A że Mistrz g... sobie robi z tego co ludzie o nim mówią to inna sprawa 8)
Kto zaś przez Mariana prawdziwie ukształtowan został ten nijak inaczej jak Mistrzem tytułować go nawet nie pomyśli. Tako rzekłem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No Pmasz - teraz to ja się zaczynam Ciebie normalnie BAĆ 8O . Nie to żebym się do tej pory nie bał (pełen respekt !)
, ale nieswojo się czuję czytając kolejne, coraz znakomitsze części "Przygód...."
...zapewnić pragnę, że imć Pmasz żyw jest jako osobnik wyindywidualizowany, bom go parokrotnie w życiu spotkał i nie stwierdziłem, aby się za nim jakaś wraża aikidowemu światu siła grupowa kryłaBTW: Czy wiesz że do końca swego pokręconego żywota P. Dick myślał że Stanisław Lem nie istnieje ? Z uporem twierdził że pod "kryptonimem" Stanisław Lem kryje się wyspecjalizowana komórka KGB
"produkująca" literaturę ......
Napisano Ponad rok temu
....ciach.....
...zapewnić pragnę, że imć Pmasz żyw jest jako osobnik wyindywidualizowany, bom go parokrotnie w życiu spotkał i nie stwierdziłem, aby się za nim jakaś wraża aikidowemu światu siła grupowa kryła![]()
APAS (wstrząśnięty wysokim poziomem literackim na Vortalu)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pmasz - yen odetchneła z ulgąsie nie powtórzy i nikt juz sie wrednie nie uśmiechnie....
miałem nadzieje ze nie dosc wyraźna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Babska solidarność....nadal wątkiem nr 1, jeśli idzie o moje zainteresowanie, jest kwestia roli matek
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu