Dobry "tekst" na ulicę.
Napisano Ponad rok temu
A twój poprzedni post nie brzmiał jak żart, w każdym razie ja tam dowcipu nie znalazłem. Może gdybyś miał inny nick, jeszcze bym rozważył taką możliwość.
Napisano Ponad rok temu
a kolega jest holsem, interesuje mnie tylko jaki smak
Napisano Ponad rok temu
Padłem 8Oa kolega jest holsem, interesuje mnie tylko jaki smak
A co do tematu jak juz mnie czasem najdzie potrzeba zeby kogos ostudzic jak sie burzy (zwykle zdarza sie to w robocie bo w zyciu codziennym czy tez na ulicy nie rzadko ktos proboje sie ze mna konfrontowac i cale szczescie bo daleki jestem okazywania agrsji :roll: ) to wykorzystuje powiedzenie mojego ojca: "szanuj sie chłopaku..." albo mojego kolegi "dwa zycia masz ze jednym szastasz?" to zwykle daje im do zastanowienia.
Napisano Ponad rok temu
Z twoich postów wynika, że to ty jesteś dzieckiem niedojrzałym jeszcze w pełni emocjonalnie, a więc nie będę z tobą nawet dyskutował, bo jeszcze nie jesteś tego wart.
A twój poprzedni post nie brzmiał jak żart, w każdym razie ja tam dowcipu nie znalazłem. Może gdybyś miał inny nick, jeszcze bym rozważył taką możliwość.
A tak na marginesie,to ty jesteś osobą która żyje tym forum(ilość postów)i pewnie siedzisz tu od rana do wieczora.A co do mojego nicku to patrz na swój i dopiero potem mów że ktoś ma taki czy taki. A tak w ogóle to dojrzały to ty będziesz za 4 lata jak dowód dostaniesz, i ci mama komputer zabierze.Chciałem zażartować nie poszło mi, ale to nie jest powód żeby ubliżać komuś od hulsów i niedojrzałych emocjonalnie. MIMO WSZYSTKO POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o co chodzi, jakby?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"a kolega jest holsem, interesuje mnie tylko jaki smak "
o co chodzi, jakby?
o cukierka 8)
Napisano Ponad rok temu
Monitor to by sie dopiero spalil jakbys tu swoje zdjecie wkleil, a oplulem go bo zaskoczony bylem ze osoba o tak niskim iq zdolala sie na tym forum zarejestrowac. Niedlugo za czlowieka ziemniaki zaczna krzyzowki rozwiazywac :?spalił się czy co że się tak głupim hoolsem podnieciłeś ????
Napisano Ponad rok temu
Monitor to by sie dopiero spalil jakbys tu swoje zdjecie wkleil, a oplulem go bo zaskoczony bylem ze osoba o tak niskim iq zdolala sie na tym forum zarejestrowac. Niedlugo za czlowieka ziemniaki zaczna krzyzowki rozwiazywac :?spalił się czy co że się tak głupim hoolsem podnieciłeś ????
zaksztusilem sie herbata
Napisano Ponad rok temu
poczytalem troche o roznych sytuacjach jakie mieliscie zprzenajrozniejszymi typami, a moze ktos mi powie czy mial sytuacje kiedy byl sam z dziewczyna pozna pora wracal do domu i tu cie zaczepiaja i chca lac. i co wtedy wiadomo ze sie o siebie wtakich sytuacjach nie martwisz i boisz sie tylko dziewczyne, ciebie chca lac, ale sie nie odwazysz podniesc piesci na zadnego z nich bo wiesz ze jak to zrobisz to nie tylko ty dostaniesz ale takze dziewczyna z ktora jestes. moze ktos mi powiedzic czy mial takie sytuacje i co wtedy jest najlepiej zrobic, nie zaczniemy uciekac bo jak wiadomo plec piekna wolniej biega i tu jest problem co poczac dalej??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po 1.nawaliłeś w tym poście tyle błędów że zaraz się popłacze
Po 2.Jesteś płytki jak dołek po wybuchu petardy za 10 gr,więc nie wiem czy warto z tobą o czymkolwiek.
Po 3.Idź do szkoły i naucz się języka polskiego i dopiero później zacznij ze mną dyskutować,bo z twoich postów wynika że klawiatura ci się rozjebała. Moja rada kup sobie nową klawiaturę
Bez pozdrowień
Napisano Ponad rok temu
Po 1.nawaliłeś w tym poście tyle błędów że zaraz się popłacze
Po 2.Jesteś płytki jak dołek po wybuchu petardy za 10 gr,więc nie wiem czy warto z tobą o czymkolwiek.
Po 3.Idź do szkoły i naucz się języka polskiego i dopiero później zacznij ze mną dyskutować,bo z twoich postów wynika że klawiatura ci się rozjebała. Moja rada kup sobie nową klawiaturę
Bez pozdrowień
Moge spokojnie powiedziec ze to przez Ciebie mam popsuta klawiature, gdyz posklejala sie po opluciu Cola. :wink: a ciezko ja wymienic bo mam laptopa... Druga sprawa ze nie zamierzam z Toba dyskutowac, nie chce sie znizac do Twojego poziomu bo wiem ze wtedy bym z Toba przegral, zgodnie z maksyma " nie polemizuj z idiata, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a pozniej pobije doswiadczeniem"...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ulica-forum dla leszczy
- Ponad rok temu
-
POMOZCIE TROCHE -czyli jak spunktowac goscia
- Ponad rok temu
-
Ugodzony ostrym narzędziem
- Ponad rok temu