Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie bardzo spoważniała ta historia - mówię o ostatnim wątku tylko. Chociaż ona i zaczęła się poważnie. Humor został wprowadzony, a i to nie w nadmiarze, przy okazji postaci Dominika i Wacława, ale, odkąd trafili do Sarapat, też już im (ani nam) nie do śmiechu. Wydaje mi się, że na tym etapie opowieści humor, nawet czarny, mógłby zgrzytać. ...a może nie... Ale poklon Miszcz Pmasz poklon od tego jest Miszczem, żeby nas zaskakiwać i na kolana poklon rzucać, więc w pokorze czekam na dalsze relacje.
PS. A mnie się wyjątkowo z wiedźminem nie kojarzy. I całe szczęście :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Czy Teamradio pomyślało może o czytaniu "Przygód ..." w odcinkach?? A może P.T. Redakcja w kolejnych numerach "Budojo" mogłaby druknąć??
Napisano Ponad rok temu
Czytając ostatnie odcinki, podziwiałem poziom detali jakie ujmuje autor w swej opowieści, a które odnoszą się do tak dalekich mieszczuchom miejsc jak PGR czy chłopska chata.
Jak by sam całe życie na daleko-wschodnich rubiezach zamieszkiwał. :wink:
Ciekawe są również opisy stanów ducha i ciała naszych bohaterów.
Czyżby przetestowane......?
pozdrawiam
k.
Napisano Ponad rok temu
W.
Napisano Ponad rok temu
Z tym Wiedźminem ktoś kiedyś zasugerował (nie pamiętam kto a nie chce mi się szukać) i teraz nie mogę się powstrzymać od porównywania stylu Chyba nie muszę mówić czyj lepszy 8)
Siostra Jadwiga rządzi!
Trzcina cudowna!
No, dość...
Czekam na kolejne odcinki poklon
Napisano Ponad rok temu
ja zasugerowałam, jakby się ktos pytał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szukanie i czekanie, aż pliki się ściągną z czekającą na przeczytanie kolejną częścią opowieści przed oczami jest ponad moje siłki...
pisz - może trafi się coś co mam akurat...
Napisano Ponad rok temu
a czy ktos słucha tej muzyki - moze nie warto tego pisać....
szczerze mówic - ja nie slucham. jakos niepotrzebne mi tlo muzyczne. chyba by mnie rozpraszale.
z harcerskim pozdrowieniem
kurm
Napisano Ponad rok temu
Serdecznie i uniżenie poklon dziękuję za Twoje nauczanie szlachetnej cnoty cierpliwości
Jednocześnie podkreślam, że nawet przez myśl mi nie przeszło, że mógłby się poklon Miszcz Pmasz poklon poczuć urażony raczej lapidarnymi ostatnimi komentarzami i że tym miałby być spowodowany brak dalszego ciągu Dzieła 8) gdyż wszyscy wiemy, żeś jest ponad taką małostkowość
Raz jeszcze składam podziękowanie za tę doniosłą naukę (odnoszę coraz większe sukcesy - już prawie nawet skórek u paluszków nie obgryzam ) i informuję, że czekam z utęsknieniem, acz niezwykle cierpliwie na kolejną porcję lektury, bez której jednakowoż, prawdaż życie jest uboższe, czyż nie?
Napisano Ponad rok temu
poklon Miszczu Pmaszu poklon
Serdecznie i uniżenie poklon dziękuję za Twoje nauczanie szlachetnej cnoty cierpliwości
Jednocześnie podkreślam, że nawet przez myśl mi nie przeszło, że mógłby się poklon Miszcz Pmasz poklon poczuć urażony raczej lapidarnymi ostatnimi komentarzami i że tym miałby być spowodowany brak dalszego ciągu Dzieła 8) gdyż wszyscy wiemy, żeś jest ponad taką małostkowość
Raz jeszcze składam podziękowanie za tę doniosłą naukę (odnoszę coraz większe sukcesy - już prawie nawet skórek u paluszków nie obgryzam ) i informuję, że czekam z utęsknieniem, acz niezwykle cierpliwie na kolejną porcję lektury, bez której jednakowoż, prawdaż życie jest uboższe, czyż nie?
phi - pękła.....
:wink:
Napisano Ponad rok temu
phi - pękła.....
8) wiadomo, kobieta...
8) "baby i budo to pomyłka"
tylko że my tu podążamy Drogą Harmonii i Miłości i ktoś powinien zrobić ten pierwszy krok, jakoś zadziałać, prawdaż, wszak bez działania i ruchu nie ma Aikido, nieprawdaż, więc lepiej żeby "pękła" jakaś baba, niż Zacny, Szanowny, Cierpliwy i Skromny poklon Miszcz Pmasz poklon
...
PS. A teraz uroczyście obiecuję nic nie pisać w tym wątku przez następny miesiąc, bo nie mogę czytać tego, co wypisuję Nie każdy ma talent
Napisano Ponad rok temu
8) wiadomo, kobieta...phi - pękła.....
8) "baby i budo to pomyłka"
tylko że my tu podążamy Drogą Harmonii i Miłości i ktoś powinien zrobić ten pierwszy krok, jakoś zadziałać, prawdaż, wszak bez działania i ruchu nie ma Aikido, nieprawdaż, więc lepiej żeby "pękła" jakaś baba, niż Zacny, Szanowny, Cierpliwy i Skromny poklon Miszcz Pmasz poklon ...
PS. A teraz uroczyście obiecuję nic nie pisać w tym wątku przez następny miesiąc, bo nie mogę czytać tego, co wypisuję Nie każdy ma talent
eee - z tymi "babami" i "pomyłkami" to przesada....
pisz pisz, bo jak nie Ty to kto?
:wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
eee - z tymi "babami" i "pomyłkami" to przesada....
:wink: 8)
Pomyłka? Pomyłka...powiadasz? Moja żona miała na drugie "Pomyłka" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
troche mnie w polszcze nie było..., co sie dzieje?
no właśnie, że nic się nie dzieje......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu
-
AiKIDO w Słupsku
- Ponad rok temu
-
Kobayashi Hirokazu i Budojo
- Ponad rok temu
-
dostawac w d... na treningach aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido Walka na śmierć