Trzymajcie kciukensy - nie dam sie
3mamy
Napisano Ponad rok temu
Trzymajcie kciukensy - nie dam sie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobre. współczuję, bo wiem dobrze co to znaczy gipsik. mnie noga i ręka po złamaniu bolały jeszcze przez kilka lat przy zmianie pogody, co oczywiście miało swoje dobre strony, bo trafniej niż prognoza pogody potrafiłam przewidzieć nadchodzące opady deszczu a przed tobą jeszcze niezły kawał pracy, słabe mięśnie, wrażenie, że ręka jakaś delikatna, tylko czekać aż zaraz znowu się złamie. dużo jogurtu (broń panie boshe mleka!) i homeopatyczne tableteczki na wzmocnienie kości i świczenia ręki w wodzie (zanim wrócisz na trening może jakiś basenik) i będzie nieźlePrzemysle to, na razie mam problemy z ubieraniem sie i biore jakies paskudne przeciwbole, po ktorych mam jazdy nastroju jak miesiaczkujaca kobieta.
Napisano Ponad rok temu
Mozesz mnie oswiecic jakiz to destruktywny wplyw ma picie mleka w takim przypadku? Pewnie jestem kolejnym, ktory ulegl bialej propagandzie ale chetnie sie doksztalce w tym temaciedużo jogurtu (broń panie boshe mleka!)
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=63790Mozesz mnie oswiecic jakiz to destruktywny wplyw ma picie mleka w takim przypadku? Pewnie jestem kolejnym, ktory ulegl bialej propagandzie ale chetnie sie doksztalce w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu