Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
Napisano Ponad rok temu
Jednoczesnie dzieki temu topicowi autorzy będą dodatkowo dopingowani (lub zniechęcani:) ) a samego temat nie beda zaśmiecać rozmaite glossy czy didaskalia 8) ku niewysłowionej wdzięcznosci moda, któremu oszczędzi się roboty 8)
No to do dzieła vortalowicze......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuję trochę uaktualnić przygody miszcza, bo niestety Saddsama już złapali, a chłopak leci nie wiadomo po co do tego Iranu czy Iraku. Niech np pojedzie do W-wy na antyglobalistów :wink:
oj - oczywiście, ze złapali, ale czy nie interesują Cię PRAWDZIWE okoliczności tego zdarzenia? przecież wyrażnie jest napisane, że to jest tajny raport a jak wiadomo raport pisze się zawsze po..... no ewentualnie przed i na zlecenie, ale to już patologia.
no ale - nie upieram się, tylko tak sobie piszę.
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
Juz jestem ciekaw jaka złota mysla błysnie w oczy Maraiana miszcz Malykutasi :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
kurm[/quote]
No własnie to że Saddama capneli to jasne, a to że miszcza nie uwzględnili w fotkach i relacjach tego zdarzenia to już tajemnica poliszynela więc czytelnicy bardzo chętnie się dowiedzą co się na prawdę działo - ot co
A idee odrębnego topicu dla komentarzy popieram w całej rozciągłości. Z wyrazami szacunki i takie tam....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No interesiują mnie a żywo, ale tem Malykutasi cosik mi blaskiem miszcza Mariana przyćmiewa i to mnie niepokoi. Poza tym ojczyzna wzywa co by na koń wsiadał....... w Wawie :wink:oj - oczywiście, ze złapali, ale czy nie interesują Cię PRAWDZIWE okoliczności tego zdarzenia? przecież wyrażnie jest napisane, że to jest tajny raport a jak wiadomo raport pisze się zawsze po..... no ewentualnie przed i na zlecenie, ale to już patologia.
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
Bardzo pokornie suplikuję o jak najczęstsze umieszczanie w relacji wiewiórek czylijskich :-) Bardzo mi ich ostatnimi czasy brakuje a przecież one gdzieś tam na pewno się kryją
Pewnikiem w jamie razem z Haddamem Susainem, dlatego miszcz go dopadł, no właściwie dopadł wewióry czylijskie, ale kto by tam sprawdzał co chciał dopaść miszcz.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo pokornie suplikuję o jak najczęstsze umieszczanie w relacji wiewiórek czylijskich :-) Bardzo mi ich ostatnimi czasy brakuje a przecież one gdzieś tam na pewno się kryją
Ze szczerym zalem przypominam, ze wiekszosc populacji Wiewiorek Cz. zostala przez Miszcza M. pozarta podczas ostrej zimy spedzonej samotnie w lesnych ostepach.
To co sie w ostatnich odcinkach z rzadka pojawia, to tzw. niedobitki...
8)
Napisano Ponad rok temu
Ze szczerym zalem przypominam, ze wiekszosc populacji Wiewiorek Cz. zostala przez Miszcza M. pozarta podczas ostrej zimy spedzonej samotnie w lesnych ostepach.
To co sie w ostatnich odcinkach z rzadka pojawia, to tzw. niedobitki...
8)
Ale przecież wiewióry czylijskie ( jak dowiedziono naukowo ) rozmnażająsię szybciej niż króliki i chomiki razem wzięte :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolega Kurm przejawia talent olbrzymi a co mnie wzrusza najbardziej pochodzi spod Wrocławia co po primo tworzy z naszej okolicy mariankowe zagłębie a po secundo oznacza ze prawdopodobnie kolega tworzy pod wpływem produktu tego zamego lokalnego browaru.... zdradza to i składnia i tok myślowy - mętny w sposób charakterystyczny i uroczy.
przyszłym naśladowcom zdradzę garść sekretów dotyczących tworzenia marianek. dotyczą one mojej wizji miszcza i żeby cykl kupy sie trzymał powinny być przestrzegane:
- marian to postać tragiczna
- należy unikać wulgaryzmów, przynajmniej oszczędnie - inaczej tracą siłę (rada dla kol. kurma...)
- ja dotychczas unikałem postaci realnych, kontrast z abstrakcją mariana nieco zgrzyta. miszcza łatwo wyciągnąć z lokalności i szarzyzny w wielki świat, ale szarość to jego atut i bardzo trudno go będzie tam wpakować z powrotem.
- marian zyje w zgodzie ze soba i sie cały czas stara. wychodzi jak wychodzi ale sie stara.
- marian zyje we własnym swiecie , wedł. własnych zasad i ich przestrzega nontopa.
ostatnie dni poswiecam na studiowanie przygód Jakuba Wędrowycza egzorcysty amatora. polecam, zwłaszcza ze postac jest na swój sposób z maarianem zbieżna - bardzo spójna i dośc często śmieszna
ave marian. w jednym z opowiadan wyczytał ja nawet cosik o aikido i zastanawialem sie czy aby autor mariana nie czytal...
pozdrawiam marianistów....
Napisano Ponad rok temu
Panowie i Panie! Nie rozmawiać o populacjach wiewiórek, tylko czytać przygody Miszcza (nawet kilkukrotnie! Może jest ukryty sens?)! A może założymy fanklub? Albo naszywki: "Marian patrzy, ćwicz!" :-)
Jestem za. Naszywkami, oczywiscie. A moze oglosimy konkurs na ilustracje do Przygod Miszcza Mariana? 8)
Napisano Ponad rok temu
A może malowanie kobiecych narządów?Jestem za. Naszywkami, oczywiscie. A moze oglosimy konkurs na ilustracje do Przygod Miszcza Mariana? 8)
Napisano Ponad rok temu
Propozycja bodypainting juz padla, przy okazji wortalowych koszulek.
I na gadaniu sie skonczylo.
A potem Admin zamknal watek.
Napisano Ponad rok temu
Myślę że można mi wybaczyć wolny zapłon jestem w końcu tylko jakiś typkiem.Fiod, czyzby u ciebie nastapila slynna siodma minuta?
Propozycja bodypainting juz padla, przy okazji wortalowych koszulek.
I na gadaniu sie skonczylo.
A potem Admin zamknal watek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie i Panie! Nie rozmawiać o populacjach wiewiórek, tylko czytać przygody Miszcza (nawet kilkukrotnie! Może jest ukryty sens?)! A może założymy fanklub? Albo naszywki: "Marian patrzy, ćwicz!" :-)
Jestem za. Naszywkami, oczywiscie. A moze oglosimy konkurs na ilustracje do Przygod Miszcza Mariana? 8)
Popieram! Ilustracje to jest to! Tylko czy chętni się znajdą... Jakąś nagrodę może wytrzasnąć trzeba...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu
-
AiKIDO w Słupsku
- Ponad rok temu
-
Kobayashi Hirokazu i Budojo
- Ponad rok temu
-
dostawac w d... na treningach aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido Walka na śmierć