wygląda, że sam siebie musze krytykować.....
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. A teraz uroczyście obiecuję nic nie pisać w tym wątku przez następny miesiąc, bo nie mogę czytać tego, co wypisujęphi - pękła.....
Nie każdy ma talent
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pisz, pmasz,pisz, papier wszystko zniesie 8)moi czytacze nie komentują tworczych owoców metnego umysłu i od razu popadam wątpliwości co do słusznosci formy i tresci. oglądalnosc niby w porzo ale cicho .... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nieubłaganie i Bogu dzięki do końcaW końcu znalazłem czas na nadrobienie Marianowych zaległości.
Zwroty akcji zaskakujące, forma utrzymana... nawet się to wszystko jakoś ze sobą wiąże, (chociaż czasami nie mogę znaleźć myśli przewodniej). Zastanawiam się, dokąd to wszystko zmierza....?
Generalnie musze powiedzieć, ze jestem na TAK![]()
Na koniec mała uwaga techniczna - proponuję przed publikacją wrzucić tekst do Worda. Pozwoli to poprawić literówki, powtórzenia i takie tam ten tego ten usterki, które lekko zaburzają odbiór dzieła.
W końcu 18734 wyświetlenia i grono wiernych czytelników zobowiązuje prawda? Detale są ważne!!!![]()
![]()
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nieubłaganie i Bogu dzięki do końcaW końcu znalazłem czas na nadrobienie Marianowych zaległości.
Zwroty akcji zaskakujące, forma utrzymana... nawet się to wszystko jakoś ze sobą wiąże, (chociaż czasami nie mogę znaleźć myśli przewodniej). Zastanawiam się, dokąd to wszystko zmierza....?
Generalnie musze powiedzieć, ze jestem na TAK![]()
Na koniec mała uwaga techniczna - proponuję przed publikacją wrzucić tekst do Worda. Pozwoli to poprawić literówki, powtórzenia i takie tam ten tego ten usterki, które lekko zaburzają odbiór dzieła.
W końcu 18734 wyświetlenia i grono wiernych czytelników zobowiązuje prawda? Detale są ważne!!!![]()
![]()
pozdrawiam
kurm![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DWA miesiace u sensei'a !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:za 2 dni jade na dwa miesiące do san diego - fabuła nieco się zwolni zaco przepraszam
Napisano Ponad rok temu
za 2 dni jade na dwa miesiące do san diego - fabuła nieco się zwolni zaco przepraszam
Napisano Ponad rok temu
Marianki jak zwolnią to trudno, ale korespondencja zagraniczna pisana ppgruchotanymi (tfu na psa urok) paluszkami powinna rozkwitnąć czego oczekujemyza 2 dni jade na dwa miesiące do san diego - fabuła nieco się zwolni zaco przepraszam
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu