Szuwarka, ktory jak sie zorientowalem tez jest z ZG dodam tylko ze cale zdarzenie mialo miejsce kolo Aresztu Sledczego i nawet pewnie widzial to straznik z budki wartowniczej, tylko zapewne jak to czesto bywa, akurat obserwowal inna strone
   A tak do wiadomosci Wodnika Szuwarka, ktory jak sie zorientowalem tez jest z ZG dodam tylko ze cale zdarzenie mialo miejsce kolo Aresztu Sledczego i nawet pewnie widzial to straznik z budki wartowniczej, tylko zapewne jak to czesto bywa, akurat obserwowal inna strone   , bo przeciez nie za to mu placa, hehe - (kolesia tez tam skroili wiec uwazaj jak bedziesz sie przechadzal w tamtych stronach, ja juz nawet w dzien tamtedy nie chodze
  , bo przeciez nie za to mu placa, hehe - (kolesia tez tam skroili wiec uwazaj jak bedziesz sie przechadzal w tamtych stronach, ja juz nawet w dzien tamtedy nie chodze   )
  ) Ale jak dotad cale szczescie nikt mnie nie zaczepial a i sam raczej przygod nie szukam, bo ja taki nieslychanie spokojny czlowiek jestem ...
  Ale jak dotad cale szczescie nikt mnie nie zaczepial a i sam raczej przygod nie szukam, bo ja taki nieslychanie spokojny czlowiek jestem ...   

Napisano Ponad rok temu
Dobre!ja tam proponuje wywalenie tego pana z forum za demagogie i jasnowidzenie.
pozdr.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu