Ile w bicepsie?
Napisano Ponad rok temu
Poza tym, jestem ciekawy, ilu tutaj to mlodzi chlopcy, ktorym sie wydaje a ilu to starzy wyjadacze. :wink:
Wiec jezeli macie ochote odpowiedziec to ja zapraszam. Podawajcie moze wraz ze wzrostem, zeby lepiej uzmyslowic "generalne rozmiary".
Zaczne od siebie (nic rewelacyjnego ale tez nie miernota):
39/170. 8)
Napisano Ponad rok temu
Poza tym, jestem ciekawy, ilu tutaj to mlodzi chlopcy, ktorym sie wydaje a ilu to starzy wyjadacze. :wink:
A co to akurat ma do rzeczy ? Dostać oklep możesz i od 30 kg lżejszego "leszcza", którego staż w SW będzie 2 - 3x większy niż Twój...
Zaczne od siebie (nic rewelacyjnego ale tez nie miernota):
39/170. 8)
41/185 8)
Napisano Ponad rok temu
Nie rozwazam dyskusji w tym temacie pod katem od kogo moge dostac oklep a od kogo nie. Jestem ciekaw ile tu dzieciakow snujacych marzenia o wygranych bitwach, glorii i chwale.
BTW 30kg lzejszy ode mnie to znaczy 45kg. E?! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O matko obwod w bicepsie ma tyle do umiejetnosci walki lub chociazby sily co kwitniecie jodly do sytuacji niebieskookich dzieci na Zakaukaziu, dla mnie mierzenie sobie bicepsu= nedza i rozpacz
Przeciez mogles olac ten temat?! Mnie to ciekawi. Moze wiec podasz swoj rozmiar? Czy masz tez z tym jakis problem?!
Napisano Ponad rok temu
25/176
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
O matko obwod w bicepsie ma tyle do umiejetnosci walki lub chociazby sily co kwitniecie jodly do sytuacji niebieskookich dzieci na Zakaukaziu,
Pełna zgoda
dla mnie mierzenie sobie bicepsu= nedza i rozpacz
Dlaczego ? Też nigdy nie mierzyłem, a dzisiaj złapałem za miarkę i nie jest najgorzej A wręcz powiedziałbym, że jak na razie prowadzę stawke
Izi chłopie, wszak faceci czasem muszą pobawić się takimi popierdółkami, jesteśmy jak mali chłopcy...
Jak już się tak przechwalamy, to dokładam trzeci parametr - waga. Czyli : biceps/wzrost(cm)/waga(kg). U mnie jest to:
41/185/101 8)
Napisano Ponad rok temu
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
Marinko nie wiem jaki masz staz w SW ale podejrzewam, ze moglbym pod wzgledem dlugosci tego spokojnie z toba konkurowac, wiec raczej nie ma to nic do rzeczy.
a moja przemiana materii raczej nie sprzyja robieniu masy.
Napisano Ponad rok temu
ale wedlug mnie to nie jest istotne,
najwazniejsza jest sila, no i rzezba
szkoda ze nie zapisalem zdjecia, ktore widzialem na necie, koles byl wielki (jakis domowy paker - w bicepsie to pewnie z 50 cm mial) ale taki oblesny (widac wieksze partie miesni-pratycznie zero rzezby) ze w zyciu bym tak nie chcial wygladac
ponoc male tez jest piekne
Napisano Ponad rok temu
Pytanie nie przewrotne, tylko zupełnie od czapy.Pytanie troche przewrotne, bo niby biceps nie najwazniejszy w SW ale jak sie czlowiek zastanowi, to masa daje efekty. :twisted:
39/173 i 82 kgZaczne od siebie (nic rewelacyjnego ale tez nie miernota):
39/170. 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy te ćwiczenia mogą nadwyrężyć kark?
- Ponad rok temu
-
Działanie wapna przy wysypkach
- Ponad rok temu
-