Tramwaje i komórki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1)
Heheh akurat bylem w pracy [ taka dorywcza rozdawanie darmowych gazet w lato ]
Stalem w miejscu w ktorym mialem stac i rozdawalem te gazety i kolomnie przebieg jakis koles [ jak dobze widzialem to mial chyba jakos torebke w reku ale to zobaczylem dopiero jak mnie minol ]
Kolesi to byl taki szczyl mniej wiecej w moim wieku moze z 16 latek mial i w momenicie kiedy mnie minol zobaczylem ze jedzie jakis samochod za nim [ po chodzniku :) ] w samochodzie siedzialo chyba z 3 kolesie [ to sie dzialo szybko ale nie wygladali zaciekawie ] Miejscie tego zdazenie mialo oprucz chodznika taki jakby duzy placyk [ kolo takiego budynku ] a wiec kolesie w samochodzi mogli dobze manewrowac fura. Dalej zabardzo nie wiem co sie stalo bo akurat stalem i dawalem babce gazete i mialem taki wozek a wiec nie moglem zabardzo odchodzic od niego a co dopiero odbiegac na jakis dlugi odcinek w pogoni za kolesiem [ wiem tylko ze koles pobiegl za budynek i tamci za nim ] , nie pobieglem za tym kolesiem bo mialem ten wozek ze soba i te gazety i zapozno sie zorietowalem bo luknelem kolesia jak mnie mijal ale jak bym go luknal wczesniej to by na bank kose dostal i by sie skonczyla zlodziejka :wink:
A kolo wygladal tak jak ja i szkoda ze mialem ten wozek i gazetki bo wmiare szybko biegam i jak byl troche sie sprezyl to bym go dorwal i kose zalozyl a wiec pewnie nie bylo by zadej walki heheh a jakas babcia odzyskala by torebke [ nie wiem zabardzo czy bym tak zrobil ale moze ... :) ]
Ale jestem pewnien ze ci kolesie go dorwali hehhe fure mieli fajna [ nie pamietam zabardzo ale ladnie spidowali ] a koles byl juz zmeczony [ wogule bylo goraco a on biegl ze nie powiem jak :) ]
Ciekawe czy to byly psy czy jacys zwykli obywatele, nie wiem co gorsze bo jak policja to sprawa itp a jak zwykli kolesie to pewnie niesamowity wpierdol dostal zlodziejaszek [ hyyyy tamci kolesie z fury nie wygladali na ulomkow i niedokarmionych :) ]
No i tak powino byc, jak ktos che latwo zdobywac pieniadze to niech powinien sie liczyc ze moze miec za to nie ciekawe konsekwencje
ps. pozniej [ za jakies 10 min po tym jak zlodziejaszek i kolesie fura znikneli mi z choryzatu ] to widzialem jakas babcie ktora przebiegal pol truchtem przez pasy [ na sielonym swietle :) , bo jeszcze bylo ] i cos tam pokazywala a wiec jestem pewnien ze szczyl buchnol torebke
2)
HEHHEHE to raczej nie zalicza sie do tego tematu ale opisze bo bylo smiesznie hehhe teraz a w tedy przez 10-15 sekund nie zaciekawie sie czulem
Akcja rogrywala sie znowu w wyzej wymienionej pracy i to tego samego dnia !!! co akcja opisana wuzej !!! a wiec tak stalem z miomi gazetkami i podjechala jakas fura, wysiadalo 3 kolesi z nozami [ ja juz mysla na ladnie kurwa pewnie chodzi o wczesniejsza akcje ale wsmie nic nie zrobilem !!! a kolesie byli odemnie moze 5-10 metrow ] i patrze na nich oni ida w moja strone [ stalem przy takim slupie z oglaszeniami moze z 1 metr od niego ] oni zblizaja sie do mnie i podchadza do slupa i zrywaja tymi nozami oglaszenia !!! kurwa jak to zobaczylem myslalem ze pekne ze smiechu !!! heheheh ale przez 10-15 sekund czylem sie nie zaciekawie heheheh
Wyzej wymienione opcje sa w 100 % prawdziwe moze ta druga opowiesc jest smieszna ale uwiezcie mi ze tylko teraz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak wogule jestem dyzlektykiem i jak pisze szybko to nie zastanawiem sie zabardzo nad ortografia !!! i godzina jest calkiem pozna [ jak dla mnie ] bo wsaje o 6 i juz bylem zmeczony !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw.fajny masz podpis
Napisano Ponad rok temu
KIedys szedlem przejsciem podziemnym i zaczepil mnie pokojowo nastawiony lump, zeby dac mu 2zl na cos tam. Juz siegam po kase bo mu wspolczulem i chcialem dac. W miedzyczasie z na przeciwka szlo 3 gosci, cos na granicy dresiarzy/koksiarzy. Kiedy siegalem po kase oni podeszli do tego kolesia i zaczeli sie go czepiac. Okazalo sie ze to tajna policja. W zyciu bym nie pomyslal ze tacy kolesie moga sluzyc slusznej sprawie.Ciekawe czy to byly psy czy jacys zwykli obywatele, nie wiem co gorsze bo jak policja to sprawa itp
Chyba nie na temat... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strach !!!!!!
- Ponad rok temu
-
Nie umiem sie bic, trenuje sztuke walki
- Ponad rok temu
-
Napad
- Ponad rok temu
-
Nunchaku vs nóz
- Ponad rok temu
-
Panowie i Panie - potrzebna wasza opinia :|
- Ponad rok temu
-
solówka ;] -video-
- Ponad rok temu
-
Czy odkąd ćwiczycie SW, czujecie się bespieczniej na ulicy?
- Ponad rok temu
-
Zasady usuwania postow na przykladzie.
- Ponad rok temu
-
Sytacja w busie
- Ponad rok temu
-
Niesmialosc a ulica
- Ponad rok temu