HMB
Napisano Ponad rok temu
Ktoś tego używał??
Są jakieś niepożądane skutki uboczne?
Jak to działa i czy wogóle działa?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a to dwie opinie...
nie chce mi się szukać więcej. powiedz lepiej co chcesz osiągnąć dzięki hmb i w jakim czasie...
pozdr
artur
ps. nie używałem ze względu na cenę i konieczność dosuplemowywania się białkami. poza tym nie jadam "masła"
Napisano Ponad rok temu
Odpuszcze sobie nie mam za dużo kaski a tak naprawdę to na masie mi super nie zależy myślałem o tym raczej jako wspomagaczu do wydajności organizmu i przy pozbywaniu się tkanki tłuszczowej pomyślę nad czymś innym i jeszcze raz dzięki.
Napisano Ponad rok temu
jeśli chcesz widzieć efekt, a nigdy nic nie brałeś, to kreatyna - za pierwszym razem działa.
przy spalaniu tłuszczu podobno (nie wiem - nie znam nikogo kto zrobił na tym porządny cykl L-karnityna. a najlepsze jest:
1. ostry trening
2. dieta ŻP
pozdrawiam
artur
Napisano Ponad rok temu
[...] i przy pozbywaniu się tkanki tłuszczowej pomyślę nad czymś innym i jeszcze raz dzięki.
L-karnityna
odpowiednia dieta
no i trening oczywista
Napisano Ponad rok temu
HMB, kreatyna, l-karnityna.
Dzialanie HMB odczojesz po ok. 3 miechach stosowania, jesli bierzesz je bez niczego innego
Do tego aeroby i spalisz szybciutko tłuszcz. :-)
Napisano Ponad rok temu
ze wspomagaczy proponuję bcaa, tanie, zdrowe, a przydatne;
pozdrawiam
artur
Bcaa tanie chyba nie w Polsce nie ma drozszego rodzaju bialka
Napisano Ponad rok temu
Prawda jest taka, ze jezeli nie spieszysz sie ze spaleniem oponki na zawody ktore sa juz zaraz to nie radze tego syfu ... Dieta plus aeroby i po miechu poltora nie bedziesz mial oponki ... Nie stracisz kasy na suple, nie stracisz zdrowia i mniejsza szansa na efekt jojo ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Efekty na prawdę baaaaardzo zadowalające. Spalania tłuszczu niestety nie zauważyłem jak dotychczas (jestem w 5 tygodniu "brania").
Jedyny minus to cena.
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
Aha opisz rowniez ile mniej wiecej zyskales na tym cyklu (cm w obwodach, przyrost masy itp.).
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
ja obecnie jestem na cyklu HMB + kreatyna + glukoza\dekstroza.
Efekty na prawdę baaaaardzo zadowalające. Spalania tłuszczu niestety nie zauważyłem jak dotychczas (jestem w 5 tygodniu "brania").
Jedyny minus to cena.
pzdr
charlie
Jak glukoze bierzesz to napewno tluszczu nie spalisz a wrecz przeciwnie
Napisano Ponad rok temu
Aha opisz rowniez ile mniej wiecej zyskales na tym cyklu (cm w obwodach, przyrost masy itp.).
Pozdrawiam.
Teraz mam trening wybitnie siłowy więc na przyrosty masowe w gruncie rzeczy nie licyzłem aczkolwiek gdy przd chwilą na wagę stanąłem już 92 pokazało podczas gdy przed cyklem 89-91 max.
Obwodowo to nie mam pojęcia ile poszło w góre (ale niewątlpliwie poszło) bo się z definicji nie mierze- nie ćwiczę dla obwodów.
Natomiast siłowo to aż sam jestem zaskoczony. Bardzo duze przyrosty, rzędu 7,5 - 10 kg przy wyciskaniu na ławeczce płaskiej.
Diety żadnej nie stosuje. Wpieprzam jak leci
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
Stosowanie kreatyny wymaga podawania cukrów prostych, więc jest to zachowanie prawidłowe.
Napisano Ponad rok temu
Stosowanie kreatyny wymaga podawania cukrów prostych, więc jest to zachowanie prawidłowe.
NIe napisalm ze nie jest prawidlowe tylko ze przybierze tluszczu przez to! A duzo lepiej jest kupic dekstroze, czy chocby Carbo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej jest brać kreatyne z rybozą, jest to najskuteczniejszy transporter kreatyny do mięśni. Dekstroza to jest to samo co glukoza.
NIestety nie jest to prawda roznica jest w budowie struktoralnej jedna jest prawo druga lewoskretna, dekstroza nie otluszcza tak jak glukoza, natomiast ryboza jest zlym zakupem poniewaz jest wogole nie warta swojej ceny w stosunku do efektu jaki powoduje, lepiej kupic dekstroze ( 20zl pol kilo) i glutamine taniej wyjdzie i duzo lepiej
Napisano Ponad rok temu
ze wspomagaczy proponuję bcaa, tanie, zdrowe, a przydatne;
pozdrawiam
artur
Bcaa tanie chyba nie w Polsce nie ma drozszego rodzaju bialka
powinienem napisać "relatywnie tanie". przy ma wystarczy brać kilka g dziennie, więc opakowanie za 40 pln wystarczy na miesiąc...
jeśli chodzi o ceny to rzeczywiście suplementy są cholernie drogie...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przy normalnym odżywianiu wystarczy 5-7 g dziennie, jeśli nie robisz programu na masę i ważysz około 80 kg.
zdaje się że BCAA Hi-Tec Nutrition kosztuje 40-50 pln
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
naciągnięcie mięśna pachwiny
- Ponad rok temu
-
Skurcze...mięśni
- Ponad rok temu
-
[Trening] HIIT - High Intensity Interval Trening
- Ponad rok temu
-
Sprzęt turystyczny.
- Ponad rok temu
-
zakwasy a rozciaganie
- Ponad rok temu
-
jak ma się przeziębienie do treningu
- Ponad rok temu
-
ale sie ch*jowo czuje!
- Ponad rok temu
-
opuchlizna, zbicia, stłuczenia, siniaki...itp. itd.
- Ponad rok temu
-
woda tlenowa
- Ponad rok temu
-
co jeść przed w trakcie i po wycieczce rowerowej?
- Ponad rok temu