Wygląd człowieka a stosunek do niego
Napisano Ponad rok temu
jaka sw? karate tsunami oczywiscie.
Napisano Ponad rok temu
Pewnie siedzi w komputerach i ma starych rodziców. Śliczna grzywka, zdrowe ząbki, malowany chłopak. Całość psują źle dobrane oprawki rozmiarów gogli narciarskich z lat 80. Ten chłopiec jest szczupły i nie zanosi sie na to zeby sie to zmieniło. Nieudacznik, naiwniak, tchórz
A ja chetnie zalozylbym sie zlotowki przeciw kasztanom ze ten chlopak nie jest tchorzem ani nieudacznikiem.
Niesmialy, grzeczny, pelen idealow... tak, mozliwe, ale nie jest tchorzem. Znalem kilku podobnych, okazywali sie super ludzmi, zawsze lubilem takich miec w druzynie koszykowki czy pilki noznej. Choc lamagi straszliwe i nikt ich nie chcial, to jak im sie dalo szanse to po prostu nie bylo waleczniejszego chlopaka na boisku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podrawiam wszystkich sado i sado-maso :wink: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
sadyści.....i podbno nie osądzacie ludzi po wyglądzie ciekawe co byście mówili gdyby wasz syn tak wyglądał :wink:
podrawiam wszystkich sado i sado-maso :wink: :twisted:
ze zona sie puscila
:wink: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wogóle zabawni są...po prostu kultuwy tekst:My jesteśmy jedynymi prawdziwymi metalamiA co do szopek...mój kumpel,z włosami jakoś do ramion, mi opowiadał jak podbiło do niego dwóch takich,jeden łysy,drugi miał włosy prawie do pasa.Wyciagneli nożyczki z plecaka i długowłosy walnął tekst"Zaraz ci obetniemy włosy brudasie". Komedia
najbardziej to mi sie podoba ze jeden mial wlosy prawie do pasa
No i best of da best:My nie jesteśmy nazistami tylko narodowymi-socjalistami :roll: nie ma jak wiedzieć w co się wierzy
wziaść i ich i wszystkich powystrzeliwać...:2gunfire:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak jest na ulicy i w dyskotekach w innych europejskich kraj
- Ponad rok temu
-
Zawodowcy i ich uliczne boje !
- Ponad rok temu
-
Prawne aspekty OBRONY KONIECZNEJ
- Ponad rok temu
-
dokument na TVP o MA.
- Ponad rok temu
-
Bójka na noże
- Ponad rok temu
-
Ciekawa bojka po dysce
- Ponad rok temu
-
Z pistoletem przeciwko starszej kobiecie z malym dzieckiem??
- Ponad rok temu
-
Czy zawodnik MMA daje rade na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Jak zaatakowac!
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpiłem? (wycięte z zadymy)
- Ponad rok temu