Dobry "tekst" na ulicę.
Napisano Ponad rok temu
Moja dziarska ciocia która stylizuje sie na typową "biznes woman" kiedy szła ulicą i rozmawiała przez komórke. Zaskoczył ją jakiś obdartus i padł taki dialog .
- Dawaj torebke!!
- Przepraszam pana ale jestem w pracy.
Napisano Ponad rok temu
- Daj dwa zeta
ja mu na to: Nie dam
On dlaczego?
- Bo nie wspieram samodzielnych inicjatyw
On woła kumpla
Ja:
- Ale mogę dać ci coś innego. I w tym momencie uderzyłem go lekko piescią w mostek.
On:
Ale dlaczego ty mnie bijesz?
Ja:
Ja cie jeszcze nie bije, traktuje cie po przyjacielsku
I koleś sobie poszedł.
Później ide na pociąg i idzie on z kumplem i mówi kumplowi wskazując na mnie: To on, to on. Jego kumpel wyglądal nieco groźniej i wyszedł z tekstem:
Masz dwa zety?
Ja:
Już wydałem
On: to przebij piatala
Przybiłem mu piątke i każdy poszedł w swoją stronę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ide sobie do kiosku po gazete place odchodze w strone ulicy i podchodzi do mnie jakis obdartus i pyta sie czy mu nie dam 20 groszy bo on potrzebuje zadzwonic....tak mi sie spodobal ten orginalny tekst ze mu dalem 50
Ja miałem kiedyś podobną sytuację. Wracam sobie z treningu, a tak koło akademika stoi jakiś żulek ale nie wyglądał na groźnego-i nie zachowywał się jakoś "nieładnie" tylko po prostu stał sobie. Przechodzę obok niego a on do mnie: Hej, masz może pożyczyć 50 groszy bo zbieram na piwo? Ja po szybkim zanalizowaniu w pamięci moich ostatnich przychodów i odchodów :wink: doszedłem do wniosku, że jednak nie mam. Facet tylko powiedział, że nie ma sprawy i tyle. Ale tak mi się spodobała jego szczerość, że jakbym miał to bym mu dał
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem na ulicy, w kazdej sytuacji ekstremalnej, najlepiej przygrac swira, psychola. najlepszy jest jakis tekst albo gest np. wyciagnac noz i krzyknac "Nareszcie krew" lub gdy jest kilu, to wyjechac z tekstem - "mozecie mnie zajebac, ale najpierw ja zajebie kilku z Was". ot, to wszystko na temat ulicy
Makaveli jestes dobry gosc - do konkretow. Dobre.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierdolisz Mialem identyczna sytuacje w drodze na trening zagladam do kiosku po wode podchodzi jakis koles i sie pyta czy mu nie dam 20 gr bo na karte zbiera, orygianlnosc jego textu mnie tak porazila ze mu dalem 50 8)ide sobie do kiosku po gazete place odchodze w strone ulicy i podchodzi do mnie jakis obdartus i pyta sie czy mu nie dam 20 groszy bo on potrzebuje zadzwonic....tak mi sie spodobal ten orginalny tekst ze mu dalem 50
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Ps.A kumplom nic nie mowilem bo i po co?
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
To była definicja ksiazkowa.... teraz NORMALNA
Dres-idiota bezpracy i perspektyw. Często narkoman, złodziej i alkocholik. Całymi dniami przesiaduje na ławce palac tzw.ziele lub z browarkiem w łapie. Oczywiscie miejszka z rodzicami, samozależnosć w takim przypadku nie wchodzi w rachube przed 40. A kiedy matka dresa nie ma juz nic z ręty, ze by"kochanemu synusiowi" dać też idziie zabirze komus na ulicy komórke, torebke, pare złotych... wyciagnie radio z samochodu. No bo przcież trzeba mieć na Marysie czy browarka... .
Często urządzja "zjadzy" zjezdrza sie 15-20 hi-menów i imprezka, techno przez 4 godz., potem wszyscy lezą naćpani.... lub pijani. A ich rodzenstwo, od 12 roku zycia robia TO SAMO co oni. Głupota i debilizm sa dziedziczne.
Sa jeszcze zenski odpowiedniki tego!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-