Czy oplaca sie brac kreatyne
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no oczywiscie ja postanowielm narazie sie wstrzymac z suplematami.
pozdro i dzieki za odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Natomiast 2 strona medalu jezli ktos cwiczy na silce w wieku 15 lat i nie ma dosc duzej wiezy o tym co robi to nie jest to najlepszy pomysl. To jest rodzaj sportu gdzie w celu powiekszenia swoich wynikow zaczyna sie siegac po odrzywki. Nie koniecznie zalezy to od wlasnej woli, czesto to inni wymuszaja swoja postawa... np. jakis kozak wpierdol... sobie mete i przyjebie na klate nastepnego dnia 2 razy wiecej to zazwyczaj nikt nie chce byc gorszy od sowjego kolegi to tez sobie kupi.... Pozniej sa wiadome skutki....
A propo odrzywek... to moje zdanie jest takie ze sa spoko ( o ile sie je prawidlowo sporzywa a nie ile wlezie w celu blednego przyspieszenia...)
Jezli ktos wie jak brac i sie do tego stosuje i oczywiscie odpowiednia dietka to takto jest loozik :-)
Ale ja wierze ze wytrwacie i bedziecie na czysto trenowac :wink:
Napisano Ponad rok temu
w pelni sie zgadzam. Mam kumpli ktorzy w wieku 15-16 wzieli sobie kreatynke i przy nich niejeden staly bywalec silki wyglada miekko... :-)
No no..popatrz pan... A widziałeś jaka jest różnica pomiędzy termoforem z wodą i bez wody? Prawda, że robi wrażenie?
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...tylko mi chodziło oto, że kreatyna zatrzymuje wodę w mięśniach
nie odpowiadalem na twoja wypowiedz - bylo to moje zdanie wyrwane z kontekstu ...
Napisano Ponad rok temu
A tak zapytam dlaczego za wczsnie na silownie i suple?Byłem właśnie w Twoim wieku gdy rozpoczynałem przygode z siłownią. Za wcześnie na siłownie i na suplementy.
pozdro
Ja rowniez mialem 15 lat jak zaczolem chodzic na silownie i wydaje mi sie ze jest to najodpowiedniejszy wiek na rozpoczencie treningu silowego.
Bez urazy, ale takich - za przeproszeniem - gówniarzy to powinno się kopniakami pędzić z siłowni... Kurwa biegać, pompki robić, brzuszki, rower, pływanie... A nie siłownia, w dupę Wasza kopana mać
Napisano Ponad rok temu
"Muscle" , "Kulturystyka i Fitnnes" , dowiedz sie wiecej jak stosować , ja nie widze zadnych przeciwskazań
Fiodor , suplementy to nie to samo co koksy, wiec nie mozna ich wrzucac do jednego worka.
Napisano Ponad rok temu
Fiodor , suplementy to nie to samo co koksy, wiec nie mozna ich wrzucac do jednego worka.
to było w kontekście tego iż koleś ma *dopiero* 15 lat !!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak podniesic szybkosci i dynamike, przydatne cwiczenia
- Ponad rok temu
-
HMB
- Ponad rok temu
-
naciągnięcie mięśna pachwiny
- Ponad rok temu
-
Skurcze...mięśni
- Ponad rok temu
-
[Trening] HIIT - High Intensity Interval Trening
- Ponad rok temu
-
Sprzęt turystyczny.
- Ponad rok temu
-
zakwasy a rozciaganie
- Ponad rok temu
-
jak ma się przeziębienie do treningu
- Ponad rok temu
-
ale sie ch*jowo czuje!
- Ponad rok temu
-
opuchlizna, zbicia, stłuczenia, siniaki...itp. itd.
- Ponad rok temu