Dlaczego ludzie przestaja cwiczyc aikido
Napisano Ponad rok temu
wersja pierwsza- pytam sie grzecznie czy nie mogli by byc nieco ciszej
wersja druga (tak by postapil adept sztuk walki no baa..) mowie aby sie zamkneli tudziez stulili pyski i pytanie retoryczne ktora wersja da mi sznase na weryfikacje umiejetnosci i udowodnienie ze ulica jest brutalna.....jak chce sie guza, walke to sie ja znajdzie i tyle i wcale ktos nie musial zlapac za pupe mojego kociaka...pytanie do Fiodora sytuacja jest taka ze ktos nazywa Toja panne Kur.. to by bylo brutalniej a tych ktosiow jest liczba taka ze nie masz szans na powodznie...i jak ryzykujesz mila jazde na wozku ale nie masz tzw. moralniaka bo walczyles o honor czy ignorujesz cieci i idzesz dalej cieszac sie swoja sliczna kobieta ale jestes w stanie isc ... no wiec
Napisano Ponad rok temu
Wchodzę w to. A jak to rozgrywam to nie na publicznym forum.pytanie do Fiodora sytuacja jest taka ze ktos nazywa Toja panne Kur.. to by bylo brutalniej a tych ktosiow jest liczba taka ze nie masz szans na powodznie...i jak ryzykujesz mila jazde na wozku ale nie masz tzw. moralniaka bo walczyles o honor czy ignorujesz cieci i idzesz dalej cieszac sie swoja sliczna kobieta ale jestes w stanie isc ... no wiec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzę że się uczysz. Dobrze.mozna zignorowac w danej chwili chlopakow.. maly wywiad kto to jest wziasc swoich, znalesc napierdzielic zmusic aby przyszli skomlec i o kulach do pani twojej i przepraszali z kwiatami.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Liczę na to, bo trochę szkoda zaniżyć ten wysoki poziom dyskusji...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak już zaczynamy pisać poważniej, powiem że to kwestia indywidualna, jeden może się bać że nie napisze już na budo (tak jak ja) inny że ma budujący się dom i dzieci, jeszcze inny nie ma nic i będzie mu wisiało jego życie. Takie gdybanie, nie ważne czy warto się bawić czy nie, wszystko zależy od sytuacji. Z mojej strony EOT.tak tylko ta nauka to moze mila kose nocna pora kosztowac od nowych pobitych przyjaciol...pytanie czy warto sie bawic w ryzyko i liste wrogow powiekszac
Napisano Ponad rok temu
Nie, no oczywiscie Ty jestes super kulturalny dla wszystkich i twoim wypowiedziom do forumowiczek czy forumowiczow nie mozna nic zarzucic...
A tak btw wszystko zalezy od interpretacji... atak nie byl do forumowiczek i bardziej "bystrzy" czytelnicy zapewne to spostrzegli...
Z mojej strony koniec 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamierzasz mnie teraz uczyc do czego sluza sztuki walki???
Zapewniam ze znam ich zastosowanie i na pewno nie uzywam aikido do udowadniania ze mam "jaja". To meska domena...
co do kamasutry i jej zastosowania w moim zyciu...az tak cie krece ze chcialbys wiedziec??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukaj dalej...
Napisano Ponad rok temu
Ja zaś widze, że sztuka deliktnej w zamierzeniu manipulacji nie jest ci obca. Kroczek po kroczku subtelnie zmieniamy założenia poczatkowe...Zrobimy tak, zapytamy się inne dziewczyny czy chciałyby aby facet stanął w ich obronie jak same będą zagrożone, bo widzę nieźle cię to podnieciło:
http://www.fabrykasi...p=266304#266304
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro Cię tym zawiodła to może poszukaj ukojenia na czacie dla herm?
Napisano Ponad rok temu
Z jajami?? Coz twoja orientacja seksualna nie jest moja sprawa...ja jestem hetero. Jakiej reakcji sie spodziewales??
Napisano Ponad rok temu
Z tym ze miecz czesto sie chowa w pochwe.
spajk, a mógłbyś się pobawić swoim mieczem gdzie indziej
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aikido a boks
- Ponad rok temu
-
omg a co z Asai sensei?
- Ponad rok temu
-