lać czy nie lać? oto jest pytanie...
Napisano Ponad rok temu
dzial ulica to dobre miejsce na moje pytanie:)
2dni temu przydarzyla mi sie taka historia: ide sobie ulica (okolice targu Turzyn w Szczecinie)z moja kobietka ,kupa ludzi wokol i z przeciwka idzie 2 kolesi.jeden pijany jak stodola spiewa jakies przyspiewki kiboli a drugi w miare normalny...tak mi sie wydawalo,bo jak nas mijal to bezczelnie gapil sie na moja dziewczyne.srednio mi sie to spodobalo wiec obejzalem sie za nim, a on sie lampi dalej.to ja do niego : "jakis ku#@a problem?". koles stanal i cos sie ciska. zagotowalo sie we mnie juz mialem sie do niego wybrac,juz myslalem jak mu przyjebac, on zaczyna do mnie isc a tu nagle moja kobieta przestraszyla sie zadymy, ciagnie mnie za reke i odciaga mnie z tego miejsca.koles zrezygnowal i poszedl w druga strone pewnie zadowolony z siebie, a ja podminowany chodzilem jeszcze z godzine... ja wy byscie postapili w takiej sytuacji? powiedzieli "poczekaj kochanie..." i nauczyli buraka kultury czy raczej dali sie odciagnac? moze to ja jestem jakis nadpobudliwy:) ale w sumie to spokojny ze mnie chlopak
Napisano Ponad rok temu
2dni temu przydarzyla mi sie taka historia: ide sobie ulica (okolice targu Turzyn w Szczecinie)z moja kobietka ,kupa ludzi wokol i z przeciwka idzie 2 kolesi.jeden pijany jak stodola spiewa jakies przyspiewki kiboli a drugi w miare normalny...tak mi sie wydawalo,bo jak nas mijal to bezczelnie gapil sie na moja dziewczyne.srednio mi sie to spodobalo wiec obejzalem sie za nim, a on sie lampi dalej.to ja do niego : "jakis ku#@a problem?".
Stary, to Ty masz problem, oglądasz się za facetami :wink: Tamten był normalny, gapił się na babkę 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2dni temu przydarzyla mi sie taka historia: ide sobie ulica (okolice targu Turzyn w Szczecinie)z moja kobietka ,kupa ludzi wokol i z przeciwka idzie 2 kolesi.jeden pijany jak stodola spiewa jakies przyspiewki kiboli a drugi w miare normalny...tak mi sie wydawalo,bo jak nas mijal to bezczelnie gapil sie na moja dziewczyne.srednio mi sie to spodobalo wiec obejzalem sie za nim, a on sie lampi dalej.to ja do niego : "jakis ku#@a problem?".
Stary, to Ty masz problem, oglądasz się za facetami :wink: Tamten był normalny, gapił się na babkę 8)
obejzalem sie kontrolnie... a koles byl na tyle bezczelny ze patrzyl sie dalej. jestem pewien ze gdybym tak postapil to bym dostal po mordzie od jakiegos typa. :?
tak na marginesie pierwszy raz mi sie przydazylo cos takiego ze mialem ochote nakopac komus na ulicy. :twisted:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
cytując kamila:
Ciesz sie że masz fajną laskę i nie daj się sprowokować z byle powodu...........pozdro.
Napisano Ponad rok temu
popatrz na to tak - przez Twoje głupie pytanie zaczynacie się lać - lutujesz typa w ryło, gość pada, wali łbem w krawężnik i po godzinie umiera. idziesz siedzieć i to na długie lata za zabicie człowieka (bynajmniej nie w obronie własnej a wręcz przeciwnie - to Ty byłeś agresorem).
scenariusz drugi - to Ty dostajesz lampe i padasz na chodnik a później lądujesz w parku sztywnych przestraszony . wyobraź sobie co czuje Twoja mama. wszystko to tylko dlatego, że koleś oblukał twoją kobietę.
zastanawiam się czasami co powoduje ludźmi, że wogóle mają tego typu dylematy? jak bardzo trzeba mieć zaniżoną samoocenę, żeby w każdym widzieć przeciwnika i z każdym się mierzyć.
nie rozumiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest wlasnie problem dzisiaj u mlodzierzy. wszyscy sa zajebiscie spieci. spinaja sie bez powodu, bez sensu chca sie napierdalac o byle co...kolesiowi przeszkadza ze inny sie PATRZY jedno wielkie gowno.
amen!
Napisano Ponad rok temu
to jest wlasnie problem dzisiaj u mlodzierzy
A ile ty masz lat Yak :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest wlasnie problem dzisiaj u mlodzierzy
Kiedyś w Związku Socjalistycznej Młodzieży Polskiej byłeś młody chyba do 35 czy 40 roku życia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yak napisal:
Zgadzam sie z tym i ubolewam ze tak jest...troszke luzu i usmiechu:) Recze ci ze koles bardziej przestraszy sie i skuma aluzje jak sie na niego spojrzysz i usmiechniesz, niz jak sie rzucisz z piesciami.wszyscy sa zajebiscie spieci. spinaja sie bez powodu, bez sensu chca sie napierdalac o byle co
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No to tak:
Przesadzasz, to, ze sie aptzrył na Twoja dziewczyne to ardzie powód do dumy niz do złosci. O sie tylko patrzył! Co innego jakby zaczął sie do niej przywalać.
Napisano Ponad rok temu
Na 99,9% następnym razem będziesz bardziej tolerancyjny.
Samo patrzenie się świadczy tylko o jednym...masz ładną dziewczynę :-)
Napisano Ponad rok temu
karate kid:myślę,ze określenie c postępowania kogoś(w przypadku yak'a oceny młodzieży)nie zalezy od wieku,tylko co ma się w głowie,co się sobą reprezentuje...
tyle
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
jak się nie wyładujesz na treningu...
wyobraz sobie ze akurat mialem przerwe w treningach przez tydzien. moze to przez to taki "spiety" chodzilem. chill...
Napisano Ponad rok temu
32to jest wlasnie problem dzisiaj u mlodzierzy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Streetboxing
- Ponad rok temu
-
Walka
- Ponad rok temu
-
Wygląd człowieka a stosunek do niego
- Ponad rok temu
-
Jak jest na ulicy i w dyskotekach w innych europejskich kraj
- Ponad rok temu
-
Zawodowcy i ich uliczne boje !
- Ponad rok temu
-
Prawne aspekty OBRONY KONIECZNEJ
- Ponad rok temu
-
dokument na TVP o MA.
- Ponad rok temu
-
Bójka na noże
- Ponad rok temu
-
Ciekawa bojka po dysce
- Ponad rok temu
-
Z pistoletem przeciwko starszej kobiecie z malym dzieckiem??
- Ponad rok temu