a co do topicato ja niestety lub tez moja rezygnacja bedzie z powodu lagrow w usa chyba ze znajde tam jakas sekcje na co licze i czas z czym moze byc trudniej...wtedy nie bedzie tej czasowej rezygnacji

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w realu tak btw to jak ktos juz nas atakuje to raczej jest tych ktosiow wiecej wiec to male szanse ma wiekszosc fighterow...
bez sensu rozwazania typu trenowac cos aby dac komus w ryj ...przpraszam za prostackosc uzytych slow ale chodzilo mi niejako o pewna dosadnosc ..nio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no co może będziesz robił jak ci dziewuchę będą gwałcić, walniesz filozfie to ze śmiechu zwieją? Dasz w mordę, będziesz walczył i o to chodzi a nie jakieś pieprzenie.
Napisano Ponad rok temu
Zapewne.Bo może ja jestem z innej planety?
Napisano Ponad rok temu
Zapewne.Bo może ja jestem z innej planety?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj stary, nie wkurwiaj mnie bo ton twojej wypowiedzi mi sie nie podoba, zrobimy tak, spotkamy się ty ja i twoja żona/dziewucha i powiem jej że jest dziwką, przy tobie pasuje?Dobra Fiodor dawaj dane: Ile biednych gwałconych babek (mogą byc też dla ułatwienia faceci
) obroniliście ty i twoi kumple w ciągu ostatniego roku?
Napisano Ponad rok temu
Danie komuś w morde to nieodłączne zjawisko, no co może będziesz robił jak ci dziewuchę będą gwałcić, walniesz filozfie to ze śmiechu zwieją? Dasz w mordę, będziesz walczył i o to chodzi a nie jakieś pieprzenie.
Jeśli aikido nie sprawdza się na tym polu trzeba to powiedzieć a nie pisać o sensu dawania w mordę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie, wam się pomyliło ćwiczenie sztuki walki z zen czy coś.
Argumenty przekonujące że sztukę walki ćwiczy się dla walki? co to za kocopoł?
Nie rozumiem takich jak wy, nie zrozumiecie takich jak ja, co tu więcej pisać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj stary, nie wkurwiaj mnie bo ton twojej wypowiedzi mi sie nie podoba, zrobimy tak, spotkamy się ty ja i twoja żona/dziewucha i powiem jej że jest dziwką, przy tobie pasuje?Dobra Fiodor dawaj dane: Ile biednych gwałconych babek (mogą byc też dla ułatwienia faceci
) obroniliście ty i twoi kumple w ciągu ostatniego roku?
Napisano Ponad rok temu
Co z moim pytaniem jeżyk, jesteś cipa od statystyk czy facet?której na 99% nie doświadczą w swoim całym dorosłym
Napisano Ponad rok temu
Kurwa, czy ty możesz odpowiedzieć na pytanie, czy dałbyś mi w mordę za obelgę czy nie? bez zbędnych filozofii?Raz w życiu przytrafiła mi się taka sytuacja ( nie z tobą
)
Napisano Ponad rok temu
Nie wpierdalaj się niuńka jak dorośli rozmawiają. Dla ciebie pan Jeżyk, dla mnie jeżyk.poza tym nie mów tak do Jeżyka
To nie ładnie :wink:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu