Wygląd człowieka a stosunek do niego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stad wynika tez zeby w razie starcia nie lekcewazyc przeciwnika, bo niespodzianka moze byc bardzo nieprzyjemna...
Napisano Ponad rok temu
"Nie oceniaj kśiążki po okładce" - frazes. Ludzi nie oceniasz po tym jak się ubierają , tylko po tym jak im "z oczu patrzy".
Napisano Ponad rok temu
a kto ich ubiera, mamusia? to, ze ubrali sie tak a nie inaczej o czyms swiadczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz kasę na drogie ciuchy, musisz być w porządku człowiekiem.
Jesteś biedny, jesteś zerem....
A Wy już zarabiacie na swoje ciuszki, czy u Rodziców w kieszeni?
Napisano Ponad rok temu
No tak o czyms swiadczy np o tym ze koles lubi luzne ubrania :roll:"nie oceniac ludzi po wygladzie"
a kto ich ubiera, mamusia? to, ze ubrali sie tak a nie inaczej o czyms swiadczy.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Zawsze oceniam ludzi po wyglądzie. Patrzę i widzę co to za człowiek , czy warto się z nim zadawać , czy lepiej trzymać się z daleka.
"Nie oceniaj kśiążki po okładce" - frazes. Ludzi nie oceniasz po tym jak się ubierają , tylko po tym jak im "z oczu patrzy".
Grayone: Ty tak moze oceniasz, ale na szczescie nie wszyscy.
Napisano Ponad rok temu
Jakies 70% osob trzeba ocenic po wygladzie, chociazby po to zeby wiedziec z kim pogadac, kogo ominac, ktora panne podrywac, a z kim sie napic. Pozatym ocenianie ludzi po wygladzie jest jak najbardziej naturalne. Nie probujmy byc bardziej ludzcy niz jestesmy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gab3d czesciowo masz racje. Jednak taki sposob myslenia i postrzegania innych pozbawia nas okazji do poznania bardzo ciekawych i wartosciowych ludzi.
albo rybka albo sledzik....
Napisano Ponad rok temu
Gab3d czesciowo masz racje. Jednak taki sposob myslenia i postrzegania innych pozbawia nas okazji do poznania bardzo ciekawych i wartosciowych ludzi.
Jestem 100% pewien prawdy zawartej w mojej wypowiedzi. Poznanie wszystkich ludzi nie jest mozliwe i koniec Nie ma o czym gadac
Napisano Ponad rok temu
Wiem wszystko na temat uprzedzeń spowodowanych wyglądem, jak sie zapewne domyślacie, powyzszy tekst nie był owocem mojej twórczosci, bo niby jak, mojej, głupiego łysego bandyty?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlatego nie nalezy patrzec TYLKO na ubranie.A moze to swiadczy o tym, ze nie maja kasy albo maja jej za duzo.
ale kiedy widze "dziewczyne" w pontonach [buty na koturnie grubosci sciany nosnej bloku], obcislych dzinsach z pod ktorych wystaje polowa stringow, polowie koszulki rozowej i blond farbowanych wlosach.. no to sory, ale ja juz o niej mam opinie
a to, z enie maja kasy. nie majac kasy mozna ciagle byc ubranym schludnie, kolorystycznie itp.
czy nie jest tak, ze poprzez ubior czesc ludzi stara sie "pokazac siebie"?
co myslicie, jak zobaczycie chlopaka w dlugich wlosach, czarnym swetrze, czarnych dzinsach i glanach?
Napisano Ponad rok temu
co myslicie, jak zobaczycie chlopaka w dlugich wlosach, czarnym swetrze, czarnych dzinsach i glanach?
ze nie ma kasy na pralke (i fryzjera) ?
wszak na czarnym 'nie widac brudu' ;-)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak jest na ulicy i w dyskotekach w innych europejskich kraj
- Ponad rok temu
-
Zawodowcy i ich uliczne boje !
- Ponad rok temu
-
Prawne aspekty OBRONY KONIECZNEJ
- Ponad rok temu
-
dokument na TVP o MA.
- Ponad rok temu
-
Bójka na noże
- Ponad rok temu
-
Ciekawa bojka po dysce
- Ponad rok temu
-
Z pistoletem przeciwko starszej kobiecie z malym dzieckiem??
- Ponad rok temu
-
Czy zawodnik MMA daje rade na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Jak zaatakowac!
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpiłem? (wycięte z zadymy)
- Ponad rok temu