Idealny uke powinien mieć jakieś 100 - 250 cm wzrostu, 40 - 150 kg wagi, podnosić w ławce jakieś 150 kg, umieć czesać sobie głowę palcami u nóg, oraz być zgrabną, niebieskooką blondynką. Coś pominąłem? :-)To tak wlasciwie jaki powinien byc idealny uke? ile powinien wazyc ? jaki powinien miec wzrost? i jakie dodatkowe predyspozycje? )
gabaryty:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idealny uke powinien mieć jakieś 100 - 250 cm wzrostu, 40 - 150 kg wagi, podnosić w ławce jakieś 150 kg, umieć czesać sobie głowę palcami u nóg, oraz być zgrabną, niebieskooką blondynką. Coś pominąłem? :-)To tak wlasciwie jaki powinien byc idealny uke? ile powinien wazyc ? jaki powinien miec wzrost? i jakie dodatkowe predyspozycje? )
oczy! muszą być koniecznie niebieski i takie lekko rozmarzone......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idealny uke powinien mieć jakieś 100 - 250 cm wzrostu, 40 - 150 kg wagi, podnosić w ławce jakieś 150 kg, umieć czesać sobie głowę palcami u nóg, oraz być zgrabną, niebieskooką blondynką. Coś pominąłem? :-)
))) hehe chcialbym poznac ta blond majaca 100cm i wazaca 150kg no i wyciskajacej na lawce ten kwintal z drobnymi, )))))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niezłe tam orgietki urządzacie... hehehe.....U nas praktycznie "każdy z każdym" to robi :wink: ale to już taka grupa 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Najlepsze jest chyba randori
Oczywiście, że tak Prawdziwe ćwiczenie na "krawędzi życia i śmierci" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E tam ja to inaczej odpieram Wtedy mozna zobaczyc prawdziwa kobieca agresje i zobaczyc jak niewiasty rzucaja sie na Ciebie, zeby Ci krzywde zrobic, normalnie miodzio
Marzenie mężczyzny - żeby kobiety rzucały się na niego :wink:
A ja na nikogo się nie rzucam i nikomu nie chcę krzywdy robić :wink: :twisted: . Ja tylko się bronię :twisted: :wink: Nie moja wina, że czasami kogoś uszkodzę w ferworze walki wszystko się może zdarzyć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(że co? Że ja niby chudy jestem? Nie znacie się! )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak swoja droga najbardziej podobaly mi sie zapasy urzadzane jako rozgrzewka przed prawdziwym treningiem Aikido. Normalnie miodzio, szczegolnie jak niewiasta sprowadza do parterku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
staż z Etienne Leman Sensei 6 Dan Aikido - szczegóły ????
- Ponad rok temu
-
Staż z Fujimoto Sensei - zdjęcia
- Ponad rok temu
-
Struktura Shu, Ha, Ri i poznanie Shoshin - komentarze
- Ponad rok temu
-
Struktura Shu, Ha, Ri i poznanie Shoshin
- Ponad rok temu
-
Jak wyglądają u was treningi ??