Alamakota cos ci cytowanie nie wyszlo bo to nie ja powiedzialem.
sorry, faktycznie 'pomylone misie'.
a co do tematu...
kwestia ubierania sie nie determinuje tego czy ktos mysli
czy nie.
Napisano Ponad rok temu
Alamakota cos ci cytowanie nie wyszlo bo to nie ja powiedzialem.
Napisano Ponad rok temu
jest jeszcze takie, ze "jak Cie widza, tak Cie pisza", chociaz tu nie tylko o wyglad chodzi.dlatego powstalo przyslowie zeby nie oceniac ksiazki po okladce.
Napisano Ponad rok temu
jasne, ze nie - ale czasami widac z grubsza, co mysli.kwestia ubierania sie nie determinuje tego czy ktos mysli
czy nie.
Napisano Ponad rok temu
Nawet, jeśli kolo jest ubrany w garniak i o tej porze żłopie browar nie pomyśle o nim najlepiej z tym, że wydaje mi się to bardziej oceną akcji niż wyglądu.sorka, ale jak np. jade do roboty i naprzeciwko widze kolesia ubranego i ogolnie wygladajacego, jak pener, z puszka piwa w lapie o wpol do osmej rano, to jakos nie mam ochoty zagladac do tej ksiazki.
Napisano Ponad rok temu
A moze ktos ma zły dzien, i Ci odburknie... . Moze akurt nie ma ochoty na rozmowe. Moze uzna Cie za "przylepe" i pomyśli "Co za frajer" i nie bedzie miał ochoty gadac a tymbardziej się wisilac na jakies piekne gatki... .to juz lepiej oceniac po wymianie 2 zdan na jakikolwiek temat. dobor slow, gramatyka, zachowanie - jak zareagowal na to ze zagaduje go nieznajomy , pewnosc siebie... to wszystko daje o wiele wiecej niz wyglad
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorka, to ja na wszelki wypadek dopisze - jak zlopie to piwsko chocby i w garniaku, to nie budzi mojego zaufania. chociaz takiego to jeszcze nie widzialemNie mówiąc już o sytuacji:
Nawet, jeśli kolo jest ubrany w garniak i o tej porze żłopie browar nie pomyśle o nim najlepiej z tym, że wydaje mi się to bardziej oceną akcji niż wyglądu.sorka, ale jak np. jade do roboty i naprzeciwko widze kolesia ubranego i ogolnie wygladajacego, jak pener, z puszka piwa w lapie o wpol do osmej rano, to jakos nie mam ochoty zagladac do tej ksiazki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak Ciebie ludzie ocenija?Ja oceniam ludzi po wyglądzie ale w troche inny sposób. Mam coś takiego
co nazwac mozna ituicją. Sposób w jaki się porusza dna osoba, jak uzywa akcentu zdaniowego, tonu głosu.. głównie poznaje po tym ludzi na początek.
Ubior nie ma znaczenia, juz nie raz sie spazyłem na tym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co myslicie, jak zobaczycie chlopaka w dlugich wlosach, czarnym swetrze, czarnych dzinsach i glanach?
ze nie ma kasy na pralke (i fryzjera) ?
wszak na czarnym 'nie widac brudu' ;-)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy. Tylko nie wszyscy tak samo dobrze i jak tu już pisano nie chodzi nawet o sam ubiór. Po prostu widzisz i wiesz czy człowiekowi można zaufać , czy nie ...Grayone: Ty tak moze oceniasz, ale na szczescie nie wszyscy.
Napisano Ponad rok temu
Słyszał ktos z Was o czakrach czyli punktach energetycznych na ciele człowieka? To czy komuś obcemu ufamy czy nie wiąże się m.in. z energią, która każdy człowiek posiada i która emituje wokół siebie.Po prostu widzisz i wiesz czy człowiekowi można zaufać , czy nie ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnie... wielkie wielki wielkie cóś...
ot to ...
Napisano Ponad rok temu
A moze sobie myśla:
Coż za wielki facet. Widać,ze lepiej z kolesiem nie zaczynać.(mężczyźni)
Bozę, jaki przystojny meżczyzna, pewnie cąły jest taki wielki , muszę mieć jego numer, muszę, juz płonę.... (kobiety)
O ja co za ogier, zawsze chaiałem takiego miec(geje)
Jezu to facet a mi sie pdoba(lesbijka)
Napisano Ponad rok temu
na kolana, dobre!
A moze sobie myśla:
Coż za wielki facet. Widać,ze lepiej z kolesiem nie zaczynać.(mężczyźni)
Bozę, jaki przystojny meżczyzna, pewnie cąły jest taki wielki , muszę mieć jego numer, muszę, juz płonę.... (kobiety)
O ja co za ogier, zawsze chaiałem takiego miec(geje)
Jezu to facet a mi sie pdoba(lesbijka)
jezu pełnoletni a mi sie podoba (księża i Roman Polański)
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu