Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
Napisano Ponad rok temu
wygląda, że sam siebie musze krytykować.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Ze styli mnogości wybrać ten właściwy sztuką jest" (anonim) 8)
Napisano Ponad rok temu
czy oprócz tej internetowej historii tworzysz coś "na poważnie"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jot. coś się dawno nie udzielała... może wyjechała lub nie daj Boże chora?
Napisano Ponad rok temu
PS. A teraz uroczyście obiecuję nic nie pisać w tym wątku przez następny miesiąc, bo nie mogę czytać tego, co wypisuję Nie każdy ma talentphi - pękła.....
Napisano Ponad rok temu
a potem jak się rozpisze! u-ha! to będzie dopiero eksplozja formy i treści!!!
Napisano Ponad rok temu
pisz, pmasz,pisz, papier wszystko zniesie 8)moi czytacze nie komentują tworczych owoców metnego umysłu i od razu popadam wątpliwości co do słusznosci formy i tresci. oglądalnosc niby w porzo ale cicho .... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Zwroty akcji zaskakujące, forma utrzymana... nawet się to wszystko jakoś ze sobą wiąże, (chociaż czasami nie mogę znaleźć myśli przewodniej). Zastanawiam się, dokąd to wszystko zmierza....?
Generalnie musze powiedzieć, ze jestem na TAK
Na koniec mała uwaga techniczna - proponuję przed publikacją wrzucić tekst do Worda. Pozwoli to poprawić literówki, powtórzenia i takie tam ten tego ten usterki, które lekko zaburzają odbiór dzieła.
W końcu 18734 wyświetlenia i grono wiernych czytelników zobowiązuje prawda? Detale są ważne!!!
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
nieubłaganie i Bogu dzięki do końcaW końcu znalazłem czas na nadrobienie Marianowych zaległości.
Zwroty akcji zaskakujące, forma utrzymana... nawet się to wszystko jakoś ze sobą wiąże, (chociaż czasami nie mogę znaleźć myśli przewodniej). Zastanawiam się, dokąd to wszystko zmierza....?
Na koniec mała uwaga techniczna - proponuję przed publikacją wrzucić tekst do Worda. Pozwoli to poprawić literówki, powtórzenia i takie tam ten tego ten usterki, które lekko zaburzają odbiór dzieła.
W końcu 18734 wyświetlenia i grono wiernych czytelników zobowiązuje prawda? Detale są ważne!!!
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
Komentarz:
od tygodnia nie było żadnych nowych historii
I właściwie na tym mogłabym skończyć, żeby nie odgrzewać tygodniowych kotletów, ale dodam jeszcze, że brak mi w ostatnich "odcinkach" punktu widzenia Dominika i Wacława. Zdają się nieco bezwolnie dryfować i nie myśleć, a na początku tak ładnie było opisywane to, co się z nimi dzieje. Przez kontrast teraz tego brakuje.
Ponadto nie wątpię, że - skoro historia, jak pisze sam poklon Miszcz Pmasz poklon zmierza ku końcowi - przed końcem zostaniemy oświeceni co do wątku matek Wacława i Dominika. Co prawda ostatnio oglądałam jakieś części "Gwiezdnych wojen", ale i tak nie przyćmiło mi to wizji Bene Geserit. Bardzo uprzejmie proszę poklon Szanownego Miszcza Pmasza poklon o rozjaśnienie mroków w tej kwestii.
No i nadmienię, że ciekawość mnie zżera i ssie, jak też będą wyglądać różne finalne pojedynki, których przecież przed nami jeszcze sporo - nie zapominajmy wszak o głównym wątku historii
Napisano Ponad rok temu
nieubłaganie i Bogu dzięki do końcaW końcu znalazłem czas na nadrobienie Marianowych zaległości.
pozdrawiam
kurm
nieśmiało pozwolę sobie zauważyć, że pomięzy "do" a "końca" zapomniałeś napisać "zaskakującego".
:wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DWA miesiace u sensei'a !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:za 2 dni jade na dwa miesiące do san diego - fabuła nieco się zwolni zaco przepraszam
gratulacje!! My jedziemy do Valley aikido 28 maja na staz z nim
s(niezwykle zazdrosny)
ps. nie lecisz czasem przez Montreal??
Napisano Ponad rok temu
za 2 dni jade na dwa miesiące do san diego - fabuła nieco się zwolni zaco przepraszam
8O
8O
:shocked!:
jakto...? alepszeciesz... Miszczu...
PS. A tak na marginesie to bardzo ciekawa jestem, jaki związek ma taki wyjazd ze spowolnieniem fabuły w dobie internetu. Bardzo jestem ciekawa :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Marianki jak zwolnią to trudno, ale korespondencja zagraniczna pisana ppgruchotanymi (tfu na psa urok) paluszkami powinna rozkwitnąć czego oczekujemyza 2 dni jade na dwa miesiące do san diego - fabuła nieco się zwolni zaco przepraszam
Ł. (ciekaw niezwykle zamorskich krain)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu
-
AiKIDO w Słupsku
- Ponad rok temu
-
Kobayashi Hirokazu i Budojo
- Ponad rok temu
-
dostawac w d... na treningach aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido Walka na śmierć