lać czy nie lać? oto jest pytanie...
Napisano Ponad rok temu
Żartuję... To że kolo na dziewczynę popartrzył lub nawet coś burknął nie jest powodem do lania(za patrzenie sam bym raz na jakiś czas obrywał,bo lubię popatrzeć na ładne kobiety)...
Napisano Ponad rok temu
Fakt, dziś każdy potrafi się wkurwić na nic. Kumpel siedział w knajpie, dosiadło się do niego dwóch gości, normalnie przy piwku siedział. I nagle jeden się pyta kumpla "Co kurwa tak prosto siedzisz ?!" 8O
I co kumpel sie zgarbil??
A ja wam powiem ze gdy bije sie przy dziewczynach czuje dyskomfort, jakos m itak nic nie wychodzi ,zawsze jak chcialem wypasci dobrze to wypdalenm zle, a co pomyslala by sobie otobie dziewczyna gdybys dostal po ryju??Trzeba to wziac pod uwage i zamiast hasla "masz jakis problem proponuje "czy mogly sie pan przestac tak patrzec" przynajmniej pelna kulturka :wink:
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ehh jasne ze samo patrzenie to glupi powod, wiadome. ale koles chyba bardzo chcial zaczepki bo z miejsca pyskowke odstawil. to sie czuje na miejscu kiedy ktos tylko po prostu sie patrzy i wtedy spoko, albo czy to jest forma zaczepki... wszystkich zbulwersowanych moja postawa przepraszam zachowalem sie jak gowniarzSamo patrzenie - głupi powód.
a tak na serio juz mi przeszlo bo bylem na treningu i sie wylightowalem
Napisano Ponad rok temu
Oj tak, czekałem na to całą jesień i zimę, aż panie zdejmą kurtki i można będzie oko nacieszyć... Żeby tylko nie wyskoczył taki z tekstem: "chcesz w ryja"Swoją drogą - zauważyliście, że wiosna i skąpiej ubranie panie to częsty powód to oglądania się za siebie? :wink: :-)
Napisano Ponad rok temu
(za patrzenie sam bym raz na jakiś czas obrywał,bo lubię popatrzeć na ładne kobiety)...
stary uważaj,bo jak spotkasz kogoś kto na treningu nie był to dostać nieżly omłot :wink:
p.s.jerryisback:rozumiem cię,bo sam jak na treningu nie jestem to jakośsię tak dziwnie czuję i im dłużej tym bardziej się sipnam,chociaz nie tak jak ty....
8)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ale koles chyba bardzo chcial zaczepki bo z miejsca pyskowke odstawil
A co, miał Cię przeprosić, że go pierwszy zwyzywałeś?
wszystkich zbulwersowanych moja postawa przepraszam zachowalem sie jak gowniarz
No i proszę - samokrytyka modna jak za dawnych lat System nie umarł :wink:
Napisano Ponad rok temu
ale koles chyba bardzo chcial zaczepki bo z miejsca pyskowke odstawil
A co, miał Cię przeprosić, że go pierwszy zwyzywałeś?
ja osobiscie gdyby ktos do mnie wyjechal z textem "jakis problem k..." to bym powiedzial "nie stary ,spoko... " i bym poszedl dalej..a on zaczal sie wozic w moim kierunku z mina"jestem taki grozny" jak juz mowilem z nautry nie jestem zaczepny...
Napisano Ponad rok temu
p.s.jerryisback:rozumiem cię,bo sam jak na treningu nie jestem to jakośsię tak dziwnie czuję i im dłużej tym bardziej się sipnam,chociaz nie tak jak ty....
ja nie tyle sie spinam co nosi mnie :twisted: ale wystarczy sie wyzyc i jest ok 8)
Napisano Ponad rok temu
Kontynuujac. Bardzo mnie zadzwia jak przelozony opierdala swojego pracownika, a pozniej sie tlumaczy, ze nie potrafi nic z tym zrobic, bo "ma takiego nerwa". W obecnosci szefa innej wiekszej firmy, na ten sam bodziec reaguje usmiechem i troskliwym pytaniem.
O co chodzi?
K_P
Napisano Ponad rok temu
Jakos latwo wszyscy sie wkurwiaja i chca lac jak koles nie za duzy, nie za silny etc, cca kopac jak pies maly. I latwo odzyskuja rownowage psychiczna jak przeciwnik grozny.
K_P
dla scislosci koles byl moich wymiarow i mial pijanego w sztok kolege.
a z reszta nie mozna oceniac przeciwnika po wygladzie.maly koles moze byc wymiataczem a duzy leszczem, i odwrotnie.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Popatrzyl sie na goscia i odszedl z dziewczyna w spokoju.
Spiecia , spieciami ale trzeba sie troche pochamowc
Napisano Ponad rok temu
Popatrzyl sie na goscia i odszedl z dziewczyna w spokoju.
Spiecia , spieciami ale trzeba sie troche pochamowc
A to ze sie gosc ogladna na twoja panne , swiadczy tylko o tym ze masz ladna dziewczyne
Wklej jej zdjecie to bede widzial za ktora sie nie ogladac
Napisano Ponad rok temu
co to ma byc ? nie wysylalem posta 2 razy ani nie kliknolem na guziczek "wyslij" 2 razy
sorry
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Streetboxing
- Ponad rok temu
-
Walka
- Ponad rok temu
-
Wygląd człowieka a stosunek do niego
- Ponad rok temu
-
Jak jest na ulicy i w dyskotekach w innych europejskich kraj
- Ponad rok temu
-
Zawodowcy i ich uliczne boje !
- Ponad rok temu
-
Prawne aspekty OBRONY KONIECZNEJ
- Ponad rok temu
-
dokument na TVP o MA.
- Ponad rok temu
-
Bójka na noże
- Ponad rok temu
-
Ciekawa bojka po dysce
- Ponad rok temu
-
Z pistoletem przeciwko starszej kobiecie z malym dzieckiem??
- Ponad rok temu