Czy sport was "wyleczyl"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może to nie kwestia sportu tylko tego "pewnego człowieka"?
Sportu, sportu! Po prostu uwierz, a co do "Czlowieka" to druga polowa sukcesu 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myślę ,że wiem o czym piszesz.Sam miałem bardzo podobnie z tym że jeszcze sobie moocno "używałem".Jak patrze czym się kiedyś kierowałem,co robiłem...teraz zupełnie inny człowiek.Chociaż coś tam zawsze w człowieku zostaje.Bo mnie np. TAK! Przez moja dluga "kariere" w sportach walki bylo 4 lata przerwy. Podczas tej przerwy (okres kiedy sie bylo "mlodym i glupim") bylem zlym czlowiekiem, ktory robil zle rzeczy i gdybym nie poznal pewnego czlowieka ktory dal mi "szanse" to pewnie robil bym "te zle rzeczy" do tej pory i skonczyl bym (lub tam) tak jak kazdy zly czlowiek. Wiec moge powiedziec z czystym sumieniem: TAK! Sport mnie "wyleczyl" !!! A jak z wami drodzy koledzy i kolezanki???
Poz.
Napisano Ponad rok temu
Sam miałem bardzo podobnie z tym że jeszcze sobie moocno "używałem".
To ze uzywalem bylo dalekim krajobrazem tego wszystkiego. Teraz zupelnie inny czlowiek! Mi tam zadne "nawyki" nie zostaly :wink:
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi jednak o takie cechy charakteru jak chciwość, zazdrość, chorobliwa ambicja, żądza kasy za wszelką cenę i relatywizm moralny - to nie ma takiego sportu, który byłby w stanie mnie z tego wyleczyć Zwłąszcza że ja wcale nie chcę być leczony, bo nie uwazam się za złego człowieka :-)
ALe musze przyznac że sport ,zwłaszcza siłownia, dodał mi jeszcze pewności siebie i zwiększył moją atrakcyjność w oczach płci przeciwnej I w ogóle sprawił, że czuję się lepszy. Akurat siłownia pociągała mnie zawsze bardziej niż sztuki walki i jest u mnie zawsze na pierwszym planie. Pewnie dlatego, że wyniki bardziej i szybciej widac gołym okiem, a do tego mam taki organizm, że łatwo zyskuję przyrosty.
Sport to fajna rzecz
Napisano Ponad rok temu
co znaczy "używać"?
W moim przypadku duuuzo pic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mówią, że sport to zdrowie...to czemu ja mam conajmniej 2 kontuzje tygodniowo ??
Ha! Bracie! Ja mam jedna i styka mi na cale zycie...wedlug mnie: sport to zdrowie, ale nie koniecznie fizyczne (dla mnie bardziej mentalne :wink: )
Napisano Ponad rok temu
mniue wyleczyły z apatii treningi sztuki walki..one mnie wzmocniły dały wiare w siebie powstrzymywaly od "złych rzeczy" za to jestem im wdzięczny..ale tesh był potrzebny odpowiedni czlowiek,który mi to pokazal..i przekazał..
Napisano Ponad rok temu
Opowiedz nam swoją historie!sport?!
mniue wyleczyły z apatii treningi sztuki walki..one mnie wzmocniły dały wiare w siebie powstrzymywaly od "złych rzeczy" za to jestem im wdzięczny..ale tesh był potrzebny odpowiedni czlowiek,który mi to pokazal..i przekazał..
Napisano Ponad rok temu
myślę ,że wiem o czym piszesz.Sam miałem bardzo podobnie z tym że jeszcze sobie moocno "używałem".Jak patrze czym się kiedyś kierowałem,co robiłem...teraz zupełnie inny człowiek.Chociaż coś tam zawsze w człowieku zostaje.Bo mnie np. TAK! Przez moja dluga "kariere" w sportach walki bylo 4 lata przerwy. Podczas tej przerwy (okres kiedy sie bylo "mlodym i glupim") bylem zlym czlowiekiem, ktory robil zle rzeczy i gdybym nie poznal pewnego czlowieka ktory dal mi "szanse" to pewnie robil bym "te zle rzeczy" do tej pory i skonczyl bym (lub tam) tak jak kazdy zly czlowiek. Wiec moge powiedziec z czystym sumieniem: TAK! Sport mnie "wyleczyl" !!! A jak z wami drodzy koledzy i kolezanki???
Poz.
Dokładnie tak samomiałem. Człowiek myśli jak mogło sie tak robić. Ja dodatkowo zauwazyłem ze mimochodem zaczołem gardzic gościami którzy postępóją obecnie jak ja kiedyś.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak samomiałem. Człowiek myśli jak mogło sie tak robić. Ja dodatkowo zauwazyłem ze mimochodem zaczołem gardzic gościami którzy postępóją obecnie jak ja kiedyś.
ooo wlasnie! Ja tez tak mam :wink:
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Publikacje dotyczące sztuk i sportów walki
- Ponad rok temu
-
co trenowac ????
- Ponad rok temu
-