Sekcja VALE TUDO w Białymstoku
Napisano Ponad rok temu
Zajecia Vale Tudo i Brazylijskiego Jiu Jitsu prowadzic bedzie Miroslaw Okninski (Purpurowy Pas BJJ od Alexanre "Soca" Carneiro).
Zajecia Muay Thai prowadzic bedzie Alfit Hakov (trener kadry Białorusi Muay Thai).
Zapraszamy wszystkich chetnych (z Białegostoku, Rzeszowa oraz okolic) na spotkanie informacyjne polaczone z pierwszym wstepnym treningiem, ktory 6 kwietnia (wtorek) w Białymstoku. Szczegolowe informacje pod numerem telefonu 0606 535 883.
Pozdrawiam,
Pawel M.
Napisano Ponad rok temu
No to tyle jak dostane odpowiedz to bede szczesliwy
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj odbylo sie spotkanie odnosnie treningow BJJ i Muay Thai w Bialymstoku. Obecni na nim byli Mirek Okinski oraz Alfit B.Hakov, widac ze ludzie powaznie mysla o sekcji w Bialymstoku i bardzo mozliwe ze treningi rusza juz od maja. Jestem na etapie szukania sali pod BJJ, byc moze ktos wie gdzie mozna byloby sie dodatkowo rozejzec??
Treningi beda odbywalby by sie 2-3 razy w tygodniu, jesli chodzi o gotowke mysle ze byloby ok. 50-60PLN(mniej wiecej tyle sie dogadalismy), choc wszystko bedzie zalezalo o trenerow i ceny sali(obaj instruktorzy beda dojezdzali do Bialegostoku).
Zajecia z MT bedzie regularnie prowadzil Alfit B.Hakov, Mirek co jakis czas bedzie dojezdzal do Bialegostoku.
Chetni bardzo prosze o kontakt na priva...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Byc moze ktos ma jakies dodatkowe dane, byc moze przegapilem jakis klub z sala, jak cos czekam na info.
Odwiedzone;
BKS "Jagiellonia" - sobota od 19.00, niedziela po 10.00(reszte dni maja zajeta)
BKS "Hetman" Ponoc - maty wypozyczaja, tak przynajmniej mowila kierowniczka.
Fabryczny klub sportowy "Metalowiec" - Nie istnieja od 10 lat;), tak mowila portierka.
Klub sportowy "Podlasie"(Zapasy) Bialystok - Wynajmoja sale w "Szczurach"
Politechnika Bialostocka - ustawilem sie na srode
SP 45 ul. Lagodnej 10, kiedys byla sekcja zapasow, ale z powodu braku sponsora padla?? mam wpasc jeszcze w srode
Medyk - ----------\-----------------
Nie bylem a mam zajzec jeszcze w srode do;
SP nr 16 na ul. Strazackiej 25.
Zespol Szkol Melioracyjnych.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Najprawdopodobniej na Zwyciestwa w dawnym "Mleczaku". Jestem tam juz troche - jest spoko i nie drogo, ponadto mam gdzie chowac sprzet na treningi.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej ta pierwsza opcja, ilosc treninow raczej 2lub3+2lub3. Pozyjemy zobaczymy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SP 45 ul. Lagodnej 10(byla tam kiedys sekcja zapasow, niestety rozpadla sie z powodu braku sponsorow, maty chyba zwineli ze soba)
SP nr 16 na ul. Strazackiej 25(dziwne kobieta w sekretariacie mowila ze maty chyba sa, ale pani dyrektor wszystkiemu zaprzeczyla)
SP 22 ul.Marii Konopnickiej(nie slyszeli nic o zadnych matach)
Politechnika Bialostocka(kierownik mowil ze dopoki nie wybuduja nowej hali, mat nie moga wypozyczyc, poniewaz sa wyjmowane jedynie na treningi judo...i zaczal cos mieszac eee)
Zespol Szkol Melioracyjnych(sa tam maty zapsnikow i nie moga ich wypozyczyc bez ich zgody, oni skolei nie chca).
Zostaly w zasadzie 3 mozliwosci;
1)w PowerClubie sa maty dla chodzacych na silownie, niestety jest to w zasadzie pokoik na 2-3 pary. Jesli nie bedzie nas duzo, byc moze da sie cos tam zalatwic(nie wiem ile kosztuje karnet).
2)koles dobrze zna jakiegos trenera od zapsow i moze uda sie cos zalatwic przez niego.
3)Bedziemy do konca czerwca cwiczyc raz w tygodniu na Jagiellonii(sobota ok. 19.00).
Dla Mirka to nawet pasowalo poniewaz sobota to dzien ktory najlepiej by pasowal aby do nas przyjezdzac.
Jesli chodzi o Muay Thai, zajecia najprawdopodobniej beda sie odbywaly w srode 19.30 i sobota 11.30 w Zespole Szkol Ponadpodstawowych nr.1(byly "Mleczak").
Od wtroku powinne wisiec plakaty z dokladna data pierwszego spotkania organizacyjnego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde nie wiem co sie stalo 8O wyslalo mi post ktory napisalem kilka dni temu ale nevermind...prosze o usuniecie powyzszego offtopicu :?no no spoko klubik, tylko dlaczego nawet moderator przekreca nazwisko remiego? :wink:
pewnie ze wystartowalo! i to jak! w muay thai wlasnie powstaje grupa zawodnicza. a teraz szczegoly:
bjj - ul. Warszawska 59 (sala od aikido)
wtorek 20.00
czwartek 19.30
sobota 8.00
muay thai - ul. Zwyciestwa 28 (w "mleczaku")
wtorek 18.30
piatek 18.30
sobota 10.30
Napisano Ponad rok temu
bjj - ul. Warszawska 59 (sala od aikido)
wtorek 20.00
czwartek 19.30
sobota 8.00
Warszawska? Warszawska...? A tak ja tu aikido ćwiczę (pozdro dla senseia8)) . Nie wiesz czy się można zapisać na 1 trening tygdniowo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miejsce: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im KEN
ulica Zwyciestwa 28 (ta z basenem - Mleczak)
zajecia odbywaja sie trzy razy w tygodniu
wtorek, piatek - start 18.30
sobota - start 11.45
na miejscu tez dowiesz sie o sekcji BJJ, ktora jest rowniez prowadzona, niestety ja nie podam szczegolow bo ja cwicze JJ i na BJJ juz nie ma czasu narazie
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problemy z psychiką!
- Ponad rok temu
-
Koreańczycy a predyspozycje
- Ponad rok temu
-
Ochraniacz na głowę
- Ponad rok temu
-
Prasa o SW
- Ponad rok temu
-
pytanie do trenerów?chociaż nie tylko
- Ponad rok temu
-
Dwa pytania do profesjonalistów!
- Ponad rok temu
-
Dariusz Gurgul
- Ponad rok temu
-
Kto dorzucil DO do SW i czy to ma sens?
- Ponad rok temu
-
Gdzie na Śląsku można trenować ken-jutsu?
- Ponad rok temu
-
klub MMA w Krakowie ?
- Ponad rok temu