Plecy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam Mam Pytanie chciałbym się dowiedzieć ile Czasu Potrzebują Plecy na Regeneracje Mięśni ?
Zależy od intensywności treningu, plecy to spora partia mięśniowa.Jakieś 4-5 dni przy treningach masowych.
Napisano Ponad rok temu
KLATKA
Biceps
TRICEPS
Barki
Brzuch
i Ogólnie Nogi ?
Napisano Ponad rok temu
a Takie Partie mięśni jak
KLATKA
Biceps
TRICEPS
Barki
Brzuch
i Ogólnie Nogi ?
Brzuch się regeneruje najszybciej.Nogi 3-4 dni.Barki,biceps,triceps ok.2-3 dni są to mniejsze partie. Klatka też potrzebuje większego czasu na regeneracje.
Napisano Ponad rok temu
a Znasz Może Jakieś Ćwiczenia na Przedramiona ?
Przedramion nie trzeba koniecznie ćwiczyć przy treningach bicepsów dobrze się pompują szczególnie przy uginaniu sztangi stojąc.A co do ćwiczeń to uginanie nadgarstków nachwytem/podchwytem w siadzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do regeneracji to sa reguly ktore byly napisane wyzej ale wystepuja czesto odstepstwa od tych regul. moj organizm np. potrzebuje 9 dni a zeby klata calkowicie sie zregenerowala, tylko po takiej przerwie klata prawidlowo mi sie rozwija. jesli jestes zaawasowany to proponuje troche testow czyli sprawdzic po jakiej przerwie bedziesz silniejszy i po jakiej przerwie beda lepsze przyrosty miecha.
Napisano Ponad rok temu
Przedramiona pracuja prawie przy kazdym cwiczeniu, polecam trenowac je tylko tym u ktorych sa naprawde male w porownaniu z innymi partiami.
Co do regeneracji to sa reguly ktore byly napisane wyzej ale wystepuja czesto odstepstwa od tych regul. moj organizm np. potrzebuje 9 dni a zeby klata calkowicie sie zregenerowala, tylko po takiej przerwie klata prawidlowo mi sie rozwija. jesli jestes w zaawasowany to proponuje troche testow czyli sprawdzic po jakiej przerwie bedziesz silniejsz i po jakiej przerwie beda lepsze przyrosty miecha.
no zależy to od intensywności i od organizmu :)ja napisałem tylko taką teorię
Napisano Ponad rok temu
no zależy to od intensywności i od organizmu :)ja napisałem tylko taką teorię
No od teorii wszystko sie zaczyna, dopiero po jakims czasie mozna na podstawie swojego organizmu zaczac cos modyfikowac. Trudna i zarazem wazna zecza jest poznac swoj organizm.
Napisano Ponad rok temu
Plecy to mięśnie które wymagają dłuższej regeneracji, daj im najlepiej cały tydzień - czyli nie ćwicz je częściej niż raz na tydzień.Witam Mam Pytanie chciałbym się dowiedzieć ile Czasu Potrzebują Plecy na Regeneracje Mięśni ?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.