Kontuzja barku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli to tylko stluczenie miesni to pojdzie szybko. Jesli to naderwanie sciegien lub miesni to bedzie dluga rehabilitacja...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Aviator
Napisano Ponad rok temu
Aviator jak byś mógł to napisz czy w czasie leczenia miałes jakieś zabiegi rehabilitacyjne. Ewentualnie czy cwiczyłes cos we własnym zakresie ??
Dzieki.
Napisano Ponad rok temu
Po II etapie leczenia, kiedy wydawalo mi sie, ze jest juz dobrze, poszedlem raz na delikany trening. Okazalo sie, ze "to polepszenie" bylo pozorne, poniewaz lekarz nafaszerowal mnie srodkami o dzialaniu przeciwbolowym ( min. Traumel). Wiec gdy po powrocie do domu mialem problem z ukrojeniem chleba wkurw... sie porzadnie i zaczalem szukac lepszego lekarza. Gdy juz go znalazlem i zabral sie za mnie... stanowczo odradzil mi jakiejkolwiek aktywnosci zwiazanej z obciazaniem barkow. Po 3 miesiacach leczenia dopiero pozwolil na plywanie. Czyli na przyzwyczajanie barkow do wysilku bez nadmiernego ich obciazania. Powiem Ci, ze sluchalem go bardziej niz ojca. Wreszcie poczulem, ze ktos mi pomoze. To bylo przykre... ale przez 7 kolejnych miesiecy nawet nie ruszylem reka.... choc wczesniej trenowalem bardzo intensywnie. Tu widzisz nie ma kompromisu - jesli chcesz wyleczyc... zwlaszcza juz takie przewlekle zapalenie - musisz odstawic bark do barku Leczyl mnie rowniez bez srodkow przeciwbolowych (chcialem czuc jak sie polepsza).
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Siniaki...