kobieta walcząca
Napisano Ponad rok temu
Jeśli napisałam,że np. w karate ćwiczy więcej to nie dlatego,że widziałam jedną skecje w której było pełno dziewczyn. Widziałam kilka. To capo tyczy się Capo.
Napisano Ponad rok temu
A na poważnie - zrób ankietę, badania socjologiczne etc. Tylko po co?
Napisano Ponad rok temu
1.Wbrew przekonaniu takich sfrustrowanych chlopczykow jak ty, zasadniczym motorem kazdego dzialania podejmowanego przez
kobiete nie jest dorwanie chlopa
2.Na dorwanie chlopa sa mniej desperackie patenty niz zapisywanie sie na karate,ciezary,rzut mlotem,itd.
3.Obserwujac zachowanie niektorych panow,z ktorymi mialam przyjemnosc cwiczyc,mam wrazenie,ze to raczej oni zapisali sie do sekcji w poszukiwaniu kandydatki na zone
4.Sa dziewczyny,ktore maja wiekszy talent do walki niz niejeden facet
5.A moze zastanowimy sie,dlaczego tylu panow cwiczy delikatne,baletowe,
niekonfrontacyjne :)aikido,a nie jakis sport pozwalajacy dac
upust nieokielznanej meskiej agresji tudziez wrodzonemu instynktowi
walki?
6.I co ty, qrde wiesz o kobietach,dzieciaczku? 8)
Napisano Ponad rok temu
Randall:napisze krotko-BREDZISZ...Ciekawe,czemu tak malo kobiet muay thai trenuje-tam dopiero sa klaty... 8)
1.Wbrew przekonaniu takich sfrustrowanych chlopczykow jak ty, zasadniczym motorem kazdego dzialania podejmowanego przez
kobiete nie jest dorwanie chlopa
2.Na dorwanie chlopa sa mniej desperackie patenty niz zapisywanie sie na karate,ciezary,rzut mlotem,itd.
3.Obserwujac zachowanie niektorych panow,z ktorymi mialam przyjemnosc cwiczyc,mam wrazenie,ze to raczej oni zapisali sie do sekcji w poszukiwaniu kandydatki na zone
4.Sa dziewczyny,ktore maja wiekszy talent do walki niz niejeden facet
5.A moze zastanowimy sie,dlaczego tylu panow cwiczy delikatne,baletowe,
niekonfrontacyjne :)aikido,a nie jakis sport pozwalajacy dac
upust nieokielznanej meskiej agresji tudziez wrodzonemu instynktowi
walki?
6.I co ty, qrde wiesz o kobietach,dzieciaczku? 8)
Ojoj, aż się zafstydziłem pse pani.
Czy przypadkiem zauważyłas że --> a serio to było ostatnie zdanie? No ale czegóż wymagać od rozłoszczonej feministki :twisted:
No i widze ze wiesz jednak na jakiej sekcji są najlepsze towary. 8) Dziewuchy, zapisywac sie na taja. A odpowiadając na twoje pytanie - bo thai to twarda sztuka dla twardych facetów i kobitki się nie nadają - jak by sie taka panna na ulicy w mini pokazała z rozwalonym łukiem brwiowym, rozbitym noskiem, siniakami na piszczelach i przedramionach?
AD1
Może nie zasadniczym, ale zawsze branym pod uwagę. Taka jest natura samicy każdego zwierza na tym świecie.
AD2
No są, wracaj wiec na dyskotekę szukać ładnej beemki, zamiast impertynencje pisać na forum.
AD3
Wracając do punktu 1, normalną aktywnością zdrowego samca jest zdobywanie samic. Rezygnowanie z okazji byłoby wbrew naturze.
AD4
Wyjatki, bejbe, wyjątki.
AD5
Zastanówmy się zatem. Może nie wszyscy faceci to bezmózgie, agresywne beki testosteronu i nie muszą się koniecznie walić po ryjach? Tylko ci twoi, od beemek i ciężarów
AD6
Małe co nieco. "Wiem, że nic nie wiem"
Się uśmiałem, aż mi paski od dresu odpadły. Booyakasha!
Napisano Ponad rok temu
Jeśli się z kimś nie zgadzasz, to używaj argumentów merytorycznych, a nie wycieczek osobistych. Maragda cię skutecznie wypunktowała, a ty się w zamian z nią szczeniacko przekomarzasz, nie wnosząc do dyskusji żadnej treści.
Spróbuj opanować emocje i pomyśl, zanim coś napiszesz.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swięte słowa, ja swoją squaw na kyokushinie wychaczyłem
A co do Randalla to chyba bedzie pierwsza persona która u mnie dostanie ignora. Nigdy nie tolerowałem dzieciarów na treningu, na forum widze też nie jest mi łatwo
Napisano Ponad rok temu
Jak widać ciężko niektórym przychodzi zrozumieć, że na brednie, bredniami odpowiedziałam...
Na co mądrość zda sie proszę pana?
Na to by nie odpowiadac na głupie pytania.
Napisano Ponad rok temu
A co do Randalla to chyba bedzie pierwsza persona która u mnie dostanie ignora. Nigdy nie tolerowałem dzieciarów na treningu, na forum widze też nie jest mi łatwo
przestraszony przestraszony przestraszony Dostanę ignora
Idę po zapas żyletek...
Synku, mnie od dzieciarów wyzywasz, a zachowujesz sie jak siedmiolatek. Tupałeś nóżka pisząc te słowa?
Napisano Ponad rok temu
przestraszony przestraszony przestraszony Dostanę ignora
Idę po zapas żyletek...
Synku, mnie od dzieciarów wyzywasz, a zachowujesz sie jak siedmiolatek. Tupałeś nóżka pisząc te słowa?
Nie powiedziałem leszczu ze mnie denerwujesz, a jedynie nudzisz.
Napisano Ponad rok temu
normalną aktywnością zdrowego samca jest zdobywanie samic. Rezygnowanie z okazji byłoby wbrew naturze.
Randallu, ten tekst jest przecudny... i znajduje praktyczne zastosowanie w kazdym dojo. 8O :roll:
Napisano Ponad rok temu
bardzo bym prosil o trzymanie sie tematu :twisted:
mod off
Napisano Ponad rok temu
Gdzie tu bylo off topic
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mokuso...
- Ponad rok temu