jestem 30/30/30 amer/can/pol, (10 ciu procent nie jestem pewny

hakamy które widzimy na powyższych photkach pochodzą z dojo które prowadzą hmhm - afroamerykanie :wink: --bez podtekstów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pancerku,Szczepan,
To są hakamy amerykańskie czy tez kanadyjskie..? :wink:![]()
Tak tylko sobie pytam.....![]()
Pancer (zazdroszczący image`a niektórym)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może tylko klonowe listki i nic poza tymPancerku,
w Kanadzie maja hakamki w klonowe listki a separatyści we flagę Qebecku![]()
![]()
:wink:
Szczepan sie trochę wstydzi coby nam przysłac zdjątko w stroju organizacyjnym ale na pewno kolega Combol zwany Wikingiem jest nam w stanie wygenerować takie cudo cobysmy jeno na imaginacyje nie byli zdani
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Nie strasz przestraszony :wink: Kiedys dwóch moich znajomych opowiadało jak w przypływie ułańskiej fantazji i po prysznicowych ablucjach cwiczyli aikido w stoju AdamaA może tylko klonowe listki i nic poza tym
:wink:
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba by zapytać zainteresowanych, ale obawiam sie ze z powodu wspomnianych wrażeń estetycznych próby nie beda ponawianeA czy jest jakas szansa na powtorke tej imprezy
Nie watpie, zwłaszcza jakbys wiedziała o kogo idzieJa bym mogla nawet bilet kupic
OdchudzacO, Labedziu, masz nowe zdjecie. Czyzbys sie odchudzal :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chej to był cytat. A tak na powaznie, to mówi on dokładnie to, co jest powodem tych hakam. W tradycji mają kolorowe stroje, przynajmniej niektóre plemionaFe, Randallu :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Randall,twoich insynuacji pod moim adresem nie bede nawet komentowac,bo mowia same za siebie o twoim intelekcie i klasie.Po prostu malutki czlowieczek z WIELKIMI kompleksami...Zal mi ciebie...
PS.Niestety,moja druga polowa nie dorobila sie jeszcze beemki,ale nie mam nic przeciwko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu