szczęka
Napisano Ponad rok temu
Mam krzywe zeby tzn zly zgrys i kiel jest lekko w gorze wynik straty zebow we wczesnych latach i w pozniejszych latach nieprawidlowy rozwoj i rozwoj zebow Czy szczeke mozna uplastycznic by pasowala do mojego uzebienia ?
Napisano Ponad rok temu
wesołych
Napisano Ponad rok temu
w przypadku utraty zeba producent zwraca 100$ za sztuke (potrzebne kwity od dentysty) tak wiec jestem spokojny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam pojedyncza, amerykanska. nawet nie slyszalem o podwojnych.
w przypadku utraty zeba producent zwraca 100$ za sztuke (potrzebne kwity od dentysty) tak wiec jestem spokojny.
co to za firma ?
ja wczoraj miałem okazję po raz pierwszy walczyć w szczęce podwójnej i nie jest to jakiś mega komfort. Z oddychaniem nie ma _większego_ problemu ale to ślinienie.... a fe ! Ma ktoś na to jakis sposób ? 8) :wink:
pzdr
Napisano Ponad rok temu
a na razie zalow sobie sliniaczek
Napisano Ponad rok temu
Przeciez kazdy ma gorna wysunieta na przod wiec dolna nie jest praktycznie narazona na nic
ja nie bo mam coś takiego co się nazywa przodozgryz (ale żeby było śmieszniej częsciowy 1ki i 2ki mam z przodu z dolnej szczęki, a dalej z górnej).
piwo dla tego kto opracuje skuteczną metodę noszenia pojedynczej.
ja się poddałem po pół roku eksperymentów...
a wyprzedzając pytanie: w wieku 8 lat bawiłem się z kumplami w cyrk. miałem chwycić w zęby linę i dać się podciągnąć. zęby wyłamały się na wysokości metra, a ortodonta spieprzył składanie szczęki...
Napisano Ponad rok temu
a wyprzedzając pytanie: w wieku 8 lat bawiłem się z kumplami w cyrk. miałem chwycić w zęby linę i dać się podciągnąć. zęby wyłamały się na wysokości metra, a ortodonta spieprzył składanie szczęki...
O JA PIER......!!!!!!
I przepraszam za słownictwo.
Napisano Ponad rok temu
ja po prostu byłem rozrywkowym dzieciakiem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
ja po prostu byłem rozrywkowym dzieciakiem :twisted:
a miałeś jeszcze jakiś inne równie ciekawe pomysły...? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale na pewno widziałem w tv jak gość wyrwał 70 kg w ten sposób...
Napisano Ponad rok temu
Jagas..... O_O . Ale gdzies slyszalem , jak jakis koles dostal sie do ksiegi guinesa...za przeciagniecie sznurem trzymanym w zebach...pociagu O_O .
pod gore i pod wiatr i tylko dwoma zebami :-)
Napisano Ponad rok temu
Jagas..... O_O . Ale gdzies slyszalem , jak jakis koles dostal sie do ksiegi guinesa...za przeciagniecie sznurem trzymanym w zebach...pociagu O_O .
pod gore i pod wiatr i tylko dwoma zebami :-)
dobre!
spadłem z krzesła!
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziś stałem się dumnym posiadaczem pojedynczej szczęki. (...) i czym dezinfekować ??
po każdym treningu przepłukaj gorącą wodą
8)
Napisano Ponad rok temu
Dziś stałem się dumnym posiadaczem pojedynczej szczęki. Co trzeba z nią zrobić przed użyciem ?? (oczywiście instrukcja po polsku to "obmyj w gorącej wodzie", a angielskiej nie rozumiem) jak zrobić by się uształtowała do zębów i czym dezinfekować ??
na 25-30s. wsadz ja do wrzatku, nastepnie na 1s.! zeby sie lekko ochłodizła do zimnej wody potem na zabki i dociskasz palcami napierw od dołu z przodu i od strony diaseł zeby idealnie lezała ; ) jak niebedzie Ci spadac z zebów to dobzre wyprofilowałeś
dezynfekcja.... hmmm ja przemywam woda ; P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Judoga biala czy niebieska?
- Ponad rok temu
-
Krotki klip Rodneya
- Ponad rok temu
-