ile kilogramów na takim bicepsie możecie podnieść (najlepiej podawać wartość przy 1-2 powtórzeniach z maksymalnym ciężarem).
A jeśli się nie ćwiczy w ten sposób... ?

Napisano Ponad rok temu
ile kilogramów na takim bicepsie możecie podnieść (najlepiej podawać wartość przy 1-2 powtórzeniach z maksymalnym ciężarem).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Peeewnie....to wychodzi na to ze Twoj WF-ista to istny Mariusz Strzeliński lub Piotr Głuchowski, albo se poduszke pod koszulke wlozylhehehe... jednak są ludzie którzy załapali że to bujda... szczeżepowiedziawszy to ja mam 40 w bicepsie, a dziewczyna się nie chce mierzyć, choć ma budowę nie drobną...
ps. chyle czoła za szybkie załapanie bujdy, choć mój nauczyciel od wf - paker ma 170 cm wzrostu, 85 kg waki i właśnie 49 w bicepsie (po ćwiczeniach, niedawno się go pytałem na dzisiejszym w-fie)
Napisano Ponad rok temu
Peeewnie....to wychodzi na to ze Twoj WF-ista to istny Mariusz Strzeliński lub Piotr Głuchowski, albo se poduszke pod koszulke wlozyl
![]()
170 i 49 w bicu no niemoge![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewien mój kolega przy wzroście 172 miał 43-44 w bicepsie. wchodząc na zawody kulturystyczne facet w drzwiach powiedział "przepraszam pana, ale zawodnicy wchodzą innymi drzwiami"
ważył wówczas 104 kg...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
32cm/173cm/67km
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu