Sprzęt turystyczny.
Napisano Ponad rok temu
śpiwór kupiłem w nieistniejącym już demobilu w Lublinie ale jego właściciel - Andrzej Jurycki ma teraz sklep w Warszawie (te śpiwory przyjechały właśnie z Warszawy) jak tylko znajdę adres to Ci napiszę prawdopodobnie sklep nazywa się "Jurand"
Napisano Ponad rok temu
Mam jedna pare co ma dobre 5-6lat kiedyś sie idealnie w nich chodziło ale niestety czas robi swoje. były z polskiej firmy produkujacy buwie skorzane "globtroter" czy cos w tym stylu ; )
Rok temu kupiłem nową pare[Firmy "steel" z powodu zaniedbania mam malutkie pekniecie na zgeciu 2 razy tylko pastowałem ale chce je zaimpregnowac taka metoda domowa i pastwac regularnie to sie nierozpadna szybk chyba ] tak je rozłaziłem że leża idealnie, nieocieraja nigdzie wysokie sa wiec beda chronic kostke podeszła jest "traperowata" tylko ze sa ciezkie i troche twarde...
Chyba kazdy wie jak taki but wyglada ; P
Do zwykłej ekspatacji sa b.dobre a moze ktoś ma doświadczenie z nimi w terenie? [ w prawdzie rok temu łaziłem w glanach po górach ale w mojej starej parze wiec komfort był niższy...]
Coś sadzicie o tym ?
Napisano Ponad rok temu
I teraz szalenie bawią mnie na szlaku widoki takie jak człeczyna wyglądający jak partyzant z wyciętego lasu (czy też raczej z wyciętego wietnamskiego tropikalnego lasu ) z wojskowym plecakiem, pałatką i półmetrowym "surwiwalowym" nożem (koniecznie mocowanym na ramieniu plecaka rękojeścią w dół)
K.
Napisano Ponad rok temu
Podobnie jest z ubraniami, szczególnie kurtką - ja wolę mieć lżejsze, moje plecy i kręgosłup dziękują mi za to.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zakwasy a rozciaganie
- Ponad rok temu
-
jak ma się przeziębienie do treningu
- Ponad rok temu
-
ale sie ch*jowo czuje!
- Ponad rok temu
-
opuchlizna, zbicia, stłuczenia, siniaki...itp. itd.
- Ponad rok temu
-
woda tlenowa
- Ponad rok temu
-
co jeść przed w trakcie i po wycieczce rowerowej?
- Ponad rok temu
-
ważne!!!dla mnie...
- Ponad rok temu
-
skręcenie stawu skokowego
- Ponad rok temu
-
Ile w bicepsie?
- Ponad rok temu
-
czy te ćwiczenia mogą nadwyrężyć kark?