:twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak musieliscie od razu przekrecic sens mojej wypowiedzi. Msbean najpierw udaje strasznie cwana babke a pozniej unika odpowiedzie. Faceci mnie nie interesuja wiec na rzadnych czatach nie bede sie produkowal. Tylko ze faktycznie niektore babki nawet na forum sa po prostu plytkie.
Napisano Ponad rok temu
Msbean najpierw udaje strasznie cwana babke a pozniej unika odpowiedzie. Faceci mnie nie interesuja wiec na rzadnych czatach nie bede sie produkowal. Tylko ze faktycznie niektore babki nawet na forum sa po prostu plytkie.
Napisano Ponad rok temu
a swoją drogą to dobrze że chociaż ty nie udawałeś dżentelmena
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
msbean jak bedziesz juz gwalcone (czego ci nie zycze) to ta kamasutra na pewno ci sie bardziej przyda niz aikido
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
msbean moze zalozmy nowy temat "Dlaczego ludzie przestaja cwiczyc aikido a zaczynaja cwiczyc kamasutre?" Poprosze cie o pierwsza recenzje. Mysle ze nie odmowisz
Napisano Ponad rok temu
msbean moze zalozmy nowy temat "Dlaczego ludzie przestaja cwiczyc aikido a zaczynaja cwiczyc kamasutre?" Poprosze cie o pierwsza recenzje. Mysle ze nie odmowisz
Dlugo zwlekalam z odpowiedzia ale w koncu nie moglam sie powstrzymac... 8)
Moja recenzja: zaczynaja cwiczyc kamasutre poniewaz po paru treningach odkrywaja wielki aikidocki sekret...ze tam chodza same geje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Faceci w czarnych spódniczkach, pozowanie na samurajów, upodobanie do przesuwania dłoni po długich fallicznych kijach, część technik z zakresu przytulania, część brutalnych z zakresu sado-maso.odkrywaja wielki aikidocki sekret...ze tam chodza same geje...
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Faceci w czarnych spódniczkach, pozowanie na samurajów, upodobanie do przesuwania dłoni po długich fallicznych kijach, część technik z zakresu przytulania, część brutalnych z zakresu sado-maso.odkrywaja wielki aikidocki sekret...ze tam chodza same geje...
![]()
![]()
![]()
![]()
To całe aikido jest co najmniej seksualnie podejrzane.8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faceci w czarnych spódniczkach, pozowanie na samurajów, upodobanie do przesuwania dłoni po długich fallicznych kijach, część technik z zakresu przytulania, część brutalnych z zakresu sado-maso.
Napisano Ponad rok temu
Faceci w czarnych spódniczkach, pozowanie na samurajów, upodobanie do przesuwania dłoni po długich fallicznych kijach, część technik z zakresu przytulania, część brutalnych z zakresu sado-maso.
Taa.... a sa jeszcze szkoły, gdzie zawsze trzymaja jedna reke w rozcięciu hakamy "manipulując pod płaszczykiem"![]()
:wink:
Prewesy paskudne - fuj :wink:
8)
Napisano Ponad rok temu
Jasna sprawa - sorry za literówke; matma to wprawdzie nigdy nie był mój zywioł ale 3 od 8 odróżniam (jeszcze) :wink:przy okazji mała uwaga do Sz.P. Łabędzia - 28 a nie 23.... (patrz Uwagi do przygód mistrza Mariana")
![]()
![]()
pozdrawiam
kurm28
Napisano Ponad rok temu
Jasna sprawa - sorry za literówke; matma to wprawdzie nigdy nie był mój zywioł ale 3 od 8 odróżniam (jeszcze) :wink:
przy okazji mała uwaga do Sz.P. Łabędzia - 28 a nie 23.... (patrz Uwagi do przygód mistrza Mariana")
![]()
![]()
pozdrawiam
kurm288) Trójka to wszak taka rozcieta na pół osemka
![]()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu